A Wizzair-rel kapcsolatban CSAK tájékoztatásul:
tesóm a reptéren dolgozik, és tőle tudom, mekkora késések vannak még a szezonban is! Mostanában is túl sok járatot vállalt be a cég, ahelyett, hogy töröltek volna egy-kettőt a többi járat javára! Nem megbízható, sőt, egyre rosszabb a helyzet. Utazási irodával biztonságosabb utazni.
Ez sajnos minden fapadosnal elofordul, hiszen ok azert tudjak a jegyeket is olcsobban adni, mert a repterhasznalatert is kevesebbet fizetnek, igy ha torlodas van a repteren ok hatrebb kerulnek a felszallasra varo gepek soraban....es ha meg tul is vallaljak magukat akkor plane...
Amit Kvalcsi továbbított (mert nem ő írta), nem teljesen értek egyet.
pl. "...........ahelyett, hogy töröltek volna egy-kettőt a többi javára"
Töröltek!!!!!!! Többek között azt a járatot is, amivel én utaztam volna! Szerencsére időben értesítettek is róla, így nekem nem okozott problémát.
Ha utazási irodával utazol, akkor kevésbé fordul elő késés? Tapasztalatom szerint ugyanúgy előfordul (sőt!), mivel a nyaralóprogramokat az irodák charterrel bonyolítják, azzal szemben pedig a menetrend szerinti járatok elsőbbséget élveznek.
Rendszeresen lesem a reptéri infót, volt egy átmeneti időszak nemrég, amikor a Wizz járatai tényleg sokat késtek, de mostanában újra rendesen járnak (már annyira amennyire a többi gép is pontos)
Sziasztok!!!AgniTolo,Szepeva,köszi a segitséget.
Az Aeolus ezzel a légitársasággal utaztat,Budapestről indulunk,gondolom,Pozsonyból is mennek pl.Kosra,Kalymnosra....köszi,még kutakodok...