Én sem fogom sohasem megérteni ezeket a dolgokat! Pedig, ahogy mi is bolyongunk a netes világban, úgy a hivatalos szervek is megtehetnék. Akkor talán ők is látnák, hogy mennyi illegális utazás szervező cég működik ma Magyarországon.
A G.T.-ról jelenleg, ha akarnék sem tudnék rosszat mondani. Azt még hozzá tenném, hogy minden évben rendeznek egy nagy görög bulit. A következőn én is ott leszek!
Sziasztok!!
Mi júniusban utazunk Sarti-ra a DiasZeusz Travel-lel.Tudnátok róluk mondani véleményt a megbizhatóságukról?
Olvastam a korábbi(1-2 évvel )ezelőtt íródott véleményeket róluk itt az oldalon,ott jókat írnak róluk.De azóta eltelt egy kis idő köszi előre is.
Kb. 6-szor utaztam velük, átlagosnak mondanám őket.
Nagyon negatív dolgot nem tapasztaltam náluk. Előfordult kicsit lassúbb buszos út, kevésbé tiszta apartman, nem túl szimpatikus idegenvezető, de összességében ezek után is utaznék még velük.
Ha nem extra elvárásaid vannak, akkor bevállalhatod őket.
Ez persze csak az én véleményem.
Kb. 6-szor utaztam velük, átlagosnak mondanám őket.
Nagyon negatív dolgot nem tapasztaltam náluk. Előfordult kicsit lassúbb buszos út, kevésbé tiszta apartman, nem túl szimpatikus idegenvezető, de összességében ezek után is utaznék még velük.
Ha nem extra elvárásaid vannak, akkor bevállalhatod őket.
Ez persze csak az én véleményem.
Szia csz75!!
Köszi a választ.Bevállalom őket,mert ki van fizetve az út 4 főre:) extra elvárásom nincs,csak olyan"egészséges"elvárás)
Szia jutek,
Javaslat, előbb kérdezz, aztán fizess, mert különban, akkor már eső után köpönyeg Igaz, ilyenkor még módosítható
Nekem nincs velük jó tapasztalatom. Rossz logisztika, gyenge apartman. Busszal, velük többet nem
Tudomásom szerint üdülési csekkel csak itthon lehet fizetni.
Idézet:
Fel lehet-e használni az Üdülési Csekket külföldön?
Nem. Az Üdülési Csekk rendszer célja, hogy mind többen hazai szolgáltatók segítségével pihenjenek, kikapcsolódjanak, üdüljenek.