Emlékeim szerint az irodák többsége szezon végén dőlt be, talán a Tan-Túra volt kivétel. Nem jól emlékszem?
Tavasszal nem szokásuk, akkor még bírják egy ideig a bekaszált előfoglalásokból.
.... ez az év egy rosta lesz az utazási irodáknál,meg persze a bizonytalan életképességű repp. társaságoknál is.
Ennyire nem éreztem labilitást már 10-15 éve.Csak nehogy a utazókat szivassák meg,mint paraszt a Bervát...
Szia Atosz!
Bizony biztos lesz elhullás, csak félek, hogy nem a legroszabbak mennek tönkre. Ez nem igazságosság alapján megy, hanem tőkeerő szerint.
Ut.kiáll.előtt én is csak neten nézegettem a katalógusukat
és belelkesedtem az elképesztően jó áron,amit láttam
Aztán egy másik iroda lapján is olcsóbb árat találtam,mint a tavalyi
És akkor felfedeztem(nagyon apró betűkkel):harmadik személy
utazása esetén érvényes -visszanéztem aeolusékhoz,és ott
is felfedeztem a bakit.A megszokott 1.-2. személy helyére írták a 3.
utazót.Nem is értem,miért változtattak a megszokott katalógusképükön És ott van még a fixár is,amibe én végképp
belezavarodtam(viszont elsőre nagyon lelkesítő).
Viszont mindez nem magyarázat a nem megfelelő hozzáálláshoz
a leendő UTASsal szemben
Üdv,és csakazértis jó nyaralást mindenkinek,
Macsosz
Ezért, az a szöveg, hogy "... eddig nem volt velük semmi gond..." vagy "...csak jókat mondhatok róluk..." sajnos nem garancia semmire, illetve csak a múltjukra.
Én is egy voltam a sok száz utasból, de nekem nem is ajánlottak fel ingyen szállást.
Utána még két iroda bukott, akikkel előtte utaztunk, szerencsére akkor már megúsztuk az ügyet, remélem többször nem kell átélnünk, amit akkor 2000-ben! Szörnyű volt!
Szó szót követett Cilla közölte, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulunk "hamis reklám" közzététele miatt. Ekkor közölte, hogy soha többet ne akarjuk igénybe venni az Aeolus szolgáltatásait.
Sztem egy ilyen eltanácsolás biztos belépő a TÁRSASÁGBA, jobb klubbokba
Szerencsés vagy, hogy ez Nektek össze jött, gartulálok!