Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 106
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16261 Üzenet linkje2006-10-16 13:38:32 

Én minden esetre már tervezem a jövõ évi nyaralást. Gyûjtöttem egy csomó katalógust. A két hét már biztos, csak a hely bizonytalan. Engem visszahúz a szívem Fourkára. A férjemet viszont annyira érdekli Görögország, hogy minél többet szeretne látni belõle. Holott egy éve még hallani sem akart a görög nyaralásról.
Olyan érzésem van, mintha valamit Fourkán felejtettem volna. Pedig mindent visszahoztam. Lehet, hogy egy részem maradt ott?

# 107
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16280 Üzenet linkje2006-10-17 07:17:25 

Szia Csutek!
Az idei katalogusok (5-6 féle) még meg vannak, és nincs szinte olyan nap mikor ne venném elõ. Fourka is szóba jött, de több szigetrõl is beszéltünk.
Ahogy a férjed is más is igy van, csak 1x kell meglátnia a görög földet és mindig menne vissza.

# 108
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16283 Üzenet linkje2006-10-17 07:49:38 

Szia Juhi!

Ha mégsem sziget, akkor próbáljátok meg Fourkát. A Magyarországban élõ magyarok között alig ismert.
Nem telik el úgy nap, hogy a párommal vagy anyukámmal ne beszélnénk a jövõ évi nyaralásról. Pedig csak augusztus végén szeretnénk menni. Akárhogy is számolom, az még 10 hónap.

# 109
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16320 Üzenet linkje2006-10-18 06:59:04 

Szia Csutek!
Sajnos jól számoltál, még 10 hónap. A jövõ évi nyaralásról lehet, hogy egy költözés miatt le kell mondanunk, de ha összejönne talán egy hét Fourkát választanánk.

# 110
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16324 Üzenet linkje2006-10-18 09:31:04 

Szia Juhi!

Remélem nem kell lemondanotok a pihenésrõl. Mi autót cseréltünk, ami miatt veszélybe került a jövõ évi nyaralás. Jelenleg úgy néz ki, hogy megoldottuk a problémát.
Amint már írtam, Fourka nagyon jó választásnak bizonyult számunkra. Ha pihenni akartunk nyugodtan pihenhettünk, ha valaki szórakozni szeretne, a szomszéd településeken megteheti.
A helynek van valami bája, amit nem neveznék tipikusan görögnek, de nagyon vonzó. Fõleg, hogy a drága "morgó medvémet" is meggyõzte arról, hogy Görögországban jobb nyaralni, mint a többi "közeli" parton. icon_wink.gif

# 111
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16348 Üzenet linkje2006-10-19 06:51:28 

Szia Csutek!
Én ugy állok a dolgokhoz, hogy megyünk pihenni. Remélem nem csalodok. Ha mást nem majd last minute akcioban valahova, de egy biztos ha sikerül csak is görögbe. Addig is maradok hellasz olvaso, és nézegetem a képeket.

# 112
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16353 Üzenet linkje2006-10-19 11:28:16 

Szia Juhi!

Szurkolok nektek, hogy sikerüljön!

# 113
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16355 Üzenet linkje2006-10-19 11:30:36 

Szia Csutek!

Köszi.

# 114
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16805 Üzenet linkje2006-11-01 10:32:01 

A kedvenc helyünk:

Itt a helyi "közeg" is szívesen étkezett. A gyros tál akkora volt, hogy két ember is jól lakott belõle. Ez a kép kora este készült az utószezonban. Általában ennél sokkal zsúfoltabb volt a hely.

# 115
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16901 Üzenet linkje2006-11-07 14:39:41 

Skala Fourka kicsit szeles idõben. Még most is a fülemben cseng a tenger morajlása. Milyen jó volt esténként erre a hangra elaludni.

De hiányzik most az a csodás napsütés, a meleg és a tenger a gyönyörû hullámokkal.

# 116
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16917 Üzenet linkje2006-11-08 11:36:43 

Sziasztok!

CSutek, én is százszor szívesebben lennék most itt.
Nem tûntem ám el, csak sajnos nem tudok jönni mostanában, iszonyú sok a munkám, már kivagyok, mint a liba, pedig úgy hiányzik a hellasz és nagyon szeretnék már jönni, de ez sajnos ebben az évben már nem nagyon lesz lehetséges. icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif
Azért amint van egy kis pillanatnyi szusszanánom máris jövök. icon_lol.gif

Sajnos én még olyat nem tapasztaltam, hogy a tenger morajlására hogy lehet elaludni,de biztosan csodás lehet. icon_confused.gif Nekem eddig még csak motor morajlásra sikerült elszunnyadnom. icon_confused.gif

# 117
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16921 Üzenet linkje2006-11-08 14:36:49 

Szia Andra!

A motor morajlását is hallhatod tenger zúgásának. Higgyél nekem, már kipróbáltam néhány éve.
Most sokkal könnyebb relaxálni, mert a férjem felvette az éjszakai hangokat Fourkán. Elsõsorban a tengert látni és a hangjait hallani, kb fél órás anyag.
Ha egyszer kiírja dvd-re, akkor ha nem tudok éjszaka aludni, majd azt hallgatom. Így biztosan nem ébresztem fel az éjszaka közepén a tévézéssel.
Ne dolgozd halálra magad, habár tudom, hogy így évvége felé mindenki hajt.

# 118
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16923 Üzenet linkje2006-11-08 15:33:18 

Ezt kétlem. icon_lol.gif Nekem Vrasnán az istennek se hallatszott tenger morajlásnak a sok motor hangja, pedig nagyon jó lett volna. icon_confused.gif
Nagyon ötletes volt a férjed, hogy ilyen relaxációs felvételeket is készített. Milyen jó lehet ezt hallgatni. Olyan megnyugtató.

Igyekszem, bár ez képtelenség. Év végén mindig ez van. Õrült hajtás. Kész megváltás lesz, ha eljönnek az ünnepek és majdnem 3 hétig otthon lehetek!!!

# 119
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16925 Üzenet linkje2006-11-08 16:42:00 

Én a traktor zúgást varázsoltam tenger zúgássá. Na nem menet közben. Nagy területet öntöztünk és a traktor hajtotta a szivattyút. Amikor 24 óra alatt csak 2-3 óra jutott alvásra, akkor csak úgy tudtam pihenni, ha becsuktam a szemem és azt képzeltem, hogy a tenger partján ücsörgök. Rövid idõ alatt eltünt a traktor hangja. Tényleg sikerült a relaxációs gyakorlat.
Tényleg jó ötlet volt a férjemtõl a videó felvétel, nagyon meglepett vele. Ahhoz képest, hogy éjszakai a felvétel, élvezhetõ. Nem látsz mást, csak a hullámokat. Mondjuk én inkább hallgatni akarom. Nosztalgiázáshoz ott van a többi felvétel a városról és a kirándulásokról, és rengeteg fénykép is készült. Amit a fotóalbumba feltettem, az csak töredéke a tényleges mennyiségnek, a maradék túl személyes egy ilyen albumhoz.
Nekem az otthonomban van az irodám, ezért semmi sem változik, ha 3 hétig szabadságon vagyok. Ahhoz el kell utaznom, hogy pihenjek.

# 120
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16927 Üzenet linkje2006-11-08 21:11:19 

Érdekes amirõl most beszélgettek. Ha nagyon zaklatott a fejem, nehezen alszom el akkor én is behunyom a szemem és arra gondolok, hogy ülök a tengerparton a homokban, hallgatom a tenger morajlását. Elõttem a végtelen tenger, nyugalom. Ha még egy ilyen jó kis hangfelvétel is lenne.....
De azt gondoltam, hogy ezzel a dologgal egyedül vagyok. Olyan jó olvasni, hogy más is ezzel a módszerrel él.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu