Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1096
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13184 Üzenet linkje2006-08-01 21:42:07  kisvacaknak

Szia!
Tudom Te kérdeztél tõlem a teafõzésrõl, meg egyebekrõl. Megnéztem a fotóidat, nagyon jók. Aranyosak a lányaid. Fõztél nekik teát? Láttam Panosról is a képeket, remélem jól van, birja még a strapát. Bárcsak mi is ott lehetnénk újra!
Irj az élményeidrõl, ha van kedved.
Addig is minden jót, üdv: Leticia icon_lol.gif

# 1097
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13197 Üzenet linkje2006-08-02 07:04:45 

Szia Juhi!

Pedig a képeidre nagyon kiváncsi vagyok!
Nekem nagyon tetszettek a Kamena Vourláról készített képeid, lehet jövõre megnézzük ezt a települést. Ott nem nyaralnék, mert tán csendes hely, és idén kiderült, hogy az abszolut nem nekünk való.

Remélem a hétvégén lesz idõd már feltölteni! icon_lol.gif

# 1098
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13201 Üzenet linkje2006-08-02 07:46:35 

Szia Kriszta35!
Talál jövõ hét elején sikerül.Kamena tényleg csendes de gyönyörû. icon_lol.gif

# 1099
Kisvacak
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13297 Üzenet linkje2006-08-02 21:39:02 

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem nagyon jelentkezem, de annyi lemaradásom van a munkahelyemen, hogy alig gyõzöm. Ha lesz idõm holnap, bentrõl írok.

K.

# 1100
Kisvacak
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13317 Üzenet linkje2006-08-03 10:28:34  Re: kisvacaknak

Sziasztok!

Az ígéret szép szó..... icon_smile.gif

Akkor elkezdem.

Paralia, isteni hely!
Amikor odaértünk, megijedtünk. Te jó isten, ennyi ember... Ekkora nyüzsgés, ilyen zaj, stb, stb.
Elsõ nap délután tenger: zavaros a homoktól, tele "növénnyel", tömeg a parton. Sartin nyakig érõ vízben is láttam a lábamat..., nem értek egymás nyakába az emberek. Kicsit csalódottan feküdtünk le.

Másnap reggel kávé a teraszon, kellemes meleg, kellemes hangulat, szép környezet. Ááááá, nem olyan rossz hely ez. Egy hetet kibírunk, legfeljebb nem hosszabbítjuk meg.

Másnap napközben pancsi a gyerekkel, kora este bambulás icon_smile.gif, pihi az apartmanban, este séta vacsi a fõutcán. Ez a Paralia nem is olyan rossz hely!
Harmadik nap ezek az élmények csak fokozódnak, délután már elkezdtünk érdeklõdni második hét szállás után. icon_smile.gif
Vagyis állítom, hogy Paralia nekünk való hely!! Az elsõ benyomást én annak tudom be, hogy egész éjszaka vezettünk. Vagyis a párom vezetett, de én nem akartam elaludni, inkább szóval tartottam (szerinte nekem ez nem szokott nezézséget okozni...), így neki is könnyebb volt.

A teljességhez még hozzátartozik, hogy a második szállásunk Olympic Beah-en volt.
Hiányzott Paralia pezsgése! Paralián kellemes volt az apartmanban, nem volt melegünk. A ventillátort ki sem vettük a kocsiból. O.B-en nagyon meleg volt, klíma nem. A ventillátor egyfolytában ment. A tenger ott tisztább volt, lehetett látni az alját. Ez hatalmas gond volt. Számomra. Itt láttam mi van a lábam alatt, mellett. Rák, hal, medúza. Na itt jött el a pillanat, hogy csak és kizárólag matraccal mentem vízbe. icon_smile.gif
Na meg hiányzott a délutáni pihi hangulata. A nyüzsgés.

Azt hiszem ennyi... icon_smile.gif Bocsi, ha hosszúra sikerült!

Letícia írta:
Szia!
Tudom Te kérdeztél tõlem a teafõzésrõl, meg egyebekrõl. Megnéztem a fotóidat, nagyon jók. Aranyosak a lányaid. Fõztél nekik teát? Láttam Panosról is a képeket, remélem jól van, birja még a strapát.

Köszi a dícséretet! Teát fõztem nekik, de csak egyszer. Végül bevállt az itthonról vitt üveges tea.
Panos bírja a strapát. A lakása melletti apartman volt a miénk. Jaaa, és mivel te tudod milyen tomboláról van szó, had dicsekedjek icon_redface.gif : a tombolán megnyertem az egyik ezüst karláncot! icon_smile.gif Panos oldalán ott lesz majd a kép a 2006-os vendégek között.

Üdv! K.

# 1101
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13324 Üzenet linkje2006-08-03 11:54:05 

Drága Kisvacak!

Nagyon jó olvasni, hogy jól éreztétek magatokat, és nem volt csalódás még SARTI után sem Parália.

