Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Cserrobi | #95398 Üzenet | 2009-04-18 19:56:26 |
Kakadu írta:

Mondjuk én egyikkel sem mennék még Soroksárra sem...

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
  Ferrari | #95403 Üzenet | 2009-04-18 20:08:10 |
Kakadu!

A magánvéleményedet tartsd meg magadnak!
Hogy jössz ahhoz, hogy bárkit is le "sznob"-ozz ?

Családi okokból az utazás előtt 1 hónappal tudtam csak helyet foglalni és akkor már ott volt szabad hely, de elfogadható volt az ára és nem volt semmi gond az irodával.

Talán ott kezdődik a gond, hogy emberek befizetnek egy 2*-os szállodába és 5*-os ellátást várnak.
  Cserrobi | #95405 Üzenet | 2009-04-18 20:11:00 |
ferrari írta:
Kakadu!

A magánvéleményedet tartsd meg magadnak!
Hogy jössz ahhoz, hogy bárkit is le "sznob"-ozz ?

Na ezt tedddddddddd zsebre icon_lol.gif
  Szepeva | #95408 Üzenet | 2009-04-18 20:16:09 | Válasz a #95392. hsz-ra Előzmény #95392
Ferrari!
Persze hogy a saját szervezés olcsóbb, ezt azt hiszem senki nem vitatja. Mi sem vettünk rész fakultatívon (autót béreltünk), de ha már ki volt függesztve a szállodában mindkét iroda programja, nyilván megnéztem és összehasonlítottam.
szepeva
  Ferrari | #95409 Üzenet | 2009-04-18 20:19:12 |
Szia Szepeva!

Tudom, hogy a Neckermann fakultatív programjai brutál áron vannak, de sem náluk sem más irodánál nem szoktunk befizetni.
  Cilla | #95412 Üzenet | 2009-04-18 20:32:45 |
ferrari írta:
Talán ott kezdődik a gond, hogy emberek befizetnek egy 2*-os szállodába és 5*-os ellátást várnak.

Ebben teljesen igazad van, sokak elvárása nem áll arányban az általuk befizetett összeggel, de vitánk tárgya, a Neckermann ugyanazt adja el sokkal drágábban, pedig gondolom a többi iroda is keres az utakon némi pénzt, elvégre ők is ebből élnek. Ha ők nem jótékonykodnak, akkor viszont a Neckermann a drága.
  Kakadu | #95424 Üzenet | 2009-04-18 21:51:29 | Válasz a #95403. hsz-ra Előzmény #95403
Ferrari!
A fórum arról szól, hogy ki-ki elmondhassa a magánvéleményét!
Beírásom nem a Te személyednek szólt, általánosságban mondtatm véleményt azokról, akik a "névvel" utaznak, de nem néznek körül a piacon, Téged nyilvánvalólag nem lehet azzal vádolni, hogy nem vagy otthon az internet világában, már csak ezért sem gondolhattam Rád hozzászólásom írásakkor, ha viszont magadra veszed nem fogok tiltakozni; szived joga.
Azt viszont egyszer és mindenkorra kikérem magamnak, hogy ilyen stílusban próbálj kioktatni!
  Ferrari | #95425 Üzenet | 2009-04-18 21:52:02 |
Cilla!

Soha nem is vitattam, hogy a Neckermann drága iroda, párszor régebben utaztam velük, de nem sznobságból, hanem, mert csődbe mentek irodák és azt szerettem volna elkerülni, hogy elvesszem a pénzem.

Hogy jön valaki ahhoz, hogy lesznobozza a másikat, és mi az, hogy ne írja le a véleményét???? Ez az oldal nem azért van, hogy az emberek leírják a véleményüket, tapasztalataikat attól függetlenül, hogy jó vagy rossz??

Elnézést kérek, megvagyok én a Hellsz nélkül is!!!!!!
  Kvalcsi | #95430 Üzenet | 2009-04-18 22:23:33 |
Én messze elkerülöm a Neckermannt, mert több családtagom is csalódott bennük. Pl. Kos szigetén foglatak egy 4*-os szállodában tengerre néző felárral szobát, de nem azt kapták. Vissza sem térítettek semmit tudtommal (ebben nem vagyok biztos),
  Kvalcsi | #95434 Üzenet | 2009-04-18 22:59:26 |
2008. augusztusában Törökországba utaztunk a TUI-GULET utazási irodával. Na Velük soha többett sehova, pedíg az egyik, ha nem a legnevesebb (és legdrágább) iroda. Lefoglaltam 4 db 2 ágyas szobát tengerre néző felárral, de nem azt kaptuk. Két szoba aránylag elfogadható volt (nem tengerre néző egyik sem), de a mienk és az egyik barátainkké földszinti, gazos területre néző, ahol még melegházak is elzárták a kilátást. 20 euró ellenében kaptam ugyan oldalról tengerre néző szobát (egyet) 3 nap után, de akkor mi a fenének kértek felárat az irodánál, ha nem tudják garantálni. Reklamáltam a helyi idegenvezetőnél aki hiába próbált szólni a szálloda recepciósának, csak igéretet kapott. A 20 euróval mi intéztük el a szobacserét. Az idegenvezető srác nem vette a fáradságot, hogy telefonáljon nekünk, mi hívtuk fel (kb. 2500,-Ft-volt a mobil). Az TUI vissza adott 10.000 ft-ot és ígért egy exluzív csomagot az egyéb problémákért (sok akadt, de nincs idő leírni), amit a mai napig nem kaptam meg. A károm kb. 60 ezer forint, amit csak azért nem viszek bíróság elé, mert semmi kedvem és időm rohangálni a Markó utcába. Azért nincs kizárva, hogy feljelentem Őket, mert a Nővérem lánya (a keresztlányom) egy nagyon jó ügyvéd és elképzelhető, hogy beperelem Őket. Nem is igazán a pénz érdekel, hanem miért igérték az igényesen összeállított csomagot, amit a mai napig nem kaptam meg (tavaly szeptember óta).
  Atosz | #95437 Üzenet | 2009-04-18 23:02:34 |
Sok éve utazunk görögbe,de még soha nem volt dolgom a Neckermannal,az is igaz,hogy soha nem is akartunk velük utazni,konklúziót levonva nem oszt és nem szoroz,hogy vannak vagy nincsenek,lesznek vagy nem lesznek.Szükségszerűen, nem ők az egyedüli utaztatók és ráadásúl nem is olcsók.
  Gudli | #95440 Üzenet | 2009-04-18 23:17:08 |
Nekem sem jutott soha eszembe, hogy velük utazzam. Pont az áraik miatt!
  Eduso | #95441 Üzenet | 2009-04-18 23:26:52 | Válasz a #95437. hsz-ra Előzmény #95437
Mindenkinek Neckermann témában!
Görögbe se és máshova se mennénk Neckermannal, eleve, ha megnézed a katalógusukat sok út ill. apartman leírásnál túl sok az apróbetűs rész a külön fizetendő, fene tudja és szeretem, ha egy prosin el lehet rendesen menni, nem csak ha leteszed a földre.... Ismerőseink mentek a Garda tóhoz kérték a Neckermann-t hogy az a vízhez közelebbi szállást adják, kapták a hegytetőn, ahonnan gyerekkel nagymamával egy szűk kis hegyi úton lehetett csak gyalog közlekedni. A két légterű (Anyós külön szoba) sem valósult meg, azt már odaadták egy másik német családnak, mire kiértek. Őket egy lukba akarták berakni, barátnőm mérgében hazáig vezetett, beperelte őket. Jól ki is elégítették néhány ezer Ft belföldi üdülési csekkel, hurrá, nagyon korrekt eljárás. Az a baj, hogy nem tudom, ha egy ilyet bejelet valaki megfelelő felügyeleten mint pl. a Fogyasztóvédelem, történik e bármi is. Mindannyian kiszolgáltatottak vagyunk az utazási irodáknak is, mehetsz a jó Istenhez panaszra, ennyi
üdv Eduso
  Atosz | #95446 Üzenet | 2009-04-19 00:17:00 | Válasz a #95441. hsz-ra Előzmény #95441
Manapság ( ami már tart 18 éve) legjobb ha Istenhez fohászkodsz, mert mástól meghallgatást nem igen találsz,vagy helyben plusz összegért esetleg kompenzálják a dógot.Olyan,hogy empátia vagy együttérzés,vagy ilyesmi áá,pénzért netán...Aranyosak és az embert a hányinger kerülgeti... icon_confused.gif
  Atosz | #95447 Üzenet | 2009-04-19 00:32:24 |
Lehet egy új könyvet írni, a címe: Az utazási irodák csapdájában. Majd megkérem a Moldova Gyurit csináljon mán ezekkel is egy riport könyvet. icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 141 142 143 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu