Jó az ötletetek, szerintem is beszéljünk meg egy idõpontot, és ott találkozhatnánk.
Addig én is elõveszem a prospektusaimat, mivel tavaly is sikerült több kg haza hoznunk.A módszered alapján kiírom az árakat az adott irodánál, és talán úgy könnyebb lesz kiválasztani a helyet, és idõpontot is.
Nagyon kiváncsi vagyok az idei Kréta ajánlatokra!!!!!!!!!!!!!
Én is kíváncsi vagyok már, mert jó lenne azért tudni pár idei árat. Majd január végén elkezdek érdeklõdni az irodáknál, addíg semmi értelme. Régen is csak az Eurotoursnak jelent meg január elején az elsõ kiadványú prosija. Sajnos az sem volt tökéletes, mert amelyik apartmant kinéztem Korfun, pont azzal nem sikerült megállapodniuk.
ez szerintem is jó ötlet. már várom a kiállítást nagyon, bár mi most olyan helyre megyünk valószínûleg, hogy a kiállítás nem oszt-nem szoroz. csak egyszerûen szeretünk kimenni.
Majdnem végére érem a beszámolódnak nagyon vagány, és egy ilyen körút, hát eléggé elgondolkodtat, nagyon szeretném, én is megcsinálni.
Ha sikerülne annyit pénzt összehozni, lehet, hogy a leírtak alapján mi is útra kelünk majd.
Tegnap még a férjem is odajött olvasni, annyira érdekesnek találta.
Igazi dillema, körút vagy repcsis sziget!
Téynleg mindenkinek ajánlom a beszámiolót, hátha sikerül dönteni, hova utazunk az idén.
Nekem is iszonyúan tetszett Mia beszámolója, fõleg mert nagyon jól ír, és azért is, mert teljesen hasonló utat csináltak, mint mi is tavaly (csak mi a nyugati részeken is voltunk) és ahogy olvastama beszámolóját, a saját élményeimet éltem újra át. Ha az enyémet is olvastad, hamar felfedezed, hogy aki ezekre a helyekre elmegy, ugyanazt éli át és ugyanolyan érzésekkel jön haza. Amióta én olvastam Mia beszámolóját, alig tudtam neki elhinni, hogy nem olvasta még az enyémet és hogy ilyen hasonlóak a gondolataink:-)
Szerintem szupr dolog ilyen autós körutazást csinálni. Engem most nagyon vonz az Epirusz rész és a Pilion rész, de megfogadtuk, hogy az idén pihenõsebb nyaralás lesz és nem ilyen talpalás, ezért ezeket el kell halasztani máskorra:-)
Mi már sokadik alkalommal nem gondolkozunk azon, hogy hová menjünk nyaralni! Csak Kréta jöhet szóba! Egyelõre! Amig meg nem unjuk!
De persze, nem vagyunk egyformák! Mindenkinek más és más tetszik, más jön be!
Más uticélok: egyszer tettük meg, hogy nem a görögökhöz mentünk! SOHA TÖBBET! Csalódás volt és már a 2. napon haza akartunk jönni! Gyönyörû ország Jordánia, de soha többet nem akarom látni! Egyszer bõven elég volt!
Sziasztok!
Iden aprilis 21-en szeretnek Kretara repulni es 28-an vagy 29-en visszajonni. Szallas van, csak repulojegy kellene. Lehetoleg a legolcsobban. Van jo otletetek?
Koszi,
Gyula
Sziasztok!
A körutazást mindenkinek ajánlom, szerintem amíg az ember megteheti, addig vágjon bele. A mién ijesztõnek tûnik ami az árat illeti, de 4 fõre készültünk a költségeket illetõen, és az utolsó pillanatban derült ki, hogy csak 3-an megyünk. És hát elég sok mindent vettünk magunknak is, ami azt jelenti, hogy nekünk 225ezer ft/fõ re jött ki az egész, de ezt simán le lehet szorítani 180ezerre is, vagyis az összeg senkit ne tartson vissza.
Mi azért csináltuk ezt meg tavaly, mert épp összejött rá a pénz, és 1-2 éven belül már szeretnénk gyerkõcö(ke)t, és akokr már sem anyagilag, sem kisgyerek(ek)kel ezt nem lehet megcsinálni. szerintem egy ilyen út 10 év alatti gyerekeknek igencsak megterhelõ és unalmas lehet. ezért mentünk tavaly.
Kedves Mia!
Olvastam beszámolódat, nagyon nagyon jó lehetett a körutazásotok, rengeteg mindent láttatok. Szerintem csak igy lehet alaposan körülnézni. Mondjuk a lemenetelt szivesen kihagynám. Most ugy gondolom, érdemesebb lenne busszal Toloig lemenni, ott kocsit bérelni, és bejárni azt a részt amit ti is. Ti. igy nem fáradnánk el. És Szalonikit és környékét már sokszor láttuk. Légyszi ird meg, melyik ut.irodánál béreltétek a Toloi apartmant, és mi a neve. Csodálatos lehetett a fényképrõl itélve a kilátás a tengerre. Esetleg Tolóban láttál-e autókölcsönzõt.
Foxi