Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1216
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ajken
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65076 Üzenet linkje2008-06-05 13:43:59  Válasz a #65060. hsz-ra

Szinte mindenhol legalább 3-4 m széles a parti rész, így a nagystrandtól egész a kikötõig el lehet kutyagolni. A tavernák este kipakolnak a partra, na akkor lehet kicsit szlalomozni az asztalok közt icon_smile.gif

juhi: köszi, most töltöm a többit, és küldöm Jox-nak is, hogy feltegye a hellasz.hu-ra. Majd csak eltelik ez a nyár, aztán irány a paralia!

# 1217
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65077 Üzenet linkje2008-06-05 13:44:24  Re:

attila8 írta:
Végig lehet sétálni teljes hosszában közvetlenül a parton? Mert néhány képen láttam, hogy pl. a keskeny partszakaszon néhol szinte a tengerbe lógnak a tavernákicon_smile.gif

Igen, végig lehet sétálni, bár nem tudom, mi ebben az élvezet. icon_confused.gif icon_rolleyes.gif Sokan erre járnak a nagy strandra, nem a fõutcán. icon_evil.gif Lakkcipõ nem ajánlott, mert helyenként vizes, sáros a part. Bukósisak praktikus napszúrás és az önfeledten játszadozó gyerkõcök ellen. icon_wink.gif icon_lol.gif Ha már ilyen perverz valaki, akkor egyszerûbb a parttal páhuzamosan a vízben végigsétálni! icon_lol.gif icon_redface.gif

# 1218
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65107 Üzenet linkje2008-06-05 16:45:31 

Ez a kép nagyon jó!!!!!! icon_smile.gif
# 1219
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65115 Üzenet linkje2008-06-05 17:52:59 

vojandi írta:
Ez a kép nagyon jó!!!!!! icon_smile.gif

Most teszem fel kb. negyedszer különbözõ alkalmakból! Mintha magamat látnám. icon_eek.gif icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif

# 1220
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65120 Üzenet linkje2008-06-05 18:19:29 

Tudom, emlékeztem rá, hogy már láttam tõled, de még mindig tetszik icon_smile.gif
# 1221
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65125 Üzenet linkje2008-06-05 19:22:51 

Nagyon jó kép.
# 1222
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65127 Üzenet linkje2008-06-05 19:44:16  Válasz a #65065. hsz-ra Előzmény #65065

Sziasztok

Kedves h.apci es kvalcsi!

KOszonom szepen a jokivansagot!!!!

# 1223
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65133 Üzenet linkje2008-06-05 20:15:46 

Szép jó estét Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap délben szerencsésen megérkeztünk Toloból mi is.
igértem az élmény beszámolót de megelõztek , mert túl sokat hozzátenni már én sem tudnék Ajka beszámolójához. Minden szó szerint ugy van ahogy Õ leírta.Nagyon jól éreztük magunkat és még abban is egyet értek , hogy a kihelyezett apollonos képviselõ kislány bár nagyon aranyosan mosolyog de alapjaiban felkészületlen. Nem beszél görögül így aztán az angol tudásával kézzel lábbal de megértette magát a soförrel aki bevitt bennünket Athénbe ( 32 euró volt a fakultatív program ára amiért cserébe kapzunk egy térkép másolatot , egy egy oldalnyi felolvasást egy utikönyvbõl és az Akropoliszig tartó kiséretet innentõl aztán mindenki ment amerre látott. Még a jegyeket is magunk vettük meg egyénileg , pedig talán még csoport kedvezmény is járt volna mert voltunk annyian.
A BBQ program nagyon tetszett de ide sem kisért el a Mártika csak fel tette a hajóra a csapatot majd õ elviharzott. Ez a program 25 euróba került. nem panaszkodom mert piszok jó volt a kaja is finom volt , de ha nem az iroda szervezésével megyünk , hanem a kikötõben megkeressük ezt a kis hajót és a kapitánynál fizetünk akkor ez a program mindösszesen 9 euróba került volna. Igaz akkor nem biztos hogy magyarokkal utazunk a hajón de a program így is ugyan az. a hajon csak angolul beszéltek illetve görögül.Ami még nagyon nem tetszett hogy a sofõrök minden pihenõ nélkül szinte azonnal indultak vissza ahogy letették az utasokat. Véleményem szerint minimum 4 órát nekik is kellene pihenni. Nem vagyok meggyõzõdve arról , hogy ez így szabályos. Le a kalappal a két srác elõtt de amikor elmondták , hogy elõzõ nap jöttek meg Thasszoszról hát kicsit begörcsölt a gyomrom. gyakorlatilag pénteken szombaton vasárnap Thasszosz oda vissza , hétfõ kedd szerda Tolo oda vissza.Csütörtökön állítólag átnézik a busz mûszaki állapotát.De tényleg nem lehet panasz sem a vezetési stílusukra sem a modorukra sem a hozzáállásukra. Õk tényleg a maximumot adták.
Na most el kell mennem , de mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok

