Szia Erika!
Az Apollontól, pedig nem ezt várná az ember. Úgy látszik az akciós utakat csak mézesmadzagnak szánták, lehet hogy van egy kettõ belõle ami létezik és akkor azokat ajánlják. Nekem például március közepén azt mondták, hogy az utolsó Sartis turnusra már nincs hely. Kiváncsi leszek mennyi lesz last minutosban.
Szia Geot!
Én is csak ennyit olvastam. Kár, hogy bennünket nem felejtettek Krétán ...
Most komolyan! Tényleg durva! Pedig az 5 kontinenst ennél komolyabbnak tartottam. De úgy látom nem lehet ezt már biztosan tudni ...
Szia Noni!
Én is azt hittem, hogy az "ötkonti" megbízható iroda. Érdekes, hogy csak 10 utast felejtettek Rodoszon. Az elõszezon miatt csak ennyi utasuk volt éppen ott?
Nem semmi! Hogy a fenébe lehet 10 utast ottfelejteni? A telepített idegenvezetõnek névsora kell, hogy legyen és mint az iskolában jelentkezni kell mikor felszáll az ember a transzferbuszra vagy legalább azt megszokták kérdezni, hogy megvan-e mindenkinek a szomszédja.
Fogalmam sincs! Ez nem is hiba már, ez nagyon nagy felelõtlenség! Sajnos itt is látszik, hogy sok idegenvezetõt (tisztelet a kivételnek) egyáltalán nem érdeklik az utasok. Vannak akik csak azért vállalják ezt a munkát szerintem, mert jó bulinak tartják. Arra nem is gondolnak, hogy ez bizony igen kemény, és sok figyelmet és türelmet igénylõ munka!
Én eddíg a sok utazásom során 3 idegenvezetõvel voltam maximálisan elégedett. Az egyik Lakner Éva volt Tolóban, a másik szintén a Jorgos Travel idegenvezetõje volt (Hédi) egy görög körút során. A 3. pedíg a Vivaldi Travelnél Judit, akivel Olaszországban a Venetó tartomány szépségeit ismertük meg. Nem bántani akarom a fiatalokat, de egyik hölgy sem huszonéves volt, talán azért érdekelte Õket magas szinten a szakmájuk és Õk nem ingyen bulizásnak tekintették az idegenvezetést.
Bocs a beledumáért,ha már az idegenvezetõknél tartunk,szeretném megköszönni Szabó Lillának,az Aeolusos hölgynek a sok segitséget Dél-Kelet Krétán,volt pár olyan magyar,akikhez szükség volt a türelmére,némelyek azért kértek szobacserét,mert 2cm-es repedést találtak a falon...Persze,tisztelet a kivételnek,nem mindenki olyan szõrszálhasogató,de azért vannak bõven érdekes emberek.Persze,én sem örülnék,ha kintfelejtenének,mondjuk mi mindig követtük az ismerõs arcokat az apartmannból,nehogy lemaradjunk...
Szia Noni!
Én is azt hittem, hogy az "ötkonti" megbízható iroda. Érdekes, hogy csak 10 utast felejtettek Rodoszon. Az elõszezon miatt csak ennyi utasuk volt éppen ott?
Hali!
Mi június elején a Dias Zeussal mentünk és már Kiskunfélegyházán otthagyott 5-6 utast a Contibusz! Szerencse, hogy ott volt a mi buszunk, jól bevált sofõrünkkel Józsival és õ telefonálgatott , hogy tán vissza kéne jönni a szerencsétlenekért. Az utasok pontosan ott voltak a megbeszélt idõre, ennek ellenére otthagyták õket!
Ági
Visszatérve a Diasra az idegenvezetõk szuperek voltak, minden problémánkat azonnal megoldották! Le a kalappal elõttük! Köszönet Áginak és a többieknek!
Hát a Diasról épp most olvashattok nem éppen jó élményket akár a busszal görögo.ba, akár a korfu oldalon.
Az 5kontinens iroda is elég meglepõ, bár én már megfogadtam hogy nem lepõdök meg semmin...
Azon viszont felháborodtam amikor a napokban a fókuszban lévõ riportot láttam.Egyrészt a gázolajos kannák láttán, másrészt meg az utazási irodák /vagy nem tudom kiknek/ a felügyelõségérõl nyilatkozott egy férfi aki majdnem hogy csak az utasokat hibáztatta hogy befizettek egy ilyen olcsó útra.Már elnézést, de amikor az ember befizet egy útra, kerüljön az akár 20000.-be vagy 100000.-be és azt írják hogy:utazás luxus- légkondis autóbusszal elvárja az ember nem?
Ha az 5 kontinens Travel Service-szel utaztat, nagy az esélye, hogy a mi gépünkrõl maradtak le, ami kb. 20 perccel korábban indult haza... egyébként ekkora sietséget és felhajtást nem láttam még a görögöknél a reptéren, mint hazaindulásunkkor: mintegy betoloncoltak minket a gépbe, úgy pörögtek, mint az õrültek... már a checkoláskor is alig bírtak várni, fóliáztatni is alig volt idõnk!!!