Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 2371
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97394 Üzenet linkje2009-05-02 17:11:28  Re:

papamaci írta:
Vissza olvasol és mindent meg tudsz Sidariról

Sokan nem szeretnek olvasni...
Szeretik az emberek azt mikor te 100x elmondasz valamit....
Lehet hogy neked uncsi egy kicsit,de neki így egyszerübb a dolog..
Pedig van kereső is csak sokan nem ismerik...

# 2372
Nócyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97400 Üzenet linkje2009-05-02 18:45:39  Válasz a #97392. hsz-ra Előzmény #97392

Köszi!!Sikerült majdnem mindenre választ találni a fórumban. icon_biggrin.gif
Hotel Mimosaról (Sidari)sajnos nem találtam semmit!

Esetleg jön vki Korfura szept.17-től icon_question.gif
Mi most csak ketten megyünk a párommal,az összes barátunk más uticélt választott!! icon_sad.gif
de nagyon szívessen mennénk minden Görögország imádóval kirándulni bulizni........ icon_biggrin.gif

# 2373
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Oregano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97408 Üzenet linkje2009-05-02 20:31:43  Válasz a #172. hsz-ra Előzmény #172

Szia. itt elek a szigeten, es en is valahogy igy ereztem mikor eloszor jartam itt..eleg volt beleszippantani a levegobe.. Ha tudok barmiben segitek. parommal egy autokolcsonzot vezetunk. Korfu orult vagyok 9 eves korom ota (amikor is eloszor olvastam a szigetrol). Szepen fokozatosan gorog imadatta "fajult" a dolog, megtanultam a nyelvet es megadatott a szerencse hogy osszejottem a parommal es idekerultem. Irj bizalommal..
# 2374
Nócyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97409 Üzenet linkje2009-05-02 20:43:35 

Nikóca írta:
Szia Nócyka!

Mi tavaly Sidariban voltunk, ám apartmanban. Kérdezz bármit, igyekszem válaszolni. icon_smile.gif

Szia Nikóca!!!
Köszi a segítséget!!Akkor kérdeznék párat.
-melyik boltban érdemes vásárolni(üdítőre,italra,rágcsálnivalóra gondolok)
-volt kedvenc éttermetek??
-béreltetek autót v motort?hol?kb.mennyiért???
-van esetleg Sidariban olyan hely amit érdemes felkeresni fagyizó,üzlet....bármi
- Peroulades-be tényleg gyalog is át lehet sétálni Sidariból???(nagyon tetszik a meredek sziklafal tövében lévő strand)
Nagyon köszi előre is a választ.

# 2375
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97410 Üzenet linkje2009-05-02 20:59:25 

Szia Oregano,

Köszöntelek a fórumon icon_smile.gif Örülök, hogy sikerült regisztrálni és tetszik a fórum. Remélem sokan fognak érdeklődni nálatok icon_smile.gif
Remélem sikerül ismét kimenni nyár végén vagy október elején pár napra és tudunk talizni.
Azt el is felejtettem kérdezni, hogy még meg van a kis piros autó? Barátnőm szüleinek azt a kis édes autót, lehet, hogy azt fogják kérni.

Ani

(Majd nézd meg az albumokat icon_smile.gif ).

# 2376
Lacika7
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97427 Üzenet linkje2009-05-03 08:56:36  Válasz a #97298. hsz-ra Előzmény #97298

Az Arillas-Napóleonba akartunk mi is menni, de a júliusi időponton már nem volt. Az unitravellel minden rendben lessz, de a fakultatívba meg a kocsibérlésbe ne ugorjatok bele rögtön, mert egyéni szervezéssel minden olcsóbb.
# 2377
Emi1017
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97437 Üzenet linkje2009-05-03 10:52:47  Válasz a #97427. hsz-ra Előzmény #97427

Szia!

Köszönöm a válaszod icon_smile.gif

# 2378
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97443 Üzenet linkje2009-05-03 11:28:02  Válasz a #97409. hsz-ra Előzmény #97409

Szia!

-melyik boltban érdemes vásárolni(üdítőre,italra,rágcsálnivalóra gondolok)
-volt kedvenc éttermetek??
-béreltetek autót v motort?hol?kb.mennyiért???
-van esetleg Sidariban olyan hely amit érdemes felkeresni fagyizó,üzlet....bármi
- Peroulades-be tényleg gyalog is át lehet sétálni Sidariból???(nagyon tetszik a meredek sziklafal tövében lévő strand)

Válaszok:
Mi elég messze laktunk a központtól, így az utcánkban lévő supermarketben vásároltunk, nagyon közel volt, két ház.. Nem volt drága, s szerintem hasonló árakon megy az összes bolt, bár azért eltérések vannak.
Kedvenc éttermünk nem volt, a Fő utcán szoktunk mindig enni, éppen ami tetszett. De mindegyik fincsi volt.... ettünk gyrost, tintahalat (azt nagyon imádom), meg néha főzőcskéztem "otthon" is. icon_smile.gif
Motort két napra béreltünk, ha jól emlékszem 10 Euro volt/nap, ezzel nagyjából bejártuk a szigetet, Peroulades-be is ezzel mentünk, bár állítólag gyalog sincs messze, és tényleg nagyon szép....!
Sidariban gyakorlatilag csak üzletek és üzletek vannak.... bárok és éttermek. Az utcán a bárok előtt állnak pincérek és szinte berángatnak magukkal. Egy idő után már elég bosszantó tud lenni. Legalábbis ez az én véleményem. Mások biztos máshogy gondolják.
Nyugodtan kérdezzél, ha szeretnél.

# 2379
Bogica87
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97533 Üzenet linkje2009-05-03 18:39:54 

Szia Nikóca!

Mi tavaly voltunk Korfun, Sidariban és igen tényleg át lehet gyalogolni, mi hazafelé arra jöttünk. Mivel a szerelmesek csatornája ott található, így szinte mindenki átmegy oda gyalog. Érdemes a kis ösvényen menni, ahol sok kis helyen ki lehet nézni és gyönyörű táj és sziklák tárulnak a szem elé. Bár azt meg kell jegyeznem, hogy tisztább is lehetne a kis ösvény. Az árak tavaly csak egy két centtel tértek el, de érdemes körbejárni a boltokat, mert a minőség is változó. Mi kocsit béreltünk sajnos csak két napra, ami 90€ volt, de nem bántuk meg mert nagyon szép az egész sziget. Nem tudom mikor mentek, de szeptember elég esős, így amikor mi voltunk akkor is esett, de így nem ültünk otthon, sőt volt amikor Sidariban esett, a sziget másik végén meg sütött a nap.
Ha van kérdésed szivesen válaszolok, idén is oda megyünk és nagyon készülök, mert imádok ott lenni, és nincs több túrista, mint Görögország más részén!!

# 2380
Lacika7
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97537 Üzenet linkje2009-05-03 19:05:32  Válasz a #97533. hsz-ra Előzmény #97533

Örülök, hogy így vélekedel Sidarirol, elég sokan leírják úgy vettem észre. Mi is oda mennénk, az Alexis apartmanba amiről semmit nem tudok. Talán ha valaki ismeri icon_surprised.gif
# 2381
Lacika7
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97538 Üzenet linkje2009-05-03 19:10:41 

Egy kérdés?
Sidariban lehet valahol bankkártyát-dombornyomott hitelkártyát használni? Bolti fizetés, automata van?

# 2382
Nócyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97555 Üzenet linkje2009-05-03 20:54:49  Válasz a #97533. hsz-ra Előzmény #97533

Szia Bogica87!
Teljesen elbizonytalanodtam attól amit írtál!!
Szeptember tényleg esős mindig???? icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif
Mi 17-én érkezünk főleg strandolni.
icon_cry.gif írj vmi bíztatót!!!!

# 2383
Emi1017
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97562 Üzenet linkje2009-05-03 22:16:35 

Mi is szeptemberbe megyünk, Remélem jó lesz az idő!
# 2384
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97704 Üzenet linkje2009-05-04 20:18:06 

Lányok!!!!

Nem kell időjárásról beszélgetni előre. Miután a föld éghajlata folyamatosan változik, ezért nem lehet előre kiszámítani hol és mikor milyen idő lesz.
Én Korfun 5x voltam (június, július, augusztus és szeptember) és mindig volt kis esőzés. Nos ezek az esőzések jönnek-mennek. Mivel meleg van, még élvezni is lehet a kellemes esőt icon_smile.gif (Nekem ilyenkor mindig az "Ének az esőben" c. film jut az eszembe)

# 2385
Nócyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97719 Üzenet linkje2009-05-04 21:39:53  Válasz a #97704. hsz-ra Előzmény #97704

Azt hiszem _Aninak igaza van.
Kár ezen gondolkodni icon_rolleyes.gif
Mindenesetre én a legjobb időt kívánom mindenkinek aki csak eljut ide icon_cool.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 158 159 160 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu