Én hajdanán 7-10 autós konvojokat vezettem le Isztambulba és vissza.
Nem volt egyszerű.
Még a két autós konvoj sem működik úgy, ha egyenragúak a felek. Már ott is kell egy vezető (parancsnok), met ha nem, akkor hamar különválás lesz.
Mindenkinek más a vezetési stílusa, az igényei, az hogy mit szeretne megnézni akár útközben, vagy éppen hol állna meg pihenni - aztán ha a másik félnek ez nem tetszik, máris kezdődik a bonyodalom....
Mi tavaly egy valaggal lementünk a Szerb/Macedón határig....Ha valaki jött volna velem ezt nem tudtam volna megcsinálni szerintem...
A nejem meg bubukált ,tehát nem volt vele sem gond
Sötétben úgy sem lett volna mit nézegetni,így nyomtam neki mig csak lehetett...
Kicsit erősítem az ellentábort. Vezettem már egyedül és vezettem már 4 autós konvojban görögország felé. Meg kell mondjam, hogy jobb volt a konvojos megoldás. Igaz 2 órával tovább tartott ugyanoda út, de ezt sejtettem előre.
Két autóban baráti társaság volt, és vóki-tókin keresztül egész este fárasztottuk egymás.
Idén a báttyámékkal megyünk. Egyenőre más nem csatlakozott.
Persze ízlések és pofonok, de én a konvojra szavazok.
Próbáltam megnyitni a Kakadu által megjelölt weboldalt Szekeres István útleírásával kapcsolatban, azonban nekem sem sikerült, mivel bejelentett támadó webhelyet jelzett a gép.
Mivel idén nyáron én is először utazok autóval Görögországba (úticél: Nei Pori - aug. 08-15.), ezért szeretném, ha valaki elküldené nekem ezt az autós útleírást, hogy hasznosítani tudjam. Előre is köszönöm.
Legutóbb senna szerkesztette (2009-05-11 14:14:21), összesen 1 alkalommal