Én is úgy tudom, hogy a Bella utasait a csőd után az Apollon, vagyis a Romcar buszai hozták haza (ezt egy Romcar-os sofőr mondta).
A Campust nem igazán ismerem, de az Apollonnal egy buszon mennek, vagyis a Romcar biztosítja a buszokat.
Nálam, ha buszos utazás, egyértelműen Apollon Travel! Bár az utóbbi időben autóval is sokszor megyünk, így már helyi görög irodától is foglaltunk szállást.
Szia a Capus clubnak a görög útjai nagy részben a Grand Tours útjai,semmi gond nincs velük a buszok kényelmessek és szépek,újjak2-3 évesek nekünk a szállásal semmi gondunk nem volt csak haza fele kellet egy keserű pirulát bekapnunk
Az északi részekre (Halkidiki, Olymposzi riviéra) a Németh Travel buszaival mennek. Ahogy látom, Tolóba mentek, azt nem tudom, hogy oda is azzal mennek-e...
Kedves Peponi!
Két féle utazási iroda van. Az egyik utazásszervező, a másik utazás lebonyolító cég. A Campus utazásszervező cég, azaz csak bevállalja és a bonyolító céghez közvetíti az utast. Így fordulhat elő, hogy a Campusnál foglalsz utat és pld. a Dias Zeussal, vagy a Grand Tourssal stb. utazol. A Campusnak saját lebonyolítású útjaik nincsenek, ők csak közvetítenek a nagyobb irodák felé.
Mint itt belecsöppentél, látod, hogy érdemes alaposan tájékozódni a cégekről mert még így is előfordul, hogy nem úgy jönnek ki a dolgok, ahogy az ember tervezi. Erre ez a fórum nagyszerű terep.
Szia Cilla
Szia. Az Ibusz a Grand Tours-szal dolgozik egyutt a toloi utaknal, kenyelmes buszokkal, altalaban (viszonylag) kora delelotti erkezesi idovel. Itt pedig mi varunk benneteket
Udv. Agi, Tolo
Cilla, igen, igazad van, hogy alaposan meg kell gondolni, melyik utazási irodánál hagyjuk a pénzünket, éppen ezért fordultam hozzátok, hátha itt a sok "világjáró" között gyűjthetek egy kis tapasztalatot.
Aztán az itt olvasottakon elgondolkodva felhívtam a CAMPUS-t egy-két kérdéssel. Amit megtudtam: közvetlenül görög irodáktól bérlik az apartmanokat, tehát nem más magyar iroda szállásait értékesítik. Így Nei Poriban is a Giorgos ház, amit kinéztünk, csak tőlük foglalható. A buszokat pedig leginkább a Romcar biztosítja, amit pedig sokan tudnak, hogy tényleg megbízható, és nagyon jók a sofőrök is. Dehát a nagy irodáknak, mint a Zeus sincs saját buszuk, ők meg a Contival utaztatnak (ami szörnyű élmény volt). Kint saját idegenvezetőjük lesz.
Amit pedig már a barátnőméknél is láttam, pedig ők autóval indultak tavaly útnak, hogy szinte egy fél könyvre való papírköteget kaptak a voucher mellé, amin minden lényeges információ részletesen le van írva.
Mint korábban már mondtam, sajnos csakúgy mint sok másnak, vannak rossz tapasztalataim, és főleg a nagy irodákkkal (Bella, DiasZeus), így ez miatt az utasközpontúság miatt figyeltem fel a Campus Clubra.
Köszönöm mindenkinek az infót utólag is, és előre is ha valakinek esetleg van még tapasztalata.
Most jut eszembe, hogy tavaly olvastam egy másik oldalon egy fórumban, hogy vkik a Campussal mentek Sartira, és akkor a Campus saját buszt küldött, valami érdekes sofőrökkel (az egyik BKV sofőr és a másiknak sem volt nemzetközi gyakorlata/tapasztalata - állítólag). Reménykedjetek, hogy a Romcar buszaival és sofőrjeivel mentek!!!! (Nálam ők vezetnek.)
Szia. Ezt az irodaval kell megbeszelni, mert ok (Grand Tours) csinaljak az ulesrendet , ha az Ibusznal fizettek be, akkor ott kell jelezni az igenyeteket, es ok tovabbitjak a masik irodahoz.
Agi