# 1224
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65136 Üzenet linkje2008-06-05 21:00:16 

Szia Agni Tolo!

Nagyon Boldog Születés napot kívánok!!!

# 1225
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65137 Üzenet linkje2008-06-05 21:04:13  Válasz a #65076. hsz-ra Előzmény #65076

Ajken!
Nagyon jók a videók! icon_lol.gif
Mikor megláttam, hogy végig hajóztatók a Korinthoszi csatornán, a szívemhez kaptam. Ez minden vágyam, de lehet, hogy az idõ rövidsége miatt, nem sikerül. Élmény lehetett végig hajózni. Nem sok embernek adatik meg.

# 1226
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65143 Üzenet linkje2008-06-05 21:28:49 

Szia Ajken!
Köszi mégegyszer az infókat, remélem én azért láthatok delfineket is. icon_lol.gif
Nem tudod szerveznek olyan fakultatív programot ami Spártába is elmegy?

Üdv?Böby

# 1227
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65170 Üzenet linkje2008-06-06 10:20:03  Válasz a #65143. hsz-ra Előzmény #65143

Szia Böby77!

Mikor én voltam Tolóban, akkor volt olyan fakultatív program, hogy Sparta-Misztrasz. Sparta egyáltalán nem érdekes, hiszen szinte semmi nem maradt belõle a régi idõkbõl, Ettõl függetlenül egy nagyon szép modern kisváros!
Ami igazán érdekes és klassz az Misztrasz, a halott bizánci város. Ide tényleg érdemes elmenni. Fantasztikus a kilátás a Castróból a Tájgetoszra. Készülj fel, hogy elég fárasztó, mert elég meredek az út, míg felérsz a várba. Itt a hellasz.hu "Leírások" rovatában találsz részletes ismertetõt Misztrászról.

# 1228
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65177 Üzenet linkje2008-06-06 10:38:14 

Mistrasi képek

# 1229
Ajken
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65213 Üzenet linkje2008-06-06 13:04:40  Válasz a #65137. hsz-ra Előzmény #65137

Szia Juhi!

Nagyon tetszett nekünk is, örültünk, hogy ilyen fak-ot sikerült megcsípni. A hajón mellesleg szólt valami zene is, de olyan giccses volt. Nemtom mi, hasonló Vangelishez (1492). Nekem jobban tetszett volna valami görögös muzsika.
Volt néhány régi kép a hajón. hogy hogy készült a csatorna. Azért 12 millió földet kitermelni nem semmi teljesítmény.

gáborpapó: örülök, hogy nektek is tetszett a nyaralás. Én beszélgettem a srácokkal, mármint a sofõrökkel. 35-ször mennek le a nyáron görögbe, 6 nap meló, egy nap pihi, hetente 5600 km, de legalább megfizetik õket.
Jó pihenést nektek!

ajken

# 1230
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65263 Üzenet linkje2008-06-06 17:36:48 

Már nagyon indulhatnékom van, erre most jön be a legtöbb meló! Nehezemre esik
koncentrálnom reá! Féllábbal már Toloban vagyok, fõleg így, olvasgatva a friss utazási éléményeiteket!

Uram engedd, hogy indulhassak végre! icon_cry.gif

Üdv mindenkinek!
Jimkó

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 81 82 83 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu