SZIASZTOK!KI tudna irni Platamonasról?Vonattal,busszal hova lehet onnan eljutni,mennyi a jegy,milyen jó látnivalók vannak,meg milyen KÖZELI szomszédos települései vannak????Köszönöm mindenkinek
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy pár évtized múlva milyen lesz az utazási piac. A 70-es évek óta annyira fellendült a turizmus, és olyan gyorsan fejlődik - néhol ijesztő méreteket öltve -, hogy attól kell tartani, hogy lassan nem lesz a világnak egy csendes zuga, ahová majd el lehet vonulni.
Erre válaszolnék valahol az off topikban, ha találok rá megfelelő rovatot.
SZIASZTOK!KI tudna irni Platamonasról?Vonattal,busszal hova lehet onnan eljutni,mennyi a jegy,milyen jó látnivalók vannak,meg milyen KÖZELI szomszédos települései vannak????Köszönöm mindenkinek
Szia,
Ezt a kérdést inkább tedd fel a: Népszerű üdülőhelyek/Platamonas topikban. Ott bővebben kaphatsz felvilágosítást
Szia Haspók
Hát...nagyon szemfülesnek kellett lennem
Húsvét után dobták ki az akciót és alig van már szabad hely
Mi sem az eredeti terv szerint mehetünk,de így is NAGYON JÓ
Üdv,Macsosz
Lililuca
Igen,kizártuk mindkettőt
És nagyon izgulunk,h.hova sikerül így eljutni
Bármelyiket tökéletes célpontnak tartjuk.
Haspók
Az Utazás kiállításon volt az első ilyen akciójuk,de nem nagyon ment
nekik a dolog.Most viszont nem győzik kapkodni a fejüket -és írogatni
az utazási utalványokat
Mintha a mi életünket irtad volna le,nálunk is igy mentek a dolgok.Mostmár nem merünk elindulni szervezés nélkül.Viszont kinnt már legtöbbször magunk szervezzük a programot.Csak oda megyünk szervezetten amiről ugy gondoljuk nehéz megvalósitanunk.Egyedül ami aggaszt az irodákkal kapcsolatba,hogy előbb utobb elfogy a választék.,s mivel 15 éve járjuk G.országot kezdenek elfogyni az úticélok.Igaza van az előbb iroknak,hogy az irodák csak a bejáratot helyeket foglalják.3 éve próbálunk eljutni Mikonoszra de nem jön össze a létszám.
Szia Manyi!
Sajnos tényleg kevés helyre jutsz el utazási irodával Görögországba, pedíg mennyi gyönyörű hely van amit meg kellene nézni.
Sajnos tényleg nem nagy a választék a desztinációkban...
Viszont, ha most sikerül hosszútávon kint maradnom, az összes szabadidőmet az ország bebarangolásával fogom tölteni
Szigetek, szárazföld, hegyek, völgyek, folyók, patakok, tengerek... Földön, vízen, levegőben
Igen, ezt sajnos figyelmen kívül hagytam, mivel én fiatal vagyok, szerencsére még sok az energiám és valamennyire bevállalós vagyok. Persze korántsem annyira mint a korombeliek.
Viszont teljesen figyelmen kívül hagytam az "idősebb" korosztályt. Nekik tényleg nem olyan könnyű, mint ahogy én azt elképzelem.
Sziasztok!
Mi 2006-ban voltunk Mykonoson és a Dias Zeus irodával. Fantasztikus élmény volt. Azóta is minden évben meghirdetik az utat rendkívül olcsón, de sohasem jön össze a kellő létszám, pedig volt már, hogy visszamentünk volna velük.
Eddig egyenlőre még mindig utazási irodával utaztunk, de úgy látjuk, hogy a legtöbb( tisztelet a kivételnek), csak a pénzbeszedést végzi el lelkiismeretesen. Most határoztuk el, hogy jövőre magánszervezésben is kipróbáljuk a nyaralást. Azt gondolná az ember, hogy az éles verseny miatt az irodák egyre jobban igyekeznek megőrizni törzsközönségüket azzal, hogy elfogadható áron követ el mindent, hogy elégedettek legyünk.
Azt látom, hogy még extra magas árak mellett is egyre többször gagyi minőség és arrogancia a jellemző. Az én esetemben is például, miközben elhatároztam, hogy az Aeolus összes útját végigjárom (kettőn már voltam is), mert egyedi, csak általuk ajánlott célpontjaik vannak, a harmadik szervezésénél már be akartak csapni, majd mikor ezt szóvá tettük közölték, hogy "persona non grate" lettünk a cégnél.
Igazábol sajnálom, hogy így alakult, mert megnéztem volna velük Karpatost, Dél Krétát, Lesvost stb. Így sem mondtam le róla, de most már csak magánszervezésben fogok menni.
Üdv Josza
Vojandi!
Én csak a tiszteletemet akartam kifejezni,nem "hivataloskodni" (gondolom ezt te is érteted),látam hol élsz...tényleg sajnálom a tapasztalataidat,de én a leírtakat tapasztaltam,és úgyan sokat olvasom a "Hellasz"-t ritkán szoktam bele szólni,most úgy gondoltam leírom... de látod, most is igaz a "több szem ,többet lát" mondás,de talán a fórumon tájékozódónak minden apró segítség jól jönn.
Üdv:Paralia
Nagyon szépen köszönöm a segitséget,de ezek kissé huzosak a mi pénztárcánknak.Most is mint tavaly és előtte a Dias Zeussal mentünk volna,be is volt fizetve,de sajnos nem volt annyi létszám.Félve vártam az indulást s mikor telefonáltak már tudtam nem oké.Igazából miDélos miatt szeretnénk ide menni és az iroda árai is elfogadhatók,s nem is olyan fárasztó mert 1 nap pihenő van.Idén is megpróbáljuk,de most a legcsekélyebb az esély.
Ibusz,Alkudj és utazz!-de nagyon meg kell nézni,h.mire
és hogyan alkudozol (nem licitálás )
Én nem voltam elég figyelmes és csak remélem,h.
hétfőn helyre tudom még hozni a hibát
Elég összetett az akció,ill.én még nem találkoztam ilyennel
eddig az irodák kínálatában.