#1766272011-10-19 19:06:26 Válasz a #176625. hsz-ra
Szia!!!!!
Teljesen egyetértek és én is ezeket a gondolatokat(meg persze Sartit) támogatom,remélem nem értettél félre...mert már kicsit mérgesnek tűnsz
De tudod mit?????Magasról...mi szeretjük és dicsőítjük...a többivel meg ne is foglalkozzunk!Kár ezzel elrontani a kedvünket,nem is kellett volna figyelembe sem venni...ezentúl tegyünk így
1 ideje olvasom ezt az adok-kapok-ot Sartival kapcsolatban eddig nem akartam hozzászólni.DE mégis...Ufó hozzászólásával tejesen egyetértek.
Szerintem minden helybe bele lehet kötni valamiért.Tökéletes hely nincs.Nekem is ott van Paralia ami nem tetszett bár nagyon jól éreztük magunkat de nem megyek oda fujjólni hogy te miért isteníted.Nem.Elfogadom,hogy nekik ez tetszik.Ahogy mondják ,kinek a pap kinek a papné.
Igen koszos a part, és akkor??Nekem sem tetszik de ha lemegyünk a partra és le akarunk feküdni és szemét van összeszedjük.Nem haltunk bele.Kutyaszar van?3 egymást követő évben voltunk Sartin de egyszer ha láttunk akkor se ott ahol emberek napoznak.
Én ha elmegyek valahova akkor úgy megyek,hogy én jól érzem magam.Nem a negatívumokat keresem mert ezzel tönkreteszem a nyaralásom.Ha valakinek nem tetszik Sarti görög hangulata menjen a Balatonra.Már ott se magyar hangulat van...Bár ezer éve nem voltam mert nem szeretem de gondolom azóta nem változott.
És például én nem unatkozom Sartin.Eddig mindig strandolásra alkalmas időnk volt de mi mindig mentünk.Engem halálra untat az egy helyben ülés.És én élvezem,hogy este bemegyünk a faluba sétálni,embereket nézegetni pedig már szinte mindent tudunk hol van.Én is tudok felsorolni nem kevés negatívumot ahogy már írtam is párat régebben.De ez mind hozzá tartozik a nyaraláshoz.
Nekünk most pár évig Sarti kimarad,mást is megnézünk és babát is szeretnénk nem sokára.De ha meglesz az első tengerparti nyaralása Sartin lesz!
A lányom idén nyáron volt másfél éves.
Mi is sartira mentünk vele először
Mert szerelem első látásra!!!
Picimancs és ginaaa79 sok sikert nektek!!
Drukkolok nektek nagyon.......
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ófalu részen keresek szállást, 2 fős szobát, eddig a Villa Maria meg a Paris apartman jött szóba.
Esetleg amit bátran ajánlotok? A lényeg: Ófalu, viszonylag csendes helyen és ha belefér, az erkélyről lehessen látni a tengert
Köszönöm szépen!!!
#1768382011-10-30 21:36:51 Válasz a #176805. hsz-ra
2 éve jártam a Villa Mariában.Ófalu ez tény.De egy domb alján van a ház.innen indulnak padlógázzal a robogok a motorok,az autók és persze minden reggel az elmaradhatatlan kukás autó mivel közvetlen mellette a sarkon van a kuka.Ugyhogy kora reggel biztos ébresztö a nagy kuka ürités sajnos...Ugyhogy nem a legcsendesebb.Földszinti szobát semmi esetre nem szabad elfogadni.Sajnos már nem emlékszem a szobaszámokra ami kicsit a tengerre néz de nagy szerencse kell hozza hogy ezt fogd ki és a második emelet kell hogy legyen.
#1768452011-10-31 15:19:18 Válasz a #176805. hsz-ra
A Villa Maria 2. emeletéről látni a tengert. Takarítás-ágyneműcsere szombaton délelőtt. A takarítás csak a folyosó úgy-ahogy felmosását jelenti, szábab nem mennek, az ágyneműcsere azt jelenti, hogy odaadják neked, csináld magad. Ehhez képest jó árat kérnek. Ha légkondit is kérsz, azt beköltözéskor illik előre kifizetni. A 13-as szobában a WC-ülőke le van szakadva (kitudja, mióta), a roló tekerője szétesik. Amúgy a szoba nagy, de nincs hova pakolni (1 db kétajtós szekrény, szék asztal csak a teraszon). 2 ágy van benne, az egyik francia. Tv van, néhány görög adóval. Amúgy tényleg nincs messze a főtértől (50 m?) és a tengertől.
Viszont hajnalban jön a kukásautó, és a templomi harangszó. Ez este is van, de akkor kit zavar? Könnyű megközelíteni az épületet, mert még éppen a domb lábánál van, nem meredek. Parkoláshoz a közelben sok sikert!
Mi tavaly voltunk először Sartin és egyáltalán Görögországban is. Egyetértek maximálisan azokkal, akik azt vallják, hogy aki először jár Sartin azt vagy megfogja a hely teljesen, vagy nem. Nos mi beleszerettünk teljesen. Nehezen jött össze az út és egyáltalán nem érdekeltek az apró negatívumok, amikkel szembesültünk, mert nem akartuk, hogy érdekeljen. Én azt kaptam amire számítottam: üldögélést a parton, hallgatni a tenger zúgását és csak úgy "bámulni ki a fejből". Persze kirándultunk is, de a pihenés nagyon jó volt! Jövőre - ha sikerül - ugyan másik helyre megyünk, de Sarti nem maradhat ki a következőkben!!!
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Járt már valaki szilveszterkor Sartin? Van valami össznépi buli, vagy mindenki behúzódik a lakásba? Szivesen elmennék, de nem tudom, hogy van e értelme. Találok egyáltalán kiadó szobát? Sose voltam még ott télen, igy nem tudok róla semmit. Minden segitséget előre is köszönök.