Szia, Kyra!
Nekünk akkor volt szüségünk meleg holmira, amikor Krétáról máj. 30-án hazaérkeztünk! Ki gondolta, hogy 23-án elmegyünk 25 fokban, aztán a fele lesz, amikor visszaérkezünk!
Akit érdekel az elkövetkezõ napok idõjárása, ajánlom, hogy ne itt:
Köszi! Pulóvert és legalább egy hosszú nadrágot viszek ki. Mert tavaly a reptéren a klima miatt fázott meg az egész család. Korfun kinn volt 35 fok a terminálban meg 18-20 . 3 óra várakozás után a fogunk is vacogott.
Vigyázat ragályos!! Én még kevésbé "beteg" kategóriába tartozom. A barátnõm min. 4-5 bõröndöt pakol meg Nos, õ már klinikai eset! (ja, és õk csak 2-en jönnek )
Szia. Az én barátnõm a Balatonra 4 napra is 4 böröndõt hozott.
Én mindig listát írok, igy felesleges dolgot sosem viszek.
Akkor a te edzésed is megvolt amíg cipelted a bõröndöket! Nekem is elég bepakolni de a cipelés az a párom megtisztelõ feladata ! Szokott is áldani érte!
Szia, Kyra!
Ide írok, mert nem keresem most azt a hozzászólást, ahol írtad! A privát üzire én így válaszoltam, miután eljátszottam azt, amit Te is:
Felsõ sor: "nincs üzenet" gomb
Kiválasztod azt az üzit, amire válaszolni szeretnél, a saját nevedre kattintasz, válaszol gomb és már elõtted is az ûrlap!
Üdv!
hajol
Én szoktam vinni magammal a buszos utazásaimkor egy kicsi kézi vetillátort, amelyik ceruzaelemmel mûködik. Pár évvel ezelõtt a kínai piacon vettem pár száz forintért, de nagyon jó szolgálatot tesz, ha a klíma nem tudja lehûteni kellõen a buszt a nagy kánikula miatt. Kis helyen elfér (kb. 15x15x15cm doboz) és könnyû.
Évek óta a listaírók körébe tartozom, azaz mindig is listát írtam, még sosem maradt ki semmi sem a csomagból. Az idén újítottunk: eddig minden évben eldobtam a listát, és utána újra kellett írni...most beírtam a számítógépbe, így jövõre csak újból ki kell nyomtatni.
Én 1996-tól így csinálom. Akkor írtam egy listát és azóta is azt használom, annyi különbséggel, hogy utazás elött kiteszem kb. 1 héttel az asztalra és, ha esetleg eszünkbe jut még valami, akkor hozzáírjuk. Most pl. kártyát, mert 6-an megyünk és jól jöhet.
Sziasztok!
Én mindig is listával utaztam. Mikor 1995 elött még nem voltam "megfertõzve" a görög nyaralással (spanyol, olasz,német), akkor is listát irtam.