Egyszer elérsz te is Toloba nyugi.....
Mi is vágytunk rá már nagyon,de ezt most nem tagolnám hogy mért pont most megyünk el oda...
Nagyon várom már ez tény csak soha nem nyaraltam még június közepén....
Szia
csatlakozom az elottem szolokhoz siman lehet napagyat berelni ernyostul mindenestul az arak kulonbozoek az Angelonal a nagy homokos strandon ket napagy ernyovel egesz napra 8 euro ha torzsvendeg vagy lealkudhatod 7 re ezert tisztan tartja a strandot ad labmosovodrot kisszeket ha kell amire pakolhatsz hamutartot ha kell kave vagy valami elszalajtja a sracot aki segit neki hogy hozzon es ha el akarsz menni enni valamit vagy pihenni egy ket orat es delutan visszajonni akkor otthagyhatod a cuccod es vigyaz ra
ezenkivul szorakoztatja is a kozonseget
de ha valakinek a pledes sajat napernyos szendvicskosarkas variacio a szimpibb az is mukodik a strand ugyanis szabadterulet es nyugodtan le lehet pakolni barhova es vannak is olyan reszek ahol nincs kint napagy
udv
kriszta
Ezek Angelo napernyői kora reggel. Mi itt nem pihiztünk, hanem itt:
Nyugisabb, csendesebb, lehet búvárkodni, a sziklák miatt sok a süni (de csak a sziklákon), de kagylók, csigák és halak is vannak.
Mi vittünk fehér lepedőt (visszaveri a napot és hidegen tartja a sört), és alá vettünk gyékényt (kevésbé süpped a homokba), 1,5-2 euróért árulják.
Köszi a válaszokat mindenkinek! A fehér lepedő tök jó ötlet. Már csak az a kérdés ,hogy mutatok majd a fehér cuccon a rasta fejemmel,a piros rózsa mintás otthonkámban, a szocreál fecskémben. Mert az egyen otthonka már az egész családnak megvan ! Azért a 8 eur. elég húzós 2 ágyra főleg ,hogy mi többen vagyunk. Rodoszon fele volt az ár. Angelo tuti zsír mercivel jár vasárnaponként a főutcán!
Hát igen a görög valóság ! Ha jól tudom akkor a legszegényebbek csinálják a napágy kölcsönzéseket. Szinte egész évre ez a keresetük van csak. A várostól kapják a jogot rá , sok helyen ingyen.
Agnitolo ,a merci csak poén volt,a 8 eurora gondoltam fájó szívvel.
Sziasztok!
Párommal sokat voltunk már Görögországban, de Tolo-ba most megyünk először. Látom már sokan jártatok itt. Tud-e valaki nekem egy kis infót adni a városról, a szállásól (Hotel Elektra), a tengerpartról és a környékről?
Köszi.
Én átolvastam mind a 168 oldalt kb akkor ennyi volt...
Elég tanulságos olvasmány...
Sok mindent ki lehet jegyzetelni és ha még marad kérdésed biztos fognak rá válaszolni..
Jó kis társaság van itt,de azt nem váthatjuk el tőlük hogy 1000x leírják ugyanazt..
Sziasztok!
Párommal sokat voltunk már Görögországban, de Tolo-ba most megyünk először. Látom már sokan jártatok itt. Tud-e valaki nekem egy kis infót adni a városról, a szállásól (Hotel Elektra), a tengerpartról és a környékről?
Köszi.
Szia!
A hellasz.hu nyitóoldalán lenyitod a "Tartalomjegyzék" menüt, majd ott rákattintassz a "Leírások" rovatra és abban kikeresed a Toló, Hydra és Szpetcesz, Nafplion, Mani, Misztra, Olympia, Epidavrosz, Kalavrita-Diakofto kisvasút című leírásokat és már is rengereg mindent fogsz tudni Tolóról és Peloponniszoszról. A "Fotóalbum" rovatban rengeteg képet találsz róluk, érdemes megnézni. Nem árt átolvasni a "Beszámolók" rovat ide vonatkozó élménybeszámolóit sem, amelyek személyes tapasztalatok alapján íródtak. Természetesen ebben a topicban is rengeteg infót találsz olvasd át (vagy használd a keresőt), amennyiben ezek után is marad kérdésed, szívesen válaszolunk!