Akkor szerintem neked érdemesebb lenne a kártyás megoldást választani.
Írj nekik, hogy nem kaptad meg a dokumentumot.
Én elküldeném az enyémet amit nekem küldött, de mi van, ha neked picit másabb...
Kakadu,
jól sejtem, hogy ti nem szoktatok bérelni ilyet, mert végig saját autóval vagytok?
Tévedsz
Minden évben bérelek motort pár napra (szabadság a szabadségban ), van a közelben egy bejáratott kölcsönző, de ha szólsz a háziaknak, akkor ki is hozatnak Neked.
sajnos idén se megyünk
sikeresen összetörtem a kocsit és vagy azt javitom vagy megyünk de ugye kocsi nélkül meg nem lehet
kezdek beteg lenni mert olyan nincs hogy 3évig nem megyek göröghonba
Akik már voltak Lefkada-n: Melyik városban érdemes megszállni? Ismertek olyan szállást, ami előtt szép a tengerpart?
Attól félek, hogy végre eljutunk ide és a szállás előtt egy teljesen átlagos, sötétkék-szürke tengerparti rész fogad majd (esetleg ráadásként még 25 lépésnyire egy kikötő is, hogy biztosan ne lehessen fürdeni), a szállástól pedig 15 perces motorútra meg ott a türkiz színű csodaszép öböl. Nem biztos, hogy lenne arra is keret, hogy minden nap robogót vagy kerékpárt béreljünk csak azért, hogy abban lehessen részünk, amire eredetileg vágytunk...
Akik voltak és pozitív tapasztalataik voltak ezzel kapcsolatban, azokat kérem, hogy írjanak!
A legszebb tengerpartok kétségtelenül a nyugati oldalon vannak, a közvetlen vízpartiak nagy strandokon épültek (pl. a Kthizmán vagy Pefkulián), de azok viszont a "városoktól", bevásárlási, szórakozási lehetőségektől vannak távol És árban húzosabbak! Kalamitsio-n pl több apartmant is hírdetnek valóban csodálatos kilátással (pl. a Fantasticot), de az csak légvonalban van 400 m-re a tengertől, gyakorlatban egy 4 km-es igen kemény szerpentinen juthatsz oda).Esetleg mepróbálhatod Agios Nikitast, de ott elég gyenge szállások vannak vízközelben és kb. 50 %-al drágábbak mint a keleti parton, ahol viszont szó szerint rengeteg a kiadó apartman. És azt az oldalt sem nevezném csúnyának, bár a másik kétésgtelenül szebb.
Mi Kalamitsin laktunk, ami nagyon szép helyen van, de az tényleg igaz, hogy robogóval viszonylag nehéz lehet megközelíteni a partot,( bár kiépített aszfalt út vezet le végig). Van egy kis bolt a faluban, ahol kapni egy-két alap-dolgot, de a friss péksüti és a hús beszerzése bizony gondot jelenthet. Van egy taverna is. Szóval szép, csendes kis falu, de kocsi nélkül nem igazán lehet meglenni, viszont innen könnyebben felfedezhetőek a nyugati part csodái, mint a keleti oldalról.
Nekem tetszett a délen fekvő Vassiliki is. Itt már mozgalmasabb az élet, számos taverna, bolt és ajándéküzlet hivogat, de mégis hangulatosabb a város mint pl. Nidri. A partja homokos és délutánra felerősödik a szél, a szörfösök örömére. Innen is viszonylag könnyen megközelíthető Porto Katsiki és Egremni (persze robogóval vagy kocsival).
Viszont ha nem szeretnétek kocsit vagy robogót bérelni, akkor talán mégis a keleti parton kellene szállást bérelni és onnan az utazási irodák fakultatívjaival felfedezni a szigetet...
Cristine, attól függ, hogyan utaznátok. Ha busszal, utazási irodával, akkor csak Nidriben tudtok megszállni, vagy Nikianában hotelben.
Ha egyénileg, akkor megerősítem, hogy Vassziliki jó választás, és talán elérhetőbb árban, mint a nyugati oldalon lévő szállások, bár nem néztem utána.
Én ha megint Lefkadára mennék, azt hiszem én is Vasszilikit választanám.