Igazán ne fáradj. De ha véletlenül látod akkor nagyon fogok örülni a beszámolónak! Egy taxi állomás közelében van a központban. Nézd meg milyen kivülrõl: www.haniotisstudios.gr Így könnyeb lesz felismerni.
Van mellette egy hotel, állítólag annak a medencéjében fürödhetünk.
De jó lenne ha látnád! Aranyos vagy!
Szia Leenda!
Ha az apartman a taxi állomás közelében van, akkor valóban a központban és közel a tengerhez lesztek. Falirakiban ott a legjobb a part.
Vannak netes kávézok, ott biztos átírják cd-re a fotókat.
Jó kérdés. Korábban Ferrari azt írta, hogy Faliraki partja az egyik legjobb a szigeten. Itt állítólag finomhomokos . A sziget nagy részén nagy kavicsos a part. Arról láttam képeket.
Szia Linda!
Nem tudom pontosan, hogy hogyan nevezik. Azon a részen ahol a szállásotok lesz, ott fimomhomokos. De van ahol kicsit durvább és aprókavicsos.
Szia DANI!Én is úgy tudom,hogy Rodoszról nem megy hajó Santorinire viszont át lehet menni Symire,Tilosra/dinoszaurusz kölykök hazája/,Törökországba/Marmaris városba/.
Geia sou Dani!
Szervezett kirándulás valóban nincs Santorínire, csak azokra a helyekre amit Keke írt.
Utánanéztem és szerintem megy hajó, de csak hetente egyszer, szerdánként ( Salamis Lines )
Ha már Rodoszon lesztek a kikötõben megtudod kérdezni, hogy mikor indul pontosan.