Azóta már nekünk is van nagyobb Akkor még naívan azt hittük, elég lesz, majd beosztjuk. De annyi gyönyörû helyen jártunk, hogy csak fotóztam-fotóztam...
Általában egy héten hány darab képet szoktatok csinálni? Kiváncsi vagyok. Mi általában egy hetes nyaralás alkalmával picivel többet mint 300 + a hagyományos géppel is elszoktam lõni 2-3 24 kockás tekercset! De még tudnék lõni ezeken kívül is! Ez soknak számít, kevésnek... Ti?
Általában egy héten hány darab képet szoktatok csinálni? Kiváncsi vagyok. Mi általában egy hetes nyaralás alkalmával picivel többet mint 300 + a hagyományos géppel is elszoktam lõni 2-3 24 kockás tekercset! De még tudnék lõni ezeken kívül is! Ez soknak számít, kevésnek... Ti?
És annyi ráfér a gépre vagy CD-re átszoktátok venni?
A mi gépünkön a leggagyibb felbontásban lehet 1997 db-ot csinálni! De az már nem élvezetõ felbontás.
És annyi ráfér a gépre vagy CD-re átszoktátok venni?
A mi gépünkön a leggagyibb felbontásban lehet 1997 db-ot csinálni! De az már nem élvezetõ felbontás.
Szia Mona777!
Tavaly vettem digitális gépet, 2 db 128 mb kártyával. Egy hét alatt tele lett. Pedig kamera is volt nálam. Az idén két hétre megyünk, ezért beszereztem már + 2 db 256 mb kártyát. Talán elég lesz.
Szia Mona777!
Tavaly vettem digitális gépet, 2 db 128 mb kártyával. Egy hét alatt tele lett. Pedig kamera is volt nálam. Az idén két hétre megyünk, ezért beszereztem már + 2 db 256 mb kártyát. Talán elég lesz.
Szia Mona777!
na akkor nemcsak én készülök..)) tegnap este elrohantam, és vettem egy xd 512-eset. A pixelbõl is viszsaveszek valamicskét, úgyhogy ragyásig fotózok majd én is...)))
Tegnap elkezdtük a bevásárlást: fogkeve, szappan,...stb olyan jó érzés volt, hogymár a nyaralásra vásárolunk.
És péntekhez két hétre indulunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hú de irigyellek benneteket, olyan messze van még a szeptember... Remélem a kétheti nyaralásra elég lesz a memóriakártyánk
A tavalyi képekbõl majd válogatok a fotóalbumba, az idei nyarlásról pedig beszámoló és fotóalbum is készül.
Hú de irigyellek benneteket, olyan messze van még a szeptember... Remélem a kétheti nyaralásra elég lesz a memóriakártyánk
A tavalyi képekbõl majd válogatok a fotóalbumba, az idei nyarlásról pedig beszámoló és fotóalbum is készül.
Era
Mi is készítünk majd beszámolót és képeket.....mire mégy perfekt leszel Paraliából.....
Szia Mona777!
Cannon 520-as gépem van. Az Aushanban vettem, de más helyen is kerestem. De már nem is gond, mert igy már négy kártya talán elég lesz. Ha nem majd felíratom CD-re.