Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1156
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52820 Üzenet linkje2008-02-15 18:49:55  Válasz a #52092. hsz-ra

Sziasztok !
Mindenki téliálmot alszik, hogy 2 hete senki nem járt illetve írt a Fórumon !!!

# 1157
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53587 Üzenet linkje2008-03-02 18:26:37  Válasz a #52820. hsz-ra Előzmény #52820

Sziasztok!
Nem hiszem el, hogy ezen a topicon senkisem jár???
Senkit nem érdekel már Stavros ??? Nem készül ide senki ???

# 1158
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53842 Üzenet linkje2008-03-05 20:39:28  Válasz a #53587. hsz-ra Előzmény #53587

Szia Márta! Te már jártál Stavrosban? Esetleg idén is oda készülsz? Ne haragudj, nem olvastam vissza a topicban, csak látom, hogy reklamáltál, hogy nem jár erre senki.

Mi idén készülünk oda egy hétre, de csak szeptember 2-án.
Tudsz esetleg valamit írni a Stavros Beach Apartmanhotelrõl? Mindenképp szeptember 2-án akartunk oda utazni, és csak ide volt 2 ágyas szabad studió, egyénileg.
Megköszönném, ha tudnál írni róla, vagy esetleg valaki, aki olvassa a topicot. icon_lol.gif

# 1159
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53843 Üzenet linkje2008-03-05 20:43:44 

Bocsi mindenkitõl, most kezdtem visszaolvasni, és már látom Márta, hogy ti odautaztok, Nekiállok átolvasni a topicot, és "kijegyzetelem" ami érdekes számomra.
Azért ha van új, hasznos infó, szivesen fogadom.

# 1160
Bludi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53845 Üzenet linkje2008-03-05 21:00:36 

Szia Anikó!
Mi tavaly ott laktunk,1 hetet a Redina Beach-ben és egy hetet a Stavros Beach-ben.Mit szeretnél tudni?
Üdv:Tünde

# 1161
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53846 Üzenet linkje2008-03-05 21:10:44  Válasz a #53842. hsz-ra Előzmény #53842

Szia Anikó!

A keresõ kidobta Valcsi 2006. júniusi hozzászólásait, idézem:

Idézet:

Én ugyan nem abban az apartmanban laktam egyszer sem, de tudom melyik. Nagyon jó helyen van, közel a tengerparthoz. Vele szemben van a Dias Zeusz kinti partnerirodája a Fedra Tours. Innen indulnak a fakultatív kirándulások. Úgy tudom, hogy a Stavros Beach vendégei térítésmentesen használhatják a mellette levõ Rendina Beach szálloda úszómedencéjét. Nagyon közel van a központhoz is az aparthotel, és talán 50 méterre van tõle a DIA nevû szupermarkett, ahol elég jó árakon lehet bevásárolni.

Idézet:
Azt elfelejtettem írni az elöbb, hogy a Cross discó sincs messze a Stavros Beach-tõl, csak nem a központ felé, hanem ellenkezõ irányba kell elindulni. Ott lesz a Vrasna felé vezetõ úton, az apartmantól kb. 300-400 méterre.
A tengerpart a háztól kb. 50 méterre van, és ott 2002-ben 5,-Euróért lehetett 2 napozóágyat és egy napernyõt bérelni, de ebben benne volt fejenként egy-egy általad választott valamilyen ital pl. üdítõ, víz, sör, vagy frappe. A part egyébként homokos-aprókavicsos, a víz nem olyan nagyon tiszta, de azért nem is koszos.

A Stavros Beach kifejezésekre is kiadott még párat. Kérdés, hogy az az aparthotelre vonatkozik-e.
Remélem, tudtam segíteni (Valcsi hozzászólásaival). icon_biggrin.gif

# 1162
Zeusz lánya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53857 Üzenet linkje2008-03-05 21:51:03  Válasz a #53843. hsz-ra Előzmény #53843

Szia Anikó!

