Szia Alexxebb!
2000 óta rengeteget változott Paralia. Mondhatni szinte minden évben megújul valami. Új parkok, szökőkutak, bevásárló központ stb.
Biztosan rá fogsz csodálkozni. Aki a nyüzsgést szereti annak igazán tudom ajánlani Paraliát. Persze itt is vannak olyan szálláshelyek ahol nyugodtan lehet éjszakánként pihenni.
Sziasztok! Én 2007 nyarán voltam Paralián, tetszett a hely, csak nekem sok volt a parton a cigány módra viselkedő szerb. De ettől függetlenül tetszett, szép volt.
Én is voltam Parálián 2007. nyarán az Apollon Travellal, busszal.
Az INO apartmanban szálltunk meg.
Szívesen segítek bármilyen kérdés megválaszolásában.
Sziasztok! Én 2007 nyarán voltam Paralián, tetszett a hely, csak nekem sok volt a parton a cigány módra viselkedő szerb. De ettől függetlenül tetszett, szép volt.
Mi csak egyszer mentünk le a településnél lévő partra. De nagyon keskeny és zsúfolt volt. Emellett borzasztó hangos. Ezek után Olympic Beach felé indultunk, és ott találtunk olyan partszakaszt, ami tiszta volt és nagyon csendes.
A szoba szerintem szupi volt. A fürdő szépen lecsempézve, felújítva és volt hajszárító is. A szoba is komfortos volt, kis erkéllyel, és a konyhasarok is jól felszerelt volt és ízléses. Bár az INO apartman közelében van a Cocus Disco, ami a fiatalok kedvenc szórakozóhelye ott Parálián, és éjjel kicsit nyüzsi volt, meg hangos zene, de elviselhető azért. Legalább is minket nem zavart annyira.
Azt hiszem tudom melyik partszakaszról beszélsz. Általában mi is Parália és Olympic Beach között fürödtünk. Ott szinte csak a helyi görögök strandoltak és tényleg csendes és tiszta volt. Utáltam Parália strandján, hogy szinte csak egy tenyérnyi helyed volt a törölközőn.
Jó visszaemlékezni rá, hogy mennyit motoroztunk és a végén mielőtt hazamentünk volna, mindig ott csobbantunk egyet.
Tavaly szeptember második hetében nyaraltunk Paralian.
Akkor talán ha 50 ember strandolt a két település között. Ha az emlékezetem nem csal, akkor Pöpi említette, hogy ott is volt olyan az elmúlt évben, hogy egy tűt nem lehetett leejteni, olyan sokan voltak.
Remélem, idén augusztus utolsó hetében nem lesznek olyan sokan.
Szeretem a csendes partokat, de nem rossz az esti nyüzsgés, és Paralian mind kettőt megtaláltam. Ezért egyeztem bele, hogy idén is ott nyaraljunk.
Remélem szerencsével jártok.
Én is nagyon szerettem Paráliát.
A parton lévő templommal átellenben ettem életem legfinomabb gyrosát.
Plusz egy nagyon jó fej magyar pincér dolgozott ott akkor.
Ha ott még nem ettél, próbáld ki tényleg. Az egész part legjobb gyrosa volt, ezt bátran ki merem jelenteni.
Szerintem nem csak az a gond főszezonban, hogy nincs hely a törölköződet leteríteni...Ahol sokan fürdenek, ott a tenger is koszosabb. Úszik a tetején a naptej:) Szóval tényleg jobban jár mindenki Paralia és Olympic Beach közötti partszakasszal. Persze hétvégén az is tele, mikor megjelennek az őslakosok.
Aki kocsival jön, annak tudom ajánlani Plakát, gyönyörű szép beach bar-ok vannak arrafelé, csak egy italt kell fizetned és van napozóágy, tisztítják apartot, egész nap ott lehetsz. Szerintem megéri, és csendes is.
Puszilok mindenkit, remélem sokakkal találkozok idén is:)