#2089522013-08-15 01:07:36 Válasz a #208924. hsz-ra
Már nem emlékszem pontosan, igaz nem tavaly volt, hanem tavaly előtt, úgy 8.-9.-10.-e körül szoktunk mindig utazni. A víz meleg, kb. 27-28 fokos lehetett. Annyi biztos volt, mert különben fáztam volna benne. A hőmérséklet meg 33-35 fok lehetett végig. Azt tudom, hogy állandóan a vízben akartam lenni, mert majd megsültünk kint a parton, pedig vettünk napernyőt. A nélkül ki se bírtuk volna, annyira meleg volt. Uccsó nap, amikor a buszra vártunk a Lidl parkolója mellett, majd elolvadtunk, kerestük az árnyékos helyeket.
26.-án indulunk Paraliára. A Sky apartmanban fogunk megszállni. Volt már valaki ott? Keresgéltem neten de nem nagyon találtam róla véleményeket.. Ha valaki volt akkor leírhatná hogy milyen a felszereltsége, tisztasága, stb. Érdekel minden info Köszönöm Szépen előre is!
Sziasztok! Este 7-kor indultunk Békés megyéből, reggel 8-ra voltunk Paralián. Az út kifelé semmi bonyodalmat nem hozott, a határon - Röszkén alig voltak, 7 perc alatt átértünk, a szerbeknél azért volt egy kis fennakadás, a munkamorál nem egyenlő a 100 %-kal. Így a magyar-szerb határon majdnem egy óra alatt átértünk. Utána semmi fennforgás nem volt egyik határon sem. Kifelé menet alig volt forgalom, viszont visszafelé elkeserítő látvány fogadott, a szerb-magyar határ előtt 2 km-es sor állt. Egész úton visszafelé hatalmas forgalom volt. Ami meglepetésként ért, az az volt, amikor Thessaloniki előtt kiírta, hogy merre kell menni Katerini felé, és bizony két fizetőkapunál megszabadultunk egy pár eurótól.
Giotisban foglaltunk helyet a Booking.com-on. Soha eddig nem volt semmivel gondunk, amikor elfoglaltunk akárhol görörhonban a szállásunkat. Na itt az első az volt - majd rakok fel képeket is -, szóltunk a tulajnak,hogy a konyharész kifogásolni valót hagy maga után. Tényleg rendesek voltak, mert egy óra múlva jött és kicserélte, amiért reklamáltunk. Bár előtte - és itt a jó, hogy van az embernek nyelvtudása - elmondtam neki, hogy vagy kicseréli, vagy ad egy másik szobát, vagy akkor kezdünk kiköltözködni, mert ilyen hibákkal nem vagyok hajlandó elfoglalni a szobát. De mondom, jött és javított.
Körsétát tettünk, az árak elfogadhatóak, a gyümölcsárak nagyon jók - barack, szőlő, szilva, nektarin,etc., etc. egy euróért van. Hatalmas az embertömeg, nem egy tipikus görög település, inkább az idegenforgalomra épül. Egyenlőre ennyit,majd később jelentkezem még.