Most igazolta vissza a bank,hogy elfogadták az én-kártya igénylésemet!Ez azt jelenti,hogy 2 hét múlva már olyan bankkártyával fizethetek,amin Santorini házai között,ragyogó napsütésben mosolygok a világra!!!!!Szerintem tök szuper!
Én is gondolkodom ilyen bankkártyás ügyletben, de nagyon laikus vagyok a témában. Ha én mondjuk igéyelnék egy énkártyát, mennyibe kerülne az nekem? mivel kb. 3 hónapja van új kártyám, elég gyors lenne a nem indokolt csere..de hát egy görög kép kellõ indok nekem..csak azért nem szeretnék több ezer forintot ott hagyni!
Thx!
Hát,ha uj kártyád van,akkor nem tudom...Az enyém májusban jár le,ezért gondoltam,hogy megcsináltatom...Egyébként márc. 1-ig ingyenes volt,utána 2000 ft + az éves kártyadij,de az ugyis van...feltéve,ha annál a banknál van folyószámlád.
Azért bízom benne, hogy más bank is átveszi ezt a gyakorlatot és legalább az egyik kártyámat lecserélhetem egy "kék-fehérre". Imádnám! Nem is fájna annyira, hogy idõnként mennyit húznak le róla.
Én még tavaly megcsináltattam(csináltam) a bankkártyámat. A lányomat a hegytetõn lefotóztam, melyen a kezével átöleli a szigetet, (Tolo felettei dombon), és decemberben az egyik bank hitelkártyájára rátetettem. Azóta is mindenki csodájára jár a kártyának olyan jól sikerült.
Szívesen felraknám ha lehetne fotót csatolni.
Szervusztok!
Nekem egyébként nem került plussz pénzbe, mert az aktuális kártyacserét így oldottam meg. És valóban nagyon jó érzés, amikor megfordítják a kártyát, és mindenkinek eláll a szava: egy szép leány átölel egy meseszép görög szigetet. A leány arca egyébként az avatarom.
Én még tavaly megcsináltattam(csináltam) a bankkártyámat. A lányomat a hegytetõn lefotóztam, melyen a kezével átöleli a szigetet, (Tolo felettei dombon), és decemberben az egyik bank hitelkártyájára rátetettem. Azóta is mindenki csodájára jár a kártyának olyan jól sikerült.
Szívesen felraknám ha lehetne fotót csatolni.
Szia scontina!
Lehet csatolni képet, egy ingyenes tárhely segítségével. Oda felviszed a gépedrõl a képet, és a linket másolod be.