Az EU-ban megtiltoták a nem görögországban gyártot sajtokra ráí rni A FETA névet.és ezen a néven forgalmazni ,ez olyan mint a mi Tokaji borunk .
Csak fetaki néven lehet vásárolni elméletileg.
De az élet néha mást produkal.
A találkozót megszervezem csak idõ kell hozzá.
Nehéz találni jó szállást ami mindenkinek az igényeit és a pénztárcáját kielégíti. És a lényeg hogy tudjunk fõzni magunknak.
Joxot megértem hogy lezárta a fórumot mert még nics itt a nyaralási szezon de sokan már variáltak MINT TÓTH A PIPÁN.
Az idõpontot a találkozó elõtt két honappal fellteszem aki bujt-bujt aki nem -nem
Mindenkinek kell ennyi idõ hogy átgondolja és szabaddá tegye magát .
Én Nyíregyházán lakok a férjemmel, és õt szeretném meglepni szülinapján azzal, hogy ekmegyünk görög étterembe. Ezért érdekelne nagyon...köszike
Hajni!
Sajnos én sem tudok segíteni. A neten próbáltam utána nézni, de viszonylag közel hozzátok ott sem találtam. Bár mi egy másik megye vagyunk, de itt sem tudok.
Én még a telefonkönyvet szoktam elõvenni, már sokszor segített.
Másik megoldás, bár nem ismerem az anyagi kereteket: mi jeles napokon ha mód van rá elutazunk. Válassz egy olyan helyet ahol görög étterem is van és hangulatos szállás. Egy házasságot ápolni kell!
Sokat segítettetek a taramosalata összetevõinek kérdésében. Sikerült megoldani a vöröskaviár beszerzését. Mondanom se kell, nagylányom mire észbekaptam egy részét megette. Ö is tudja mi a jó. A maradék már tilalmi listára került, de próbáltam pótolni a hiányt. Az arcokat itt nem tudom leírni, mikor kértem a boltokban és közöltem, hogy a felkínált fekete helyett nekem csak vörös kell. Meg volt rólam a vélemény: ez se tudja jó módjában......
Mindegy: estére megszületett a nagy mû. Valami még nem az igazi, de inkább kevés volt a kaviár. Azért kár lett volna kihagyni.
Szerintem hamarosan csörög a telefon és barátném reklamál, hogy õ nem kapott belõle.
Már megbocsás a véleményemért, de te még csak ma regisztráltad magad, de úgy írsz, mintha már hónapokóta munkáját segítõ tag lennél Joxnak.
Nem variálás folyt, abban a topikban, hanem észerûen kerestük a lehetõségeket legjobb megoldásokat. Persze, volt ott egy igen hisztis tag is, akinek a problámájával ment el a fél idõ.
De ha te ezt annyira tudod csinálni akkor mostad már meg nekünk is, hogyan kell, mert én nagyon kiváncsi vagyok rá.
Fiúk-lányok!
Szerintem ezt a témát most egy darabig ne feszegessük. Ha bárki bármit is szeretne szervezni természetesen tegye, nem vagyok az elrontója. Fõleg ha finom étel is készül, amibõl én is kapok!
Úgy gondolom eddig próbáltunk türelmesek lenni egymáshoz, nem vagyunk egyformák, másként állunk sok dologhoz. Szerencsére.
Szeretném, ha sikerülne ezt a hangulatot megõrizni. És ugye mindenki ezt akarja?
No hát akkor: a továbbiakban együnk-igyunk görög hangulatban! Jamasz!
Az lehet hogy most regisztráltam magamat de ezt a témát napra készen
figyelem ,sõt az egész honlapot .
Csak valaki feldobbta a labdát és én lekezeltem . Próbálom ezt minél jobban ,megoldani .
Ide írok Neked, mivel máshol nincs még írásod, és tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy jártál már Görögországban, ha jártál, merre?
Mi a véleményed a görög emberekrõl, a kúltúrájukról?
Szereted a zenéjüket? A görög nyelvvel hogy állsz, mert itt jó lenne a segítség ebben is, mivel most van felfutóban a szótár.
Nagyon örülnék, ha a megfelelõ topikokban írnál kicsit, és az élményeidrõl is.
Az lehet hogy most regisztráltam magamat de ezt a témát napra készen
figyelem ,sõt az egész honlapot .
Csak valaki feldobbta a labdát és én lekezeltem . Próbálom ezt minél jobban ,megoldani .
bakter
Szia Bakter!
Azért nem igazán értem, ha napra készen figyeled a honlapot, miért nem szóltál hozzá eddig egyetlen támához sem. Joxnak éppen az a problémája, hogy sokan csak nézik, de nem veszik maguknak a fáradságot, hogy a személyes tapasztalataikról, és élményeikrõl beszámoljanak. Tudod, több szem többet lát!
Szia Kriszta!
Tõlem aztán jöhet, de engem nem érdekel. Én ugyanis legtöbbször már februárban lefoglalom a nyaralásomat. Jártam már úgy háromszor, hogy nem volt márciusban hely a kiválasztott apartmanba. Szóval felõlem azt csinál amit akar, és én is azt amit szeretnék.
Puszi