Mennék én ide, de wizzair váratlanul magas árai lehetlenné teszi ezt
Malév meg ha kidob akciót Athénra, az is csak júni 30ig tart, nekem meg augusztus lenne jó.
Na meg a magas euro ár...
Mennék én ide, de wizzair váratlanul magas árai lehetlenné teszi ezt
Malév meg ha kidob akciót Athénra, az is csak júni 30ig tart, nekem meg augusztus lenne jó.
Na meg a magas euro ár...
Hát ez az, amit írtam:körülményes és derága.Sajnos a mostani helyzetben meg hatványozottan.Az ambició,az akarat az még kevés és ez a verzió lesz most minden utazásnál,hogy elszaladnak az árak és ottani költségek sem lesznek a mi € árainkkal "ember barátok".Legalább is a többségnek bizonyára nem.
Sziasztok ! A Neapoli- Kythira kompárlistával, én sem boldogultam. 1 autó, 2 felnőtt, 1 hat éves gyerek, júliusban. Aki tud kérem segítsen. Ha Agnitoló erre jársz érdekelne az a szállás ahol megszálltatok. Ha jól tudom ti is Neapoliból mentetek át a szigetre. Előre is köszönöm mindenkinek.
Szia firkamano ! Még el sem indultunk, de már most nem akarunk hazajönni, gondolom ismerős. Ezért nézegetek még 4- éjszakára szállást . 1992 első autós ,peloponnészoszi utam óta vágyom Kythirára. Az idei nyaralásba még anyagilag, és időben is beleférne a szigeten pár nap. Nem vagyok egy pc guru ezért kérem a segítséget komp ügyben. kokszi
Finánc te is igazán közkincsé tehetnéd a terveidet !
Ha gondolod, nézek a neten szállásokat, írok emailt, és ha visszajeleznek beírom ide. Szerintem 2 napon belül fogok tudni írni egy listát. (legalább később felt dom majd használni amikor szervezem a Kréta-Kythira 2 hetes nyaralásunkat)
Mikor is akartok pontosan menni? (napra pontosan kellene)
(egyébként ha június utolsó napjai és július első napjai lenne a cél, akkor azt még valószínűleg előszezoni áron adnák)
Más kompoldalon is kerestem, júliusra nem ad találatot. Szerintem érdemes várni még egy kicsit, kizárt dolog, hogy nyáron ne legyen kompjárat Kythirára. Csak Neapoliból jó az indulás?
Én a helyedben írnék a komptársaságoknak, ők csak tudják már, mikor mennek! Ha kell segítség, szólj.
Szia
Neapolis-Kythira kompjáratot A Porfirousa N.E. társaság üzemelteti.
1óra 15 perc a menetidő. Online foglalásban nem találtam. Lehet, hogy ez egy helyi kis társaság. Áprilisban naponta közlekedik. Nyáron ez a szám csak emelkedhet.
Én még ilyen esetben azt szoktam tenni, hogy írok a szigeten lévő tourist office-nak vagy éppen a szállásadónak hogy tudna-e informálnia kompjáratokról.
Írtam emailt az ANEN LINES-nak, ők visznek Kythirára mindenhonnan, de semmi aktuális információ nincs a lapjukon.
Várom a válaszukat és majd ide bemásolom.