Mindenkinek szíve joga akármelyik irodát szeretni illetve nem szeretni. Eleve mindenkinek más az elfogadható színvonal szállásban, mindenben, és mindenféle téren előfordulhat, hogy valami nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. A közhelyek folytatása helyett leszögezem, hogy én is hallottam ilyet is olyat is a Neckermann-ról, de ami biztos, hogy ők az egyik legdrágább iroda, ahhoz képest joggal lehetne elvárni tőlük, hogy az utasaik elégedettek legyenek. Mert nem mindegy, mennyiért kapsz alacsony színvonalat. Általában tippelni lehet, hogy ami nagyon olcsó az olyan is, de a drágáért joggal várhatjuk a színvonalat, mindenki....
Jó utat mindenkinek,
Eduso
Ferrari!
Örülök,hogy neked bejött és azt kaptad tőlük, amit elvártál. Nekünk sajnos nincs ilyen jó tapasztalatunk velük kapcsolatban. Ezen kívül a családunkban is voltak, akikkel csúnyán elbántak nyaralás címén. Tunéziában a lefoglalt szállodában nem volt hely. Kitették őket egy pár házból álló kis településre a sivatagban lévő szállodába, ami amúgy nagyon szép volt, csak a várt tengerparttól 150 Km-re. Idegenvezető sehol, a szállodában csak ők voltak magyarok. Németek lakták. Németül és angolul nem tudván szólni sem tudtak senkihez sem. Idős emberek. Egyetlen fakultatív úttal sem keresték meg őket. Taxit béreltek, hogy bemenjenek az idegenvezetőhöz, de két órai bolyongás után, kétes külsejű településeken sikátorokban jártak kiszállni nem mertek, majd megkérték a taxisofőrt, hogy vigye vissza őket a szállodába. Ennyit láttak Tunéziából egy hét alatt. Semilyen kártérítést nem kaptak
Ezek után mi sem vagyunk róluk jó véleménnyel. Egyszer kerültünk volna velük kapcsolatba. Sok évvel ezelőtt az Utazás kiállításon. Érdeklődtünk egy útjuk után és olyan penetráns hangon szóltak hozzánk, hogy örök életre elment a kedvünk tőlük.
Hát ennyit a Neckermannról.
Kedves Eduso!
Teljesen egyetértek Veled. Ha olcsóbb árfekvésű céggel utazok sokkal toleránsabb vagyok az esetleges hibákkal. De nem biztos, hogy az olcsóbb, alacsonyabb színvonalat is jelent tapasztalatom szerint, bármennyire ellentmodásosnak tűnik. Vannak nagyon tisztességes mérsékeltebb árú irodák is. Az a baj, hogy a Neckermann csak a mi árfekvésünkhöz képest drága. Pl. Németországban az olcsóbbak közé tartozik. Ráadásul nálunk többnyire a "gazdagoktól levetett" utakat értékesítik, azaz amelyek ott nem kelnek el.
Szia Cilla
Még soha nem utaztam a Neckermannal, ennek ellenére van egy tapasztalatom!
2007-ben Kos szigeten voltunk a Hotel Zephyrosban. A Charter gépen csak a Neckermann és az Apollón utasai voltak, magyarok a szállodában szintén. Az idegenvezető kivételével mindkét iroda utasai ugyanazt kapták, csak éppen a Neckermann utasai lényegesen többet fizettek érte.
Ki voltak függesztve a fak. programjai is mindkét irodának, az Apollóné volt az olcsóbb.
Kos-on én is Neckermannal voltam, ott fakultatív programon nem vettünk részt, saját szervezésben bonyolítottunk mindent. Így ebben nincs összehasonlítási alapom, de a saját szervezés mindkettőnél olcsóbb.
A Charter gépen csak a Neckermann és az Apollón utasai voltak, magyarok a szállodában szintén. Az idegenvezető kivételével mindkét iroda utasai ugyanazt kapták, csak éppen a Neckermann utasai lényegesen többet fizettek érte.
A Charter gépen csak a Neckermann és az Apollón utasai voltak, magyarok a szállodában szintén. Az idegenvezető kivételével mindkét iroda utasai ugyanazt kapták, csak éppen a Neckermann utasai lényegesen többet fizettek érte.
Na akkor most ki kapta azt, amiért fizetett???
Erről szól a szabadverseny
Ha valaki képtelen körülnézni a neten és merő sznobságból egy "jobb" nevü irodát választ szive joga, de utána se szóljon semmit!
Mondjuk én egyikkel sem mennék még Soroksárra sem...