Ezek az oldalak a kedvenceim között vannak a fent említettel együtt, gyakran szoktam nézegetni őket.
Lehet, hogy pl. azért is van kevesebb találat erről a hotelről, mert ha utazási irodáknak adják ki, akkor annyira nem fektetnek nagy hangsúlyt arra, hogy sok helyen jelen legyenek a neten, mert az irodák biztosítják neki a fix bevételt.
A nyugdíjas álom nálam is már évek óta hasonló!!!! Lassanalapíthatunk egy ilyen klubbot!
20-40 év múlva a magyar nyugdíjasok elözönlik a görög szigeteket...
(Mégoffabb:
én egyébként csak egytől félek nagyon: hogy mire megérem a nyugdíjat, olyan leszek, mint a betegeid, és nemhogy Görögországba, de a wc-re se tudok majd egyedül kimenni... )
Ha nem untatlak titeket, találtam Agia Anna apartmanhotelről a neten egy oldalt (feltéve, ha ez az, amit az Apollon hirdet). Nekem kifejezetten tetszik.
www.agiaanna-hotel-naxos.com
Nem tudom, hogy az-e, de az gyanús, hogy itt félpanzióval hirdetik a szobákat, az Apollon meg önellátással adja. Az Apollonnál nem lehet képet látni róla? Akkor el lehetne dönteni egyértelműen, hogy az vagy nem.
Na ez az, itt a bibi! Az Apollon-os kép (egy van összesen) csak hasonlít, én nem tudom egyértelműen eldönteni. Az Oliva Travel honlapján (szintén Apollon utakat értékesít) már több kép is van, egy a sok közül stimmel. Ez már bíztató jel. Ha jól látom a szálloda honlapján, van egy rendes szálloda apartmanokkal és vannak még stúdiók is (feltételezem, hogy azok nem a tengerre néznek és jó magyar szokás szerint ezekbe a stúdióba nyomják be a magyarokat az Apollon-osok). A hotelben valszeg félpanzió is van, a stúdiók meg szerintem a hotel mögött lesznek és önellátóak. Vagy ha ott fizetek a recepción, kapok reggelit és/vagy vacsorát. Ez nem is zavarna, csak tudjam, mit fizetek ki. Mindenesetre írtam a szállodának, remélem, válaszolnak. Beszélnék az Apollón-nal is, de a múlt heti érdeklődésem után elment a kedvem az újabb telefonálgatástól.
Nagyon köszönöm, hogy ilyen szorgalmasan válaszolsz mindenre, amit írok, (és Vojandinak is köszönöm persze), de szólj nyugodtan, ha már untatlak a témával. Sajnos úgy látom, Naxos nem igazán érdekel senkit idén, és nekem meg tök jó, hogyha kapok infókat. Azért is osztom meg a kételyeimet és a talált website-okat, mert hátha jövőre lesznek érdeklődők és ezzel tudok segíteni.
Ha ez az, akkor nagyon szép!! Én is kerestem tegnap miattad/neked e szállodáról képeket, de nem jártam szerencsével, mert mindg Agia Anna települést adta ki a kereső és nem pedig Agia Anna nevű szállást.
Amit Haspók ír, az még nem jelent szerintem semmit sem, mert német katalógusokban is sokszor van, hogy az egyik katalógus önellátással, másik reggelivel, harmadik meg AI-val kínálja ugynazt a helyet.
Tudom, ez ilyenkor nagyon bosszantó, ha az ember nem talál előre kellő mennyiségű információt. A Tripadvisoron szoktak lenni jó képek is, vagy esetleg Youtube-on video Agia Annáról (ha nem is a szállásról).
Ez a második, séta Chorában, pontosan a mi volt hotelünktől indul úgy nézzétek meg, hogy az elején azon a sárga homokos parton, ahol a zöld asztalok láthatók, ott ettünk minden nap vacsit:
A reagálásodból úgy látom, jártál már Naxos-on, viszont visszaolvastam a fórumot, és nem látom, hogy hozzászóltál volna.
Megtennéd, hogy írsz egy kicsit Naxosról (esetleg az Agia Anna településről, ha ismered)?
Milyen élményed maradt meg a szigetről?
Sziasztok! Naxoson magánszervezésben voltunk a fővárosban (Chora). Mivel egyfelől merészek voltunk, (másfelől pedig hallottuk, hogy amint egy komp megérkezik a szigetre, több tucatnyi szállásadó kivonul és olcsóbbnál olcsóbb szállásokat akarnak az emberre tukmálni) nem foglaltunk előre szállást. Kb. fél óráig keresgéltünk, mire találtunk egy tökéletest, hozzáteszem nevetségesen alacsony áron.
Röviden Naxosról:
a gyönyörű naplemente,
az Apollon-kapu, ami lélegzetelállító, pláne ha kifogod a naplementét is hozzá (elég romantikus is ),
nyüzsgő kisváros, de nem hasonlítanám egyik északi görög nyaralófaluhoz sem,
magyarokkal mi nem találkoztunk, de annál több a svéd, norvég, finn...akik szeretnek meztelenkedni :S,
a kedvesebbnél kedvesebb görögök,
de ami engem igazán megfogott az egészben, az A HANGULAT...a keskeny kis utcák, a kikötő...az emberek, akik kivetelesen nem rohannak, hanem élvezik az élet minden pillanatát.
Rengeteg szuper klub és bár van Chorában. Ajánlom a tengerpart mellettieket!
Mi nagyjából körbejártuk a szigetet, ahova legalábbis elvitt a busz, gyönyörű strandokon jártunk. És nagy élmény a helyi járatos buszon utazni!!!...de most komolyan...
Talán párszor már említettem, hogy nekem mégiscsak Paros tetszett a leginkább, de felelevenítve, nagyon szívesen visszamennék Naxosra is!