Szia kvalcsi!
Köszi az infót meggyõztél lehet mi is elmegyünk oda,nagyon jók a képek.Csak már lennénk kint ,de mostanában nagyon lassan telnek a napok.
Sia Ajken.!
Július 7 én megyünk 2 hétre ,azért kérdezgetem hogy mit érdemes megnézni mert szeretnénk minnél többet és persze egy jó idegenvezetõ segítsége se ártana.Tavaly mi már megkostoltuk a banánlét Lefkadán (ahol jelzem kimagasló volt az Apollos idegenvezetõ még külön programokat is szervezett ,na mindegy!!!) nagyon finom még hoztunk is haza belõle.Köszi az infót a boltról is jegyzetelek ezerrel.
Nem azert, hogy fajjon a szivetek, de en ma is athajoztam a Korinthoszi csatornat, ahogy mar sokszor az elmult evek alatt, es meg mindig nem untam meg
Milyen napokon van hajó?
Mert mi csak pár napot leszünk ott, de nagyon szeretnék elmenni. Nem tudom, hogy a Dias Zeus utasoknak van e lehetõségük erre az hajó útra.
Sziasztok!
Legközelebbi uticél, Tolo. Valaki biztosan tud nekem válaszolni arra a kérdésemre, hogy Budapesttõl Toloig hány óra az út busszal? Elõre is köszönöm!
Szia.
Csak egy csatorna említette, az is csak a képernyõn alul futószalag címben. Amióta 2006 szilveszterén, itt volt nálunk földrengés, egy kicsit érzékenyebben érint.