Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4382 Üzenet linkje2006-01-12 16:14:20 

Szia Valcsika!

Jó az ötletetek, szerintem is beszéljünk meg egy idõpontot, és ott találkozhatnánk.

Addig én is elõveszem a prospektusaimat, mivel tavaly is sikerült több kg haza hoznunk.A módszered alapján kiírom az árakat az adott irodánál, és talán úgy könnyebb lesz kiválasztani a helyet, és idõpontot is.
Nagyon kiváncsi vagyok az idei Kréta ajánlatokra!!!!!!!!!!!!! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 122
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4384 Üzenet linkje2006-01-12 16:21:35 

Szia Kriszta!

Én is kíváncsi vagyok már, mert jó lenne azért tudni pár idei árat. Majd január végén elkezdek érdeklõdni az irodáknál, addíg semmi értelme. Régen is csak az Eurotoursnak jelent meg január elején az elsõ kiadványú prosija. Sajnos az sem volt tökéletes, mert amelyik apartmant kinéztem Korfun, pont azzal nem sikerült megállapodniuk.

# 123
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4386 Üzenet linkje2006-01-12 16:27:20 

Sziasztok!

Csatlakozom hozzátok.
Tegnap este beszélgettem Zeuszékkal és pont errõl beszélgettünk, hogy ott ideje lenne találkoznunk.
icon_lol.gif

# 124
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4387 Üzenet linkje2006-01-12 16:28:43 

ez szerintem is jó ötlet. már várom a kiállítást nagyon, bár mi most olyan helyre megyünk valószínûleg, hogy a kiállítás nem oszt-nem szoroz. csak egyszerûen szeretünk kimenni. icon_smile.gif
# 125
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4396 Üzenet linkje2006-01-12 19:09:29 

JÓÓÓ! MIKOR ? RÖGTÖN ELSÕ NAP ( csütörtök )VAGY HÉTVÉGÉN GONDOLTÁTOK ?

A Zeuszosokat én is szeretem. icon_wink.gif

# 126
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4408 Üzenet linkje2006-01-12 19:42:28 

Nagyon klassz ha tényleg összejönne a kis csapat a kiállításkor, most úgy örülök, olyan kiváncsi vagyok már rátok, és persze mit ajánlanak nekünk.

Akkor Valcsika és Andi ezt titaláltátok ki, mondjatok majd egy idõpontot, és szerintem mi ott leszünk icon_lol.gif

# 127
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4412 Üzenet linkje2006-01-12 21:12:25 

Sziasztok!

Jó lenne, ha ésszejénne ez a találkozó, de ezt a megbeszélést folytassuk inkább a "dumcsiban", mert nem ide tartozik:-)

Andi

# 128
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4421 Üzenet linkje2006-01-12 22:25:07 

Szia Andi!

Te mikor jössz haza?

# 129
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4467 Üzenet linkje2006-01-13 19:13:05 

Szia Mia!

Majdnem végére érem a beszámolódnak nagyon vagány, és egy ilyen körút, hát eléggé elgondolkodtat, nagyon szeretném, én is megcsinálni.
Ha sikerülne annyit pénzt összehozni, lehet, hogy a leírtak alapján mi is útra kelünk majd.
Tegnap még a férjem is odajött olvasni, annyira érdekesnek találta.

Igazi dillema, körút vagy repcsis sziget! icon_wink.gif icon_lol.gif
Téynleg mindenkinek ajánlom a beszámiolót, hátha sikerül dönteni, hova utazunk az idén.

# 130
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4481 Üzenet linkje2006-01-13 22:45:07 

Szia Kriszta!

Nekem is iszonyúan tetszett Mia beszámolója, fõleg mert nagyon jól ír, és azért is, mert teljesen hasonló utat csináltak, mint mi is tavaly (csak mi a nyugati részeken is voltunk) és ahogy olvastama beszámolóját, a saját élményeimet éltem újra át. Ha az enyémet is olvastad, hamar felfedezed, hogy aki ezekre a helyekre elmegy, ugyanazt éli át és ugyanolyan érzésekkel jön haza. Amióta én olvastam Mia beszámolóját, alig tudtam neki elhinni, hogy nem olvasta még az enyémet és hogy ilyen hasonlóak a gondolataink:-)
Szerintem szupr dolog ilyen autós körutazást csinálni. Engem most nagyon vonz az Epirusz rész és a Pilion rész, de megfogadtuk, hogy az idén pihenõsebb nyaralás lesz és nem ilyen talpalásicon_smile.gif, ezért ezeket el kell halasztani máskorra:-)

Andi

# 131
Htimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4487 Üzenet linkje2006-01-14 00:07:07 

Mi már sokadik alkalommal nem gondolkozunk azon, hogy hová menjünk nyaralni! Csak Kréta jöhet szóba! Egyelõre! Amig meg nem unjuk!
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
De persze, nem vagyunk egyformák! Mindenkinek más és más tetszik, más jön be!

Más uticélok: egyszer tettük meg, hogy nem a görögökhöz mentünk! SOHA TÖBBET! Csalódás volt és már a 2. napon haza akartunk jönni! Gyönyörû ország Jordánia, de soha többet nem akarom látni! Egyszer bõven elég volt! icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif

# 132
Gyulav
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4489 Üzenet linkje2006-01-14 04:34:13  gyulav@comcast.net

Sziasztok!
Iden aprilis 21-en szeretnek Kretara repulni es 28-an vagy 29-en visszajonni. Szallas van, csak repulojegy kellene. Lehetoleg a legolcsobban. Van jo otletetek?
Koszi,
Gyula

# 133
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4490 Üzenet linkje2006-01-14 09:07:10 

Szia Gyulav!

Fapados járat ( nem tudom Krétára megy-e már ) , igaz hónapokkal elõtte elfogy minden jegy, azért próbáld meg. ( Wizzair, Sky Erope)

# 134
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4501 Üzenet linkje2006-01-14 16:55:56 

Sziasztok!
A körutazást mindenkinek ajánlom, szerintem amíg az ember megteheti, addig vágjon bele. A mién ijesztõnek tûnik ami az árat illeti, de 4 fõre készültünk a költségeket illetõen, és az utolsó pillanatban derült ki, hogy csak 3-an megyünk. És hát elég sok mindent vettünk magunknak is, ami azt jelenti, hogy nekünk 225ezer ft/fõ re jött ki az egész, de ezt simán le lehet szorítani 180ezerre is, vagyis az összeg senkit ne tartson vissza.
Mi azért csináltuk ezt meg tavaly, mert épp összejött rá a pénz, és 1-2 éven belül már szeretnénk gyerkõcö(ke)t, és akokr már sem anyagilag, sem kisgyerek(ek)kel ezt nem lehet megcsinálni. szerintem egy ilyen út 10 év alatti gyerekeknek igencsak megterhelõ és unalmas lehet. ezért mentünk tavaly. icon_smile.gif

# 135
Foxi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#4506 Üzenet linkje2006-01-14 22:05:26 

Kedves Mia!
Olvastam beszámolódat, nagyon nagyon jó lehetett a körutazásotok, rengeteg mindent láttatok. Szerintem csak igy lehet alaposan körülnézni. Mondjuk a lemenetelt szivesen kihagynám. Most ugy gondolom, érdemesebb lenne busszal Toloig lemenni, ott kocsit bérelni, és bejárni azt a részt amit ti is. Ti. igy nem fáradnánk el. És Szalonikit és környékét már sokszor láttuk. Légyszi ird meg, melyik ut.irodánál béreltétek a Toloi apartmant, és mi a neve. Csodálatos lehetett a fényképrõl itélve a kilátás a tengerre. Esetleg Tolóban láttál-e autókölcsönzõt.
Foxi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu