Ez a libri könyvesbolt, online, a rövidebb neve: www. libri.hu
Netezi görögül.......én örültem, hogy odakint eltudtam olvasni a táblákon írt dolgokat, persze néha az értelmét nem tudtam. Végül is a tudásom az utazással és a vásárlással ki is merült.
Képzeld megrendeltem a nyelvkönyveket. Az egyikben csak görögbetûkkel írott szavak és mondatok vannak, és mellette magyarul is. Szerintem jó, és lehet ennek van nemcsak kezdõ változata is. Ha érdekel beszéljünk errõl.
Nekem tetszik, csak így hirtelen nehéz, de majd igy is valamit kezdek vele mert érdekel.
Örülök, hogy megrendelted a könyveket. Remélem menni fog a dolog.
Majd írd meg nekem pontosan, hogy melyik könyveket kérted.
Én már a szombati indulásra készülök. Majd Görögországban is szétnézek, találok-e valamit, ami a nyelvtanulást segítené.
De jó Neked, hogy most utazol. Kívánom, hogy nagyon jól érezd majd magad, az idõ ahogy hallom remek, azon nem fog múlni.
A nyelvkönyvek a következõk: Görög kapd elõ, és a másik görögnyelv könyv kezdõknek. Az útóbbiba csak görögbetûkkel írt szavak vannak, nincs fonetika.
Majd tényleg megnézhetnéd, hogy odakint mik is vannak. Szeptemberben mennek a keresztfiamék és akkor én is megtudnám hozatni velük.
Én még új vagyok a fórumon, de engem is érdekelne a görög nyelvtanulás.
Nekem az egyik ismerõsöm a következõ könyvet ajánlotta:
Teach yourself, beginners Greek. (ez egy angol nyelvû könyv, ami állítólag nagyon jó).
Az Astoriánál lévõ pedagógus könyvesboltban lehetett kapni még nem olyan rég, gondolom még most is van.
üdv Ferrari.Igazad van,többre mész ha próbálsz beszélni,én is úgy jártam most hogy eleinte nehezen ment,de a görögök nagyon aranyosak,segítõ készek voltak,és nagyon örültek annak,hogy próbálom magam megértetni,biztattak hogy fog ez menni csak gyakoroljak sokat, .Most még több erõbedobással próbálkozom,de észrevettem hogy ha csak egy napot kihagyok már szórom a hülyeségeket,de a görög tanárom hála egyengeti itthon is a dolgokat.Ne add fel,nekem se megy mindig jól.Na hali.
Szia Csilla5!
Nem tudom Te hová valósi vagy és mik a lehetõségeid, de augusztus 19.-én rendezünk egy délutánni összeröffenést görögnyelv-tanulás ügyben Bp.-n. Ha el tudsz jönni, akjkor valószínúleg még beleférsz a csapatba.
Üdvözletem mindenkinek!
Nos eljött az idõ. Most pénteken délután 5 óra tájban tervezünk egy nyelvtanulás jellegû összejövetelt Budapesten, a Déli pályaudvar közelében, nálam.
Akit érdekel és el is tud (akar) jönni, az kérem sürgõsen jelezze ezt nekem privát üzenetben!!