Örömmel látom, hamar megszületett a döntés, hogy merre utaztok az idén, hiszen sokat vívódtál a pargai nyaralással. icon_biggrin.gif (nekem oda idén lesz az elsõ utam, nagyon várom icon_biggrin.gif )
Nem tudom, jártál-e már Stavrosban, ezért aztán elöljáróban csak annyit írok, hogy én többször voltam ott, tavasszal, télen és nyáron is. Nagyon szeretem Stavrost! icon_biggrin.gif Gyönyörû a fekvése, a természeti adottságai és nem utolsó sorban kiváló kiindulási pont a kirándulásokhoz, így aztán remekül választottatok icon_biggrin.gif (szerintem icon_biggrin.gif )
A Stavros B. egy átlagos minõségû apartmanszálló, mármint a berendezése és a felszereltsége. Viszont nagyon jó a fekvése, közel van mindenhez, de nyugis is. A közért, zöldséges, különféle kajáldák elérhetõ távolságban vannak. A tenger valóban nem annyira kristályos a strandszakaszon, ez az öböl miatt van, mert az áramlat a hordalékokat kiviszi.
Kérdésed van, örömmel válaszolok, (ha tudok icon_wink.gif )

# 1163
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53862 Üzenet linkje2008-03-05 22:36:33 

Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok a kérdésemre. Aranyosak vagytok!
Tünde! Elõször is azt kérdezném akkor tõled, bár "zeusz lánya" már nagyjából válaszolt rá, hogy átlagos felszereltségû apartman, hogy pl. TV van-e a szobákban, és azért újabb a berendezés, vagy régebbi?
A konyhája, bár tudom, hogy nagyjából mire lehet számítani, azért vigyünk-e valami extrát a konyhához, vagy csak a szokásos, törlõruha, poharak stb.? Szóval belülrõl érdekelne, hogy mire számítsunk.
Igazából másik apartmant akartunk választani, de fontos volt a 2-i idõpont, és ezt tudták ideadni.

Geot! Köszi neked is, hogy Valcsi írásait idemásoltad. Ennyire nem lapoztam vissza a topicban. Utánaolvasok én még Stavrosnak, de már ez is jó, amiket eddig írtatok.
Mivel mi jobban kirándulni szeretnénk majd, ezért a tenger annyira nem érdekel, illetve érdekel (persze, hogy érdekel, hisz imádom!!! icon_smile.gif ) de nem vagyunk nagyon fürdõzõs tipusok.
Biztos, hogy be fogjuk járni a falut is alaposan, de azért szeretek elõre tájékozódni.

Köszönöm mindenkinek még egyszer.

# 1164
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53863 Üzenet linkje2008-03-05 22:39:56  Válasz a #53857. hsz-ra Előzmény #53857

Zeusz lánya! Köszi neked is. Mi volt az oka, hogy ennyiszer voltál már itt? Mindig nyaralás volt, vagy esetleg munka? icon_lol.gif

Végül is Parga helyett most ezt választottuk, 1 hét Stavros, 1 hét Makrigialos lesz, és rengeteg kirándulás, mert autóval megyünk.
Jövõre viszont biztos, hogy Parga lesz és Korfu!!!

De úgy látom Stavrost is meg fogom szeretni, ha igaz, amit itt olvasok, mert elég hangulatos falucskának tûnik!

Szivesen veszem bármit is írtok róla, most egyenlõre nem jut semmi konkrét kérdés az eszembe, de szeptemberig még biztos, hogy fog! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1165
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53868 Üzenet linkje2008-03-06 00:03:49 

Csak annyit szeretnék még tudni, bár tudom,hogy manapság ez már nagyon bizonytalan, hogy szeptemberben azért még számíthatunk szép idõre?
Tudom, hogy nem lehet megjósolni, de úgy látom, mintha mindenki elõbb utazna, ezért kicsit izgat ez a kérdés is.

# 1166
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53875 Üzenet linkje2008-03-06 08:44:04  Válasz a #53868. hsz-ra Előzmény #53868

Szia Anikó!
Egyszerre felélénkült a fórum, ennek nagyon örülök.
Még nem jártunk Stavroson, most megyünk elõször, tavaly Nei-be voltunk. Sok jót és azért rosszat is olvastam Stavrosról, remélem nem választottunk rosszul . Nei Pori sem tetszik mindenkinek, nekünk jó volt és ha ez is legalább olyan lesz akkor már megérte. Az apartmannal vannak kétségeim mert a parttól kicsit messze lesz, az -- Iriszbe -- megyünk. A fórumról Kéthy írta, hogy nem vészes mert õk már voltak itt és ez kicsit megnyugtatott. Mostmár a partot is kétségesnek tartom mikor azt olvasom, hogy koszos !!! Úgy vagyok vele amíg nem látom a saját szememmel addig minden bizonytalan.

# 1167
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53878 Üzenet linkje2008-03-06 09:47:38 

Sziasztok!

Mi az elmúlt nyáron voltunk Stavrosban, igaz nem a fent említett apartmanban, hanem az Eva-ban.
Nekünk tetszett Stavros. Én is olvastam jót-rosszat róla és ezért kicsit félve indultunk el, de szerintem
nagyon hangulatos. A tengerparttal sincs semmi gond. Semmivel se jobb se rosszabb mint bármelyik
másik felkapott nyaralóhely. Kirándulásokhoz, meg nagyon jó kiindulópont.

# 1168
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53879 Üzenet linkje2008-03-06 09:52:06  Válasz a #53868. hsz-ra Előzmény #53868

Szia Anikó!
Szerintem Görögországban szeptemberben pont annyi a rossz idõ esélye, mint nyáron! Mi csak tavasszal és õsszel járunk "nyaralni", mert mászkálósak vagyunk, és sokkal jobb 30 fokban várost nézni mint 40 fokban. Én már októberben is többször voltam, lehet hogy szerencsénk is volt, de csak egyszer volt rossz idõnk, annyi meg nyáron is elõfordulhat!
icon_biggrin.gif

# 1169
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53880 Üzenet linkje2008-03-06 10:06:47 

Csatlakozom Magdushoz!
Azt számolgatom, hogy Stavrosban idáig már több mint 8 hetet töltöttem (mert 1-2 nap átutazás is volt), azért annyira nem lehet rossz! icon_wink.gif
Mindig vannak emberek, akik csak a rosszabbik oldalról látják a dolgokat, de alapvetõen nincs vele semmi baj! Mondják hogy koszos, de bizony ami kosz van az a T. nyaralók bûne! Nem a görögök szemetelnek a tengerbe, sõt nagyon büszkék, hogy a környéken szinte minden község megkapta a "kékzászlót" a vízminõségre! Igaz kb. 8-10 éve nagyon sok kutya volt (máshol ált. csak a macska a jellemzõ), és ha a kedves turisták nyitvahagyták a konténereket, akkor szétcincálták a szemetet! De errõl sem Stavros tehet, és azóta megfogyatkozott a kutyák száma. Bár én nagyon szerettem õket, "szagról" megismerték a magyarokat, sokat nevettünk azon, hogy akit 5-6 kutya követ szeretetteljes pillantásokkal, az biztos hogy magyar! icon_lol.gif

# 1170
Zeusz lánya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53881 Üzenet linkje2008-03-06 10:06:59  Re:

[quote="busaianiko"]Zeusz lánya! Köszi neked is. Mi volt az oka, hogy ennyiszer voltál már itt? Mindig nyaralás volt, vagy esetleg munka? icon_lol.gif

Szia Anikó!
Most összeszámoltam, 2x voltunk karácsony után, és ott töltöttük a szilvesztert és az új év elsõ napjait, 1x kimondottan nyaralni, 2x egy -egy hetet tavasszal. Gyönyörû település, de ezt már írtam icon_biggrin.gif Érdemes lesz idõt szánni arra, hogy az ófalut bejárjátok és felkapaszkodjatok a hegyoldalon épült panoráma kilátóhoz és étteremhez. Akár csak egy frappé erejéig is érdemes beülni, mert fantasztikus a kilátás. A Stvros B.-ben, a szobákban nincs tv, a konyha alapfelszereltségû. Mivel már a szezon végén mentek, szerintem érdemes egy -két evõeszközt vinni. Én mindig viszek konyharuhát és felmosórongyot -ne felejtsél el betenni, mert ez biztos, hogy kell. (Legalábbis nekünk mindig jól jött). Sajnos a nyaralásban résztvevõk nem mindig vigyáznak a különféle eszközökre és a szezon végére már "megkopik". icon_sad.gif icon_sad.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 77 78 79 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu