Lényegében itt mindenkinek a saját belátására és anyagi elengedettségére volt bízva ez a hozzájárulás.Ahhoz képest, mint ahogy te is írtad nagyon megcsappant azok száma akik ténylegesen hozzájárultak ehhez a dologhoz.Én nem nézek "kancsalul" senkire valszeg nem is fogok,de hamán egyszer ennyien rábólintunk a dologra, akkor miért nem állunk ki mellette.
Miért jön elő még ebben a piti dologban is a magyar "betegség". Amíg tapsolni kell addig sokan vagyunk...
Látod, látod! Így már az én egyszerű elmém számára is érthető!
-------
Tényleg! Mennyi lehet a többé-kevésbé aktív fórumozók száma? Mert gondolom a taglista 10ezres számának csak kis töredékéről lehet szó.
Bár, ha 300-an jelezték a hajlandóságot, akkor tényleg "tréfás" a 45 fős végeredmény.
Itt szeretném felhívni azok figyelmét, aki lemaradt, az most is megteheti.
"Jox
A támogatási lehetőség nem állt le, tehát továbbra is hozzá lehet járulni a tárhelybővítéshez.
A további összegekből több tárhelyet vagy hosszabb bérleti időt tudunk vásárolni. "
Szia Triznyak!
Ahogy írtam, nem az a lényeg ki ad, és ki nem, hanem az, hogy ha a szavazáskor „vállalt” valamit, akkor már tegye is meg. Mint ahogy írtam, 304.-en jelezték, hogy adnának pénzt, de csak 45 utaltak. A kettő közötti 259 ember, hol van?
A két végösszeg között az a különbség, hogy a nagyobb azt jelzi mennyit utaltak át, a kisebb meg azt mennyi ért be. Ha jól tudom, a csekkes befizetéseknél van az eltérés, mert nem azonosítható.
Csak csendben jegyzem meg, hogy mikor szavaztam akkor még én is „jobban álltam” anyagilag, de ha megígértem, akkor én támogatom is az oldalt.
Én nagyon örülők, hogy 4 éve rátaláltam erre a hasznos, és tartalmas oldalra, mert az óta sok információval, tapasztalattal és jó pár baráttal lettem gazdagabb.
A két összeg közül a nagyobb azt jelzi, hogy mennyi az az összeg, amennyinek be kellett volna érkezni, a kisseb pedig az, ami ténylegesen beérkezett.
A csekkes befizetések közül sok nem érkezett meg, ezért azt a pénzküldési módot időközben le kellett vennem a lehetőségek közül.
A csekkes befizetéseknél egyébként semmilyen küldői adat nem szerepel, szinte lehetetlen beazonosítani a feladót.
(Van aki felháborodott azon, hogy kértem küldje el a csekk másolatát.)
Komolyan meglepődtetek azon, hogy a többség végül nem küldött támogatást, annak ellenére, hogy igent válaszolt a felmérésben...?
Tegnap Gororgorszag ket aranyat is szerzett, Vlasis Maras korlaton lett Europa bajnok Milanoban, es a noi vizipoloban is elso helyet szereztek a lanyok...a hiradok sajnos alig emlitettek ezeket a szep teljesitmenyeket....csak a foci...