Esetleg ha lenne idõd, írnál egy beszámolót is olyat mint pl. én is, mert gondolom a két hét nem ennyivel ment el.

Én nagyon várom, ha idõd lenne rá.... icon_wink.gif

# 1102
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13357 Üzenet linkje2006-08-03 19:50:14 

Sziasztok!

A sólepárló után szeretnék érdeklõdni,valahol olvastam róla,de most sehogy sem találom!Ha lennétek oly kedvesek írjátok meg pontosan hol van és hogyan lehet oda eljutni!
Köszönöm elõre is!

# 1103
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13358 Üzenet linkje2006-08-03 20:01:31 

itt a Paralia topicban ha visszaolvasol írtak már páran a sólepárlóról. De a Makrigialos topicban bizti találsz róla sok-sok infot.
# 1104
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13359 Üzenet linkje2006-08-03 20:06:13 

Szia rekuc!

Köszönöm!

# 1105
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13360 Üzenet linkje2006-08-03 20:36:22  Re: kisvacaknak

Jaaa, és mivel te tudod milyen tomboláról van szó, had dicsekedjek icon_redface.gif : a tombolán megnyertem az egyik ezüst karláncot! icon_smile.gif Panos oldalán ott lesz majd a kép a 2006-os vendégek között.

Üdv! K.[/quote]

Gratulálok a karlánchoz! Nekünk nem volt ilyen szerencsénk, pedig a fiam vett magának egy ezüst láncot is, s ott is sorsoltak, de mi "persze" ott sem nyertünk. De tudod mit? Ki bánja, bárcsak most is azon kellene izgulni, hogy nyerünk-e, mert az azt jelentené, hogy ott vagyunk.
A fõnöksnõmék most tervezik, hogy hónap közepén mennének nyaralni, én bõszen ajánlgatom Paraliát, ami felé hajlanak is, de persze attól függ hol tudnak most szállást foglalni. De úgy irigylem õket - meg akik még most fognak menni - hiszen elõttük még ott a pihenés! Lehet, hogy legközelebb inkább nekünk is augusztusra kellene tenni a nyaralást?
Egyébként amikor a lányommal nézegettük a képeiteket, õ is csak sóhajtozott mellettem, hogy milyen jó volt, meg ez is ismerõs, de jó lenne ott lenni stb.
Na ennyi elég is belõlem!
Üdv mindenkinek: Leticia

# 1106
Kisvacak
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13377 Üzenet linkje2006-08-04 09:13:33 

A képeket nézve sajnos már én is csak sóhajtozok...
Ti nem csináltatok képeket?

K.

# 1107
Franc21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13407 Üzenet linkje2006-08-05 10:22:53 

Sziasztok! icon_smile.gif
Én aug.14.-én megyek a párommal, a szüleivel és a tesoival Paráriára. Már alig várom, mert én még sosem jártam külföldön. Érdekelne, hogy vigyek magammal tengerjáró cipõt vagy felesleges? Hogy a tengeri herkentyûkön kivül van e más hús étel is? És ha igen mennyit kóstálnak ezek? Hol érdemes enni?
Köszönöm

# 1108
Franc21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13408 Üzenet linkje2006-08-05 10:31:03 

Újra én? Érdekelne az is, hogy érdemes kint ruhát vásárolni? És ha igen hol érdemes? Kütyüket, emléktárgyakat milyen áron lehet találni?
# 1109
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13410 Üzenet linkje2006-08-05 11:25:50 

sziasztok!!!

én holnapután megyek, már nem találok jelzõket arra, hogy hogy viseltetnek irántam a drága ismerõseim, rokonaim, annyira várom máricon_smile.gif)

Franc21!

szerintem olvassd vissza ezt a 74-75 oldalt, tudom hogy soknak tünik, de minden benne van, amiket kérdeztél. Én például olyannyira értékesnek találtam a hozzászólásokat, hogy amiben nagyon sok a konkrétum (pl menetrend, hol a legjobb a gyros, mit érdemes megnézni), kigyüjtöttem, és kinyomtattam õket, mert egyesek itt részletesebben leírnak mindent, mint egy útikönyv icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

tengerjárócipõt én nem viszek, mert nincs paralián tengeri sün, és homokos a partja, szoval feleslegesnek tartom.
az árak meg kb olyanok mint itt, a felvágott meg a tejtermékek egy picivel drágábbak, mi azt itthonról viszünk, de a többi kb megegyezõ árban van, mint itthon.

remélem tudtam segíteni icon_cool.gif

# 1110
Forrai
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13418 Üzenet linkje2006-08-05 17:49:13 

Ilyen gyönyörû reggel Paraliára.
Mi most jöttünk haza, de kívánok mindenkinek nagyon szép utat. Mi máris visszamennénk!
[/img][/list][/quote][/url]

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 73 74 75 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu