Naxos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93067 Üzenet linkje2009-03-19 20:14:05  Válasz a #93051. hsz-ra

Ezek az oldalak a kedvenceim között vannak a fent említettel együtt, gyakran szoktam nézegetni őket. icon_smile.gif

Lehet, hogy pl. azért is van kevesebb találat erről a hotelről, mert ha utazási irodáknak adják ki, akkor annyira nem fektetnek nagy hangsúlyt arra, hogy sok helyen jelen legyenek a neten, mert az irodák biztosítják neki a fix bevételt.

# 137
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93069 Üzenet linkje2009-03-19 20:18:19 

Off:

vojandi írta:
A nyugdíjas álom nálam is már évek óta hasonló!!!! icon_smile.gif Lassanalapíthatunk egy ilyen klubbot! icon_smile.gif

20-40 év múlva a magyar nyugdíjasok elözönlik a görög szigeteket... icon_biggrin.gif

(Mégoffabb:

én egyébként csak egytől félek nagyon: hogy mire megérem a nyugdíjat, olyan leszek, mint a betegeid, és nemhogy Görögországba, de a wc-re se tudok majd egyedül kimenni... icon_sad.gif icon_sad.gif )

# 138
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93095 Üzenet linkje2009-03-20 09:50:34 

Szia Haspók!
Mindkettő előfordulhat. Csak ennyit, hogy ne offoljunk tovább. icon_smile.gif

# 139
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93113 Üzenet linkje2009-03-20 15:03:56 

Haspók, Vojandi

Ha nem untatlak titeket, találtam Agia Anna apartmanhotelről a neten egy oldalt (feltéve, ha ez az, amit az Apollon hirdet). Nekem kifejezetten tetszik.
www.agiaanna-hotel-naxos.com

Üdv
Bottakati

# 140
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93117 Üzenet linkje2009-03-20 15:24:48  Válasz a #93113. hsz-ra Előzmény #93113

Szia Bottakati!

Nem tudom, hogy az-e, de az gyanús, hogy itt félpanzióval hirdetik a szobákat, az Apollon meg önellátással adja. Az Apollonnál nem lehet képet látni róla? Akkor el lehetne dönteni egyértelműen, hogy az vagy nem.

# 141
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93124 Üzenet linkje2009-03-20 16:42:55  Válasz a #93117. hsz-ra Előzmény #93117

Haspók

Na ez az, itt a bibi! Az Apollon-os kép (egy van összesen) csak hasonlít, én nem tudom egyértelműen eldönteni. Az Oliva Travel honlapján (szintén Apollon utakat értékesít) már több kép is van, egy a sok közül stimmel. Ez már bíztató jel. Ha jól látom a szálloda honlapján, van egy rendes szálloda apartmanokkal és vannak még stúdiók is (feltételezem, hogy azok nem a tengerre néznek és jó magyar szokás szerint ezekbe a stúdióba nyomják be a magyarokat az Apollon-osok). A hotelben valszeg félpanzió is van, a stúdiók meg szerintem a hotel mögött lesznek és önellátóak. Vagy ha ott fizetek a recepción, kapok reggelit és/vagy vacsorát. Ez nem is zavarna, csak tudjam, mit fizetek ki. Mindenesetre írtam a szállodának, remélem, válaszolnak. Beszélnék az Apollón-nal is, de a múlt heti érdeklődésem után elment a kedvem az újabb telefonálgatástól.
Nagyon köszönöm, hogy ilyen szorgalmasan válaszolsz mindenre, amit írok, (és Vojandinak is köszönöm persze), de szólj nyugodtan, ha már untatlak a témával. Sajnos úgy látom, Naxos nem igazán érdekel senkit idén, és nekem meg tök jó, hogyha kapok infókat. Azért is osztom meg a kételyeimet és a talált website-okat, mert hátha jövőre lesznek érdeklődők és ezzel tudok segíteni.

Bottakati

# 142
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93125 Üzenet linkje2009-03-20 16:51:00 

Szia Kati!

Ha ez az, akkor nagyon szép!! Én is kerestem tegnap miattad/neked e szállodáról képeket, de nem jártam szerencsével, mert mindg Agia Anna települést adta ki a kereső és nem pedig Agia Anna nevű szállást. icon_sad.gif
Amit Haspók ír, az még nem jelent szerintem semmit sem, mert német katalógusokban is sokszor van, hogy az egyik katalógus önellátással, másik reggelivel, harmadik meg AI-val kínálja ugynazt a helyet.
Tudom, ez ilyenkor nagyon bosszantó, ha az ember nem talál előre kellő mennyiségű információt. A Tripadvisoron szoktak lenni jó képek is, vagy esetleg Youtube-on video Agia Annáról (ha nem is a szállásról).

# 143
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93126 Üzenet linkje2009-03-20 17:00:13 

Link

Ez a második, séta Chorában, pontosan a mi volt hotelünktől indul icon_smile.gif úgy nézzétek meg, hogy az elején azon a sárga homokos parton, ahol a zöld asztalok láthatók, ott ettünk minden nap vacsit:

Link

Ez most nagyon a szívemet érintette. icon_smile.gif

Itt is egy nagyon jó képválogatás:

Link

# 144
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93127 Üzenet linkje2009-03-20 17:04:27 

itt elég sok felvétel van Agia Annáról:

Link

# 145
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93129 Üzenet linkje2009-03-20 17:12:52  Válasz a #93125. hsz-ra Előzmény #93125

Vojandi, nagyon köszi, nagyon feldobtad a péntek délutáni hangulatomat a videókkal! És az infó is megint milyen hasznos, köszönöm!
Bottakati

# 146
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93130 Üzenet linkje2009-03-20 17:31:17 

Kati, a youtube-on még sokat találsz. Én ráuntam... icon_smile.gif
# 147
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96878 Üzenet linkje2009-04-28 14:31:36 

Hm, de jó volt egy kicsit nosztalgiázni! icon_rolleyes.gif
# 148
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96882 Üzenet linkje2009-04-28 14:51:24  Válasz a #96878. hsz-ra Előzmény #96878

Melynda!

A reagálásodból úgy látom, jártál már Naxos-on, viszont visszaolvastam a fórumot, és nem látom, hogy hozzászóltál volna.
Megtennéd, hogy írsz egy kicsit Naxosról (esetleg az Agia Anna településről, ha ismered)?
Milyen élményed maradt meg a szigetről?

Köszi előre is
Bottakati

# 149
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96942 Üzenet linkje2009-04-28 19:28:41 

Sziasztok! Naxoson magánszervezésben voltunk a fővárosban (Chora). Mivel egyfelől merészek voltunk, (másfelől pedig hallottuk, hogy amint egy komp megérkezik a szigetre, több tucatnyi szállásadó kivonul és olcsóbbnál olcsóbb szállásokat akarnak az emberre tukmálni) nem foglaltunk előre szállást. Kb. fél óráig keresgéltünk, mire találtunk egy tökéletest, hozzáteszem nevetségesen alacsony áron. icon_smile.gif
Röviden Naxosról:
a gyönyörű naplemente,
az Apollon-kapu, ami lélegzetelállító, pláne ha kifogod a naplementét is hozzá (elég romantikus is icon_smile.gif),
nyüzsgő kisváros, de nem hasonlítanám egyik északi görög nyaralófaluhoz sem,
magyarokkal mi nem találkoztunk, de annál több a svéd, norvég, finn...akik szeretnek meztelenkedni :S,
a kedvesebbnél kedvesebb görögök,
de ami engem igazán megfogott az egészben, az A HANGULAT...a keskeny kis utcák, a kikötő...az emberek, akik kivetelesen nem rohannak, hanem élvezik az élet minden pillanatát.
Rengeteg szuper klub és bár van Chorában. Ajánlom a tengerpart mellettieket!
Mi nagyjából körbejártuk a szigetet, ahova legalábbis elvitt a busz, gyönyörű strandokon jártunk. És nagy élmény a helyi járatos buszon utazni!!!...de most komolyan...

Talán párszor már említettem, hogy nekem mégiscsak Paros tetszett a leginkább, de felelevenítve, nagyon szívesen visszamennék Naxosra is!

# 150
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96943 Üzenet linkje2009-04-28 19:36:04 

Agia Anna-ról pedig annyit, hogy szép strandja van...ott is voltunk, és csak pár km-re van Chorától.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 27 28 29   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu