Nem lesz az olyan hamarosan! Utazás elõtt a közel 1 hónap borzasztóan hosszú tud lenni. De majd jövök és megosztom Veletek az élményeimet. Remélem nem marad ígéret, mint a Rodosz. Akkor is terveztem, de csak a fényképek felrakásáig jutottam.
Köszi! Tényleg szuper volt! Az élménybeszámolókhoz Valcsi volt olyan aranyos és nyitott egy kos szigeti élmények topikot. Oda írtam. A képek egy részét is felraktam de azzal még várni kell egy kicsit míg Jox hazajön.
Örülök, hogy tetszett Kos. Ma reggel én is voltam ott, igaz csak pár percre, amíg Krétáról hazafele felvettük a kosi utasokat. Találkoztam Kristinnel is.
Nem bántuk meg, hogy átmentünk Nissiros-ra! Nagyon jó volt. Tényleg olyan a vulkán környéke mintha nem is földön lennénk! Mi a gyerekkel a kráter szélén maradtunk mert nem bírta az erõs kénszagot de a párom lement. Készített képeket. Fantasztikus volt!
Karaj!
Igazad volt. Nissiroson tényleg jó árakon vettünk ajándékokat. Beültünk egy Pizzériába is. Negyed annyit fizettem mint Kos-on!
Éva!
Egy rövid beszámolót írok de nem ide mert Jox nem nézi jó szemmel. Van egy másik topik "élménybeszámolók" címmel. Lehet inkább oda kellene.
Mi a véleményed Valcsi? Nem lesz gond belõle ha ide írom?
Ne csigázz bennünket, legalább egy rövid beszámolót légyszí ide írni. A hosszút majd elolvassuk, ha Jox is kinyaralta magát. Izgatottan várom, mert 20 nap múlva mi is indulunk.
Örülök, hogy klassz volt a nyaralásod és Neked is tetszett Kos szigete. Sajnos a képeket egyenlõre nem fogjuk tudni megnézni és a beszámolót sem olvasni (ha csak nem ide írod), mert Jox is élvezi a megérdemelt szabadságát.
Ugye érdemes volt átmenni Nisszíroszra?
Újra itt vagyok! Szolgáltatót változtattam így eddig nem volt netem. Már hellasz elvonási tüneteim voltak!
Kos csodálatos volt!!!!!! A szálloda is pazar volt. Készitettem nagyon sok képet hamarosan fel fogom tölteni!
Ferrari!
Igazad volt! Tényleg szuper volt a sziget! Átmentünk Nissirosra is. A vulkán is nagyon tetszett!