Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 2296
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kisrichard
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97887 Üzenet linkje2009-05-05 19:40:11  Válasz a #5618. hsz-ra

SZIASZTOK!KI tudna irni Platamonasról?Vonattal,busszal hova lehet onnan eljutni,mennyi a jegy,milyen jó látnivalók vannak,meg milyen KÖZELI szomszédos települései vannak????Köszönöm mindenkinek
# 2297
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97888 Üzenet linkje2009-05-05 19:47:01 

Haspók írta:
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy pár évtized múlva milyen lesz az utazási piac. A 70-es évek óta annyira fellendült a turizmus, és olyan gyorsan fejlődik - néhol ijesztő méreteket öltve -, hogy attól kell tartani, hogy lassan nem lesz a világnak egy csendes zuga, ahová majd el lehet vonulni.

Erre válaszolnék valahol az off topikban, ha találok rá megfelelő rovatot. icon_smile.gif

# 2298
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97895 Üzenet linkje2009-05-05 20:16:12  Re:

kisrichard írta:
SZIASZTOK!KI tudna irni Platamonasról?Vonattal,busszal hova lehet onnan eljutni,mennyi a jegy,milyen jó látnivalók vannak,meg milyen KÖZELI szomszédos települései vannak????Köszönöm mindenkinek

Szia,

Ezt a kérdést inkább tedd fel a: Népszerű üdülőhelyek/Platamonas topikban. Ott bővebben kaphatsz felvilágosítást icon_smile.gif

# 2299
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97914 Üzenet linkje2009-05-05 21:46:04  Válasz a #97871. hsz-ra Előzmény #97871

Szia Haspók icon_biggrin.gif
Hát...nagyon szemfülesnek kellett lennem icon_exclaim.gif
Húsvét után dobták ki az akciót és alig van már szabad hely icon_exclaim.gif
Mi sem az eredeti terv szerint mehetünk,de így is NAGYON JÓ icon_razz.gif
Üdv,Macsosz icon_biggrin.gif

# 2300
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97918 Üzenet linkje2009-05-05 21:52:07  Válasz a #97878. hsz-ra Előzmény #97878

Lililuca icon_biggrin.gif
Igen,kizártuk mindkettőt icon_exclaim.gif
És nagyon izgulunk,h.hova sikerül így eljutni icon_exclaim.gif
Bármelyiket tökéletes célpontnak tartjuk.

Haspók icon_biggrin.gif
Az Utazás kiállításon volt az első ilyen akciójuk,de nem nagyon ment
nekik a dolog.Most viszont nem győzik kapkodni a fejüket icon_exclaim.gif -és írogatni
az utazási utalványokat icon_razz.gif

Üdv,Macsosz icon_biggrin.gif

# 2301
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97938 Üzenet linkje2009-05-06 09:26:37 

Szabóné Manyi írta:
kvalcsi!

Mintha a mi életünket irtad volna le,nálunk is igy mentek a dolgok.Mostmár nem merünk elindulni szervezés nélkül.Viszont kinnt már legtöbbször magunk szervezzük a programot.Csak oda megyünk szervezetten amiről ugy gondoljuk nehéz megvalósitanunk.Egyedül ami aggaszt az irodákkal kapcsolatba,hogy előbb utobb elfogy a választék.,s mivel 15 éve járjuk G.országot kezdenek elfogyni az úticélok.Igaza van az előbb iroknak,hogy az irodák csak a bejáratot helyeket foglalják.3 éve próbálunk eljutni Mikonoszra de nem jön össze a létszám.

Szia Manyi!

Sajnos tényleg kevés helyre jutsz el utazási irodával Görögországba, pedíg mennyi gyönyörű hely van amit meg kellene nézni.

Nem tudom melyik irodával próbáltál eljutni Mykonosra. A Dias Zeus is hirdet ide utat szeptemberben.
https://www.diaszeustravel.hu/uticelok/mykonos/htmls/

Ezen az oldalon is nézelődj, itt a Ruefa Reisen kínál utat Mykonosra.
https://www.utazzunk.hu/index.php?treenode=c795bdefbd2c923de45faf9ef055594d

Az Alpin Tours honlapját is nézd meg lehet, hogy ott jársz sikerrel.
https://www.mykonos.hu/

Az Apollón Travel is szervez utat Mykonosra.

Remélem sikerül eljutnod végre erre a szép (de drága) szigetre.

# 2302
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97942 Üzenet linkje2009-05-06 10:08:14 

Sajnos tényleg nem nagy a választék a desztinációkban...

Viszont, ha most sikerül hosszútávon kint maradnom, az összes szabadidőmet az ország bebarangolásával fogom tölteni icon_smile.gif
Szigetek, szárazföld, hegyek, völgyek, folyók, patakok, tengerek... Földön, vízen, levegőben icon_rolleyes.gif icon_razz.gif

# 2303
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97943 Üzenet linkje2009-05-06 10:12:32  Válasz a #97938. hsz-ra Előzmény #97938

Kvalcsi!

Igen, ezt sajnos figyelmen kívül hagytam, mivel én fiatal vagyok, szerencsére még sok az energiám és valamennyire bevállalós vagyok. Persze korántsem annyira mint a korombeliek.

Viszont teljesen figyelmen kívül hagytam az "idősebb" korosztályt. Nekik tényleg nem olyan könnyű, mint ahogy én azt elképzelem. icon_sad.gif

# 2304
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97947 Üzenet linkje2009-05-06 10:17:10  Válasz a #97938. hsz-ra Előzmény #97938

Sziasztok!
Mi 2006-ban voltunk Mykonoson és a Dias Zeus irodával. Fantasztikus élmény volt. Azóta is minden évben meghirdetik az utat rendkívül olcsón, de sohasem jön össze a kellő létszám, pedig volt már, hogy visszamentünk volna velük.
Eddig egyenlőre még mindig utazási irodával utaztunk, de úgy látjuk, hogy a legtöbb( tisztelet a kivételnek), csak a pénzbeszedést végzi el lelkiismeretesen. Most határoztuk el, hogy jövőre magánszervezésben is kipróbáljuk a nyaralást. Azt gondolná az ember, hogy az éles verseny miatt az irodák egyre jobban igyekeznek megőrizni törzsközönségüket azzal, hogy elfogadható áron követ el mindent, hogy elégedettek legyünk.
Azt látom, hogy még extra magas árak mellett is egyre többször gagyi minőség és arrogancia a jellemző. Az én esetemben is például, miközben elhatároztam, hogy az Aeolus összes útját végigjárom (kettőn már voltam is), mert egyedi, csak általuk ajánlott célpontjaik vannak, a harmadik szervezésénél már be akartak csapni, majd mikor ezt szóvá tettük közölték, hogy "persona non grate" lettünk a cégnél.
Igazábol sajnálom, hogy így alakult, mert megnéztem volna velük Karpatost, Dél Krétát, Lesvost stb. Így sem mondtam le róla, de most már csak magánszervezésben fogok menni.
Üdv Josza

# 2305
Paralia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97988 Üzenet linkje2009-05-06 14:11:11 

Vojandi!
Én csak a tiszteletemet akartam kifejezni,nem "hivataloskodni" (gondolom ezt te is érteted),látam hol élsz...tényleg sajnálom a tapasztalataidat,de én a leírtakat tapasztaltam,és úgyan sokat olvasom a "Hellasz"-t ritkán szoktam bele szólni,most úgy gondoltam leírom... de látod, most is igaz a "több szem ,többet lát" mondás,de talán a fórumon tájékozódónak minden apró segítség jól jönn.
Üdv:Paralia

# 2306
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98310 Üzenet linkje2009-05-08 19:33:54 

Szia Valcsi!

Nagyon szépen köszönöm a segitséget,de ezek kissé huzosak a mi pénztárcánknak.Most is mint tavaly és előtte a Dias Zeussal mentünk volna,be is volt fizetve,de sajnos nem volt annyi létszám.Félve vártam az indulást s mikor telefonáltak már tudtam nem oké.Igazából miDélos miatt szeretnénk ide menni és az iroda árai is elfogadhatók,s nem is olyan fárasztó mert 1 nap pihenő van.Idén is megpróbáljuk,de most a legcsekélyebb az esély.

# 2307
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98327 Üzenet linkje2009-05-08 22:10:43  Válasz a #97914. hsz-ra Előzmény #97914

szia!tulajdonképpen ez milyen akció volt amit sikerült kifognotok????icon_smile.gif
# 2308
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98348 Üzenet linkje2009-05-09 13:03:19  Válasz a #98327. hsz-ra Előzmény #98327

Szia Angel icon_smile.gif

Ibusz,Alkudj és utazz!-de nagyon meg kell nézni,h.mire
és hogyan alkudozol icon_exclaim.gif (nem licitálás icon_exclaim.gif )
Én nem voltam elég figyelmes icon_evil.gif és csak remélem,h.
hétfőn helyre tudom még hozni a hibát icon_exclaim.gif
Elég összetett az akció,ill.én még nem találkoztam ilyennel
eddig az irodák kínálatában.

Üdv,Macsosz icon_smile.gif

# 2309
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98352 Üzenet linkje2009-05-09 13:44:26  Válasz a #98348. hsz-ra Előzmény #98348

fennt van ez valahol neten amúgy???tudom hogy már nem aktuális,de azért kiváncsi vagyok ráicon_smile.gifjövőre kit tudja lehet belevágunk ilyen utazásba:)
# 2310
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98353 Üzenet linkje2009-05-09 13:47:47 

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 153 154 155 ... 466 467 468   >