Sziasztok!
Most jelenleg Sartin vagyok! Nagyon jó minden, motort béreltünk 4 napra 40 € volt. Aki jön az Ovelixet ne hagyja ki!! Nagyon jó! Az időről annyit, hogy mióta itt vagyok egyetlenegy felhőt sem láttam!
Kérdésem is lenne hozzátok, mégpedig az, hogy merre találok kis eldugott öblöket? Valaki tud ebben segíteni?
sziasztok! tudnátok sos-ben segíteni? hogyan tudnék tömegközlekedéssel (busszal) eljutni Thesszaloniki reptérről Sartiba? mennyi az út illetve az ára? Sétával messze van a buszmegálló illetve hogyan tudom a reptérről megtalálni a SArtiba tartó buszokat? KöszI
#1107532009-07-23 20:44:49 Válasz a #110427. hsz-ra
Szia ercsike konkrétabban letudnád irni hogy pontossabban hogy ill.hol kell lefordulni ezekre az utakra és még egy a Sassos kupont használtad vagy nem volt?
#1105152009-07-22 21:43:12 Válasz a #110432. hsz-ra
Szia Fefe!
Én 2006-ban jártam Sartiban és a képek alapján úgy rémlik, h vettünk fel ennél az apartmannál is utasokat, amikor fakultatív programra mentünk. Közvetlenül a főút mellett van, ha Thesszaloniki felől jössz, jobbra, a falu vége felé.
D.
Sziasztok.
Pár nap és megyek Sartira, de az utazási irodában nem tudták pontosan megmondani hol a Tonia apartman. A fő úton valahol jobbra az út mellett.
Tudna valaki esetleg segíteni 1 leírással, GPS kordinátával.
Köszi
#1104272009-07-22 13:56:18 Válasz a #110289. hsz-ra
Szia papamaci! 50-80-ig lehet B jogsival bérelni. Mi 6-napra béreltünk 100-ast 60 euroért Sassosnál. Nagyon klassz volt olyan helyekre ellehet jutni ahová kocsival nem. Átmentünk a hegyi úton Toroninál jön ki nagyon klassz kis út. A másik pedig Toróni után van egy hegyi út ami végig a partmentén megy Marmarasig nagyon szép! Szia Erika