Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1345
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65398 Üzenet linkje2008-06-07 12:49:03 

Azt hittem hogy már sosem telik el az idõ,holnapután indulunk,szomoru azért vagyok mert hamar haza kell jönni.Eltudnám viselni egész nyáron ezt a kényszert,gondolom mindenki!!
# 1346
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65399 Üzenet linkje2008-06-07 12:49:34 

2 hét alatt, még akár "havazhat is " Sartin, de nemhiszem, hogy így lesz! Minden bizonnyal ezerrel fog sütni a nap,
s lehet, hogy nagyon fogod kívánni az Alpok üdítõen hófedte csúcsait icon_wink.gif

Jimkó

# 1347
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65400 Üzenet linkje2008-06-07 12:55:19 

Timba,ha hazérsz, azonnal kezd el terevezgetni, a jõvõ évi nyaralásodat, igy nem fog annyira feltünni, hogy túl vagy az idei nyaraláson! icon_rolleyes.gif

Kívánom amíg görögben vagy, lassitva teljen az idõ!!!

Jimkó

# 1348
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65409 Üzenet linkje2008-06-07 13:59:53 

Az Alpokat meghagyom másnak én 30c melegben akarok izzadni a tengerben,vagy a partján.Ez már részlet kérdése.
# 1349
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65421 Üzenet linkje2008-06-07 14:50:18 

Akkor hajrá!!!!

Jimkó

# 1350
Juti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65429 Üzenet linkje2008-06-07 15:32:22  Válasz a #65189. hsz-ra Előzmény #65189

Akela!
Mivel mentek Korfura, busszal, vagy egyénileg autóval?

# 1351
Adrybaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65470 Üzenet linkje2008-06-07 19:02:47 

Sziasztok!

Sarti vagy Stavros a nyüzsisebb? Sarti nagyobb mint stavros? icon_smile.gif

# 1352
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65475 Üzenet linkje2008-06-07 19:27:49 

Adrybaba írta:
Sziasztok!

Sarti vagy Stavros a nyüzsisebb? Sarti nagyobb mint stavros? icon_smile.gif

A két helyet nem lehet összehasonlítani.
Stavrosban 1x voltam, 10 évvel ezelõtt. Nekem nem jött be. Zsúfolt volt és barátságtalan. De lehet, hogy az volt a bajom vele, hogy elõzõ évben Sartiban voltunk, és az sokkal jobban bejött.

De ki, mit szeret. Én nem szeretem a nyüzsit, ezért Sarti csendesebb része jobban fekszik. Aztán a parton is lazábban vannak az emberek, nem lóg a szomszéd lába a számba. És a víz is tisztább. (volt...kb 10 évvel ezelõtt, most nemtudom milyen Stavros)

Ja...és Sartiból el lehet csatangolni a környékre.

# 1353
Adrybaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65476 Üzenet linkje2008-06-07 19:36:11  Válasz a #65475. hsz-ra Előzmény #65475

Jajj, mindenki azt mondja hogy nem lehet összehasonlítani. De mi tavaly ott voltunk, és egyelõre még csak Stavrosban Görögországon belül. Valaki azt mondja Sartiról hogy csendes, valaki meg azt hogy van élet. Mi szeretjük ha van élet a parton. Stavrosba sem volt túl nagy élet a parton de voltak napágyak, zene szólt a parton, lehetett focizni a parton(strandröpi). Gondolom Sarti beach része is ilyen lehet???? Nem diszkóra vágyom én sem, csak hogy este belehessen ülni tavernákba, vásárolgatni stb. Szóval nyugtassatok meg légyszi hogy nem fogok unatkozni Sartiban. icon_smile.gif
# 1354
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65477 Üzenet linkje2008-06-07 19:40:29 

Szia Adrybaba!
Nem fogsz unatkozni. Sarti csoda szép, sok helyre lehet menni, csendes, de élet is van. A parton nagyon sok taverna, étterem, és bár van.

# 1355
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65482 Üzenet linkje2008-06-07 20:11:34 

Sarti király...

Jimkó

# 1356
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65568 Üzenet linkje2008-06-08 10:08:10  Válasz a #65470. hsz-ra Előzmény #65470

én voltam már mindkettõ helyen, de tényleg nem lehet összehasonlítani. én is szeretem a nyüzsgést,ha van élet, de mindkettõ más.

de szerintem aki nem látta még Sartit, annak látni kell.. A környék igazi felfedezõs, a Narancspart meg icon_cool.gif

# 1357
ROCKY
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65574 Üzenet linkje2008-06-08 10:33:56 

Szerintem Sarti beach része nyugisabb,mint az ófalui rész.Oda inkább kisgyerekes családok járnak,mivel lassan mélyül a tenger.Mi tavaly voltunk, nekem jobban bejött a másik rész.
# 1358
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65590 Üzenet linkje2008-06-08 12:07:43  Re:

Adrybaba írta:
Jajj, mindenki azt mondja hogy nem lehet összehasonlítani. De mi tavaly ott voltunk, és egyelõre még csak Stavrosban Görögországon belül. Valaki azt mondja Sartiról hogy csendes, valaki meg azt hogy van élet. Mi szeretjük ha van élet a parton. Stavrosba sem volt túl nagy élet a parton de voltak napágyak, zene szólt a parton, lehetett focizni a parton(strandröpi). Gondolom Sarti beach része is ilyen lehet???? Nem diszkóra vágyom én sem, csak hogy este belehessen ülni tavernákba, vásárolgatni stb. Szóval nyugtassatok meg légyszi hogy nem fogok unatkozni Sartiban. icon_smile.gif

Ne aggódj, nem fogsz unatkozni. Mint a többiek is írták, a parton is több féle közül választhatsz.
Délrõl megyek felfelé...
A beach rész legdélebbi része (a sziklákon túl) elég elhagyatott, ott akár nudizni is lehet.
Ahol már a Beach apartmanok vannak, ott lassan mélyülõ, apró homokos, és valóban inkább kisgyerekesek vannak ott. Büfé, zene, napágyak/ernyõk nincsenek (hálistennek)

Ahogy északfelé haladunk, egyre hirtelenebbül mélyül a part és egyre darabosabb a homok (nem kavicsos, hanem csak durvább szemcsés) A Village rész elérése elõtt régen volt röplabdapálya, és arrafelé van a banános, motorcsónakos házikó is.
Büfé, és ilyesmi még ott sincs.

Ahol már a pasti sétány van és a tavernák, na ott már van napágy/ernyõ, és beugorhatsz a tavernába is.

Az északi csücsök pedig sziklás, és ott olyan durva szemû a homok, hogy mikor a fiam az érzékeny bõrével törölközön feküdt rajta egy napig akkor apró véraláfutásos pöttyös lett a teste. icon_smile.gif)

De a víz mindenhol nagyon tiszta, a fenék homokos. Én még nem találkoztam se medúzával, se sünnel azon a részen.

Mivel mi a teljes idõnkre motort szoktunk bérelni, minden nap máshol strandoltunk, és így teszünk idén is (41 nap múlva)

A kedvencünk a beach ahová gyereknézõbe megyünk mindig, a sziklás rész, mert az olyan barátságos, és a párom tud kicsit búvárkodni is, és ott nincs nagy hullámverés.

De találtunk már Sykia felé olyan nagyon szép öblöcskét, ahol csak 4-en voltunk.
Valamint olyat is, ahová csak gyalog lehet lemenni, vagy csónakkal a tenger felõl megközelíthetõ.

Szóval aki Sartin unatkozik, az megérdemli. icon_smile.gif

A falu fõtere(cskéje) és a környezõ utcá(cská)k este nyüzsgõk, van hová beülni, kivetítõn nézni meccset, vagy zenét hallgatni, enni inni.

# 1359
Iliné
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65605 Üzenet linkje2008-06-08 13:26:37 

Coffos!Köszike a részletes leírást örömmel olvastam mert az idén elõször megyünk Sartira és at ilyen beszámolókat olyan jó olvasni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 89 90 91 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu