Én a szept.10-ig érvényes menetrendet a busz terminálnál kaptam, itt van az orrom előtt a papír. Azért írtam, hogy vasárnap nem megy Olymposra busz, mert tényleg nem megy, még meg is kérdeztem.
Kedves mlivia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy szakítottál időt és leirtad a szállással kapcsolatos tapasztalataidat! Ennek birtokában még türelmetlenebbül várom az idulást. Igérem, ha megérkeztünk pár mondatban elmondom az élményeinket, s szivesen válaszolok az esetleges kérdésekre! Mindenkinek jó pihenést, aki már volt, annak szép emlékezést kivánok! Nerzsike
Nincs. Változás előtt 1-2 nappal szokott új lenni. Ha neten találsz július előtti verziót (szerintem a facebook oldalon fent van), akkor kb. arra lehet számítani szept. 10. után is (az eddigiek alapján).
Hamarosan indulóknak - friss karpathosi buszmenetrend.
Figyelem! Olymposra vasárnap nem indul busz, csak kedden és szombaton, 9:30-kor. Ha jól látom, a Pontikos által korábban megadott menetrendben még szerepelt a vasárnap. A legújabb menetrend július 1 - szeptember 10 között érvényes.
Szia Kati! Én értem , csak a menetesi dolog miatt kérdeztem rá, hogy ne zavarjon meg másokat. Nem Menetes, hanem Aperi felé kell menni. Így tuti mindenki megtalálja.
Szia Pontikos!
Nem kell kalapot emelni, hiszen amit kaptam infót tőletek, az a minimum, hogy én is adok. Amúgy igazad van, Menetes balra van a Three Startól. A lagúnás partrészt úgy értettem, hogy elindultunk a szállásról, kimentünk a főútra, ott befordultunk balra és csak mentünk, mentünk, elhagytunk egy már nem működő romos tavernát, egy lakókocsit, Kantina volt ráírva és isteni gyrost meg frappét csinált a pasi. Ahol a lagúna van, ott áll egymás mellett 3 kék-fehér (mily meglepő színválasztás) lakatlannak tűnő ház. Ez nem tudom, hogy mennyire érthető így, valóban ez nem Pigadia-hoz tartozó partszakasz. A lagúnás résznél van 2 napágyas szakasz (az elsőnél, ami a lakókocsihoz közelebb esik, egyáltalán nem jött senki beszedni a pénzt), a 2 napágyas szakasz után jön a lagúna.
Ennél érthetőbben nem tudom leírni, sorry, már dolgozom, de elég nehezemre esik visszaállni. HONVÁGYAM VAN!!!!!!
Néztem már a térképen, hogy hol van az apartman, de két helyre is volt találat.
Ha térképen megtalálod a Konstantinos Palace-t, ott kell lekanyarodni balra (tehát távolodva a tengertől). Esetleg még támpont lehet az Astron Bungalows (nem a Princess), majdnem pont ott van a Three Stars.
Kb. 1 km-re (Menetes felé) van viszont egy olyan partszakasz, ahol kialakult egy kis lagúna, kb. 30 cm-es víz áll benne, 30 fokos és isteni benne pancsolni.
Kati, egyrészt emelem kalapom, sok hasznos infot hoztál az utánatok indulóknak.
Másrészt kérdeznék: biztos, Menetes felé? Mert Pigadia tengerpartja nem megy Menetes felé... Menetes a ti apartmanotokból kilépve balra van, a tenger meg jobbra. Vagy valamilyen másik lagúna?
Köszi Kati! Néztem már a térképen, hogy hol van az apartman, de két helyre is volt találat. Az azért nem túl jó, hogy ennyire messze van a központtól. Legalább lejárjuk majd a finom falatokat.