Sokan nem szeretnek olvasni...
Szeretik az emberek azt mikor te 100x elmondasz valamit....
Lehet hogy neked uncsi egy kicsit,de neki így egyszerübb a dolog..
Pedig van kereső is csak sokan nem ismerik...
Köszi!!Sikerült majdnem mindenre választ találni a fórumban.
Hotel Mimosaról (Sidari)sajnos nem találtam semmit!
Esetleg jön vki Korfura szept.17-től
Mi most csak ketten megyünk a párommal,az összes barátunk más uticélt választott!!
de nagyon szívessen mennénk minden Görögország imádóval kirándulni bulizni........
Szia. itt elek a szigeten, es en is valahogy igy ereztem mikor eloszor jartam itt..eleg volt beleszippantani a levegobe.. Ha tudok barmiben segitek. parommal egy autokolcsonzot vezetunk. Korfu orult vagyok 9 eves korom ota (amikor is eloszor olvastam a szigetrol). Szepen fokozatosan gorog imadatta "fajult" a dolog, megtanultam a nyelvet es megadatott a szerencse hogy osszejottem a parommal es idekerultem. Irj bizalommal..
Mi tavaly Sidariban voltunk, ám apartmanban. Kérdezz bármit, igyekszem válaszolni.
Szia Nikóca!!!
Köszi a segítséget!!Akkor kérdeznék párat.
-melyik boltban érdemes vásárolni(üdítőre,italra,rágcsálnivalóra gondolok)
-volt kedvenc éttermetek??
-béreltetek autót v motort?hol?kb.mennyiért???
-van esetleg Sidariban olyan hely amit érdemes felkeresni fagyizó,üzlet....bármi
- Peroulades-be tényleg gyalog is át lehet sétálni Sidariból???(nagyon tetszik a meredek sziklafal tövében lévő strand)
Nagyon köszi előre is a választ.
Köszöntelek a fórumon Örülök, hogy sikerült regisztrálni és tetszik a fórum. Remélem sokan fognak érdeklődni nálatok
Remélem sikerül ismét kimenni nyár végén vagy október elején pár napra és tudunk talizni.
Azt el is felejtettem kérdezni, hogy még meg van a kis piros autó? Barátnőm szüleinek azt a kis édes autót, lehet, hogy azt fogják kérni.
Az Arillas-Napóleonba akartunk mi is menni, de a júliusi időponton már nem volt. Az unitravellel minden rendben lessz, de a fakultatívba meg a kocsibérlésbe ne ugorjatok bele rögtön, mert egyéni szervezéssel minden olcsóbb.
-melyik boltban érdemes vásárolni(üdítőre,italra,rágcsálnivalóra gondolok)
-volt kedvenc éttermetek??
-béreltetek autót v motort?hol?kb.mennyiért???
-van esetleg Sidariban olyan hely amit érdemes felkeresni fagyizó,üzlet....bármi
- Peroulades-be tényleg gyalog is át lehet sétálni Sidariból???(nagyon tetszik a meredek sziklafal tövében lévő strand)
Válaszok:
Mi elég messze laktunk a központtól, így az utcánkban lévő supermarketben vásároltunk, nagyon közel volt, két ház.. Nem volt drága, s szerintem hasonló árakon megy az összes bolt, bár azért eltérések vannak.
Kedvenc éttermünk nem volt, a Fő utcán szoktunk mindig enni, éppen ami tetszett. De mindegyik fincsi volt.... ettünk gyrost, tintahalat (azt nagyon imádom), meg néha főzőcskéztem "otthon" is.
Motort két napra béreltünk, ha jól emlékszem 10 Euro volt/nap, ezzel nagyjából bejártuk a szigetet, Peroulades-be is ezzel mentünk, bár állítólag gyalog sincs messze, és tényleg nagyon szép....!
Sidariban gyakorlatilag csak üzletek és üzletek vannak.... bárok és éttermek. Az utcán a bárok előtt állnak pincérek és szinte berángatnak magukkal. Egy idő után már elég bosszantó tud lenni. Legalábbis ez az én véleményem. Mások biztos máshogy gondolják.
Nyugodtan kérdezzél, ha szeretnél.
Mi tavaly voltunk Korfun, Sidariban és igen tényleg át lehet gyalogolni, mi hazafelé arra jöttünk. Mivel a szerelmesek csatornája ott található, így szinte mindenki átmegy oda gyalog. Érdemes a kis ösvényen menni, ahol sok kis helyen ki lehet nézni és gyönyörű táj és sziklák tárulnak a szem elé. Bár azt meg kell jegyeznem, hogy tisztább is lehetne a kis ösvény. Az árak tavaly csak egy két centtel tértek el, de érdemes körbejárni a boltokat, mert a minőség is változó. Mi kocsit béreltünk sajnos csak két napra, ami 90€ volt, de nem bántuk meg mert nagyon szép az egész sziget. Nem tudom mikor mentek, de szeptember elég esős, így amikor mi voltunk akkor is esett, de így nem ültünk otthon, sőt volt amikor Sidariban esett, a sziget másik végén meg sütött a nap.
Ha van kérdésed szivesen válaszolok, idén is oda megyünk és nagyon készülök, mert imádok ott lenni, és nincs több túrista, mint Görögország más részén!!
Örülök, hogy így vélekedel Sidarirol, elég sokan leírják úgy vettem észre. Mi is oda mennénk, az Alexis apartmanba amiről semmit nem tudok. Talán ha valaki ismeri
Szia Bogica87!
Teljesen elbizonytalanodtam attól amit írtál!!
Szeptember tényleg esős mindig????
Mi 17-én érkezünk főleg strandolni.
írj vmi bíztatót!!!!
Nem kell időjárásról beszélgetni előre. Miután a föld éghajlata folyamatosan változik, ezért nem lehet előre kiszámítani hol és mikor milyen idő lesz.
Én Korfun 5x voltam (június, július, augusztus és szeptember) és mindig volt kis esőzés. Nos ezek az esőzések jönnek-mennek. Mivel meleg van, még élvezni is lehet a kellemes esőt (Nekem ilyenkor mindig az "Ének az esőben" c. film jut az eszembe)