Hello!
Kateriniben csak szombaton van piac? És gondolom inkább délelõtt! Vagy egész napos?
Mert mi pont szombaton érkezünk és nem hiszem hogy át tudunk menni! Pedig mi is szerettünk volna menni!
Sajnos a legtöbb helyen, szombaton van piac, így aki csak egy hétre megy annak nagyon nehéz felkeresni.
Sajnos Kateriniben is csak kora délutánig van, (12-14-ig) ha jól tudom.
Értem! Köszi a választ!
Ha lesz energiánk a buszozás után akkor lehet, hogy átmegyünk, mert ugye reggelre érünk oda!
Az eligazítást az idegenvezetõ hánykor szokta tartani?
Hello!
Kateriniben csak szombaton van piac? És gondolom inkább délelõtt! Vagy egész napos?
Mert mi pont szombaton érkezünk és nem hiszem hogy át tudunk menni! Pedig mi is szerettünk volna menni!
Sajnos a legtöbb helyen, szombaton van piac, így aki csak egy hétre megy annak nagyon nehéz felkeresni.
Sajnos Kateriniben is csak kora délutánig van, (12-14-ig) ha jól tudom.
Igen, úgy mint nálunk: a szombati piacok sincsennek nyitva estig.
Mi is másik hét szombatjára terveztük be, mert a megérkezés után már biztosan nem lenne energiák még piacolni, ráadásul szerintem úgyis elsõ lesz, hogy belevetjük magunkat a tengerbe.....
Értem! Köszi a választ!
Ha lesz energiánk a buszozás után akkor lehet, hogy átmegyünk, mert ugye reggelre érünk oda!
Eligazitást este 18-19-körül szoktak lenni. Ha korán kiértek még belefér egy piac is.
Köszi a tanácsot, én is mindenképp meg szándékozom beszélni az utazási irodával és orvossal a kismamás repülõs utat.
Stenci voltam késõi reagálással.
(néha van netem a munkahelyen, néha nincs...)
Üdv mindenkinek!
Egy hét múlva indulunk Paraliára egy Ino nevû Hotelbe. Aki tud errõl a szállásról valamit kérem irjon, mert én semmit nem tudok. Köszi
Sziasztok!
Még csak nemrég fedeztem fel ezt a honlapot, de nagyon tetszik. Gyorsan regisztráltam is, sok érdekes infót olvastam itt a fórumban. Hétfõn indulunk Paraliára autóbusszal négyen, a párommal és a két gyerkõccel. Sok hasznos dolgot megtudtam már Tõletek, most épp azt, hogy még piac is van. Ez jó, tuti elmegyünk. Már alig várjuk, hogy ott legyünk. De már csak kettõt alszunk és indulunk. Egyébként a Caravel apartmanba megyünk a Grand Tourssal ezekrõl is olvastam itt, úgyhogy örülök, hogy ezek mellett döntöttünk, amikor utat, irodát választottunk. A férjemmel 15 éve voltunk Görögországban, hát már épp ideje újra elmenni.
Szia mindenkinek!
Leticia
Értem! Köszi a választ!
Eligazitást este 18-19-körül szoktak lenni. Ha korán kiértek még belefér egy piac is.
Juhi,
Ha jól emlékszem Te a Zeusznál köttötted meg a biztosítást. Melyik biztosító ez?