közben rájöttem, hogy errõl a dumcsiban levelztünk. Ott is visszakerestem egészen november elejéig, és kiderült, hogy azt a címet priviben küldted, én pedig már réges-régen kiürítettem az egész postafiókom. Nagyon sajnálom, mert érdekelt volna, te pedig fáradoztál nekem, de valahogy elfelejtettem és azóta eszembe sem jutott. ez van. Ha esetleg valahol meg van az a cím....
Andi
ez a Metaxás reklám , hát engem kikészít
ki képes ilyet csinálni
nem tudja hogy megszakad a szívünk minden egyes spot alatt
nem csak a képek és a zene miatt, de még a Metaxa látványától is
mert nekem az biza ai isteni nektár és az ouzo
arra is csinálhatnának egy hasonló reklámot
Ezt a reklámot én is csípem nagyon. Ráadásul az ünnepek elõtt lehetett az egyik hipermarketbe olyan Metaxát venni ami mellett volt két pohár, persze pont olyan, mint a reklámba, szépen nagy betûkkel rá van gravírozva a Metaxa szó.
Bizony abból a pohárból még a Metaxa is jobban esett az ünnepekben
Az elsõ címen nem találtam meg a rakott gíroszt metaxaszószban. Viszont tíz oldalon át isteni kinézetû rakott kaják (Auflauf) vannak ott. Már csurog is a nyálam, hiszen amúgy is korog a gyomrom, olyan éhes vagyok, de még ki sem találtam, hogy ma mit fõzzek.
A második oldalon sem találtam meg a receptet, de az az oldal tovább küldözgetett másik oldalakra, a végén már minden más lett belõle, csak az nem, amit keresek
Feladom