Én kapcsolatban vagyok az Otp garancia bíztosítóval ,de az utolsó válaszuk feladója már "groupamagarancia" néven jött...tehát...most történhetett az útolsó hónapban, mert márciusban még garancia volt.
hali.Most azokat kérdezném akik sartin robogóztak:van távolság korlát?ugyértem ha az egész sithoniát be akarjuk egy nap alatt járni az lehetséges és nem túl veszélyes?az gondolom 120km lehet kb az egész sithonia.
Persze, hogy jobb, ha több az idő, amit rá tudsz szánni a látnivalókra, a kis eldugott öblök megtekintésére, a látványra, az éményre. De ha valaki nem tud vagy akar rászánni több napot, egy nap alatt is megtehető körbe az út. Így is feledhetetlen élményben lesz része.
Szia Papamaci! Sartin a Vergina apartmanban voltunk. Az ófaluban van nagyon hangulatos helyen. Közel van a tenger és a belváros mégis csöndes hely. Nem luxus villa, de tiszta kis szobák vannak a célnak megfelel. Lehet főzni , minimális edénykészlet van. A város nagyon szép és a környéket be lehet járni akár motorral is. Mi El-Greeko-nál béreltünk egy kismotort. Jó nyaralást!