nem biztos hogy idén is Paralia lesz az úticél, de aztán lehet hogy ott fogunk kikötni
Ha az anyagiak is úgy engedik, akkor Thassos vagy Parga lenne a cél, de ahogy most fest a zsebpénzhelyzetem vszínûleg Platamonasba fogunk menni. Természetesen egyszer vissza szeretnék menni Paraliara, de kiváncsi vagyok más helyekre is.
Ti mindenképp Paraliara mentek?
mi idén mindenképp Paraliara megyünk, ha minden igaz, csütörtökön lesznek meg az árak, aztán nemsokára már le is foglaljuk.
Apollon travellel megyünk, aki esetleg utazott velük, megoszthatná velünk a tapasztalatait. A Menta 2 nevû apartmanba készülünk.
lenne egy csomó kérdésem, csak nem tudom hogy le merjelek-e bombázni vele Titeket
Mi az Apollon Travellel utaztunk és nagyon meg voltunk velük elégedve, szerintem teljesen korrektek. A sofõrök nagyon jófejek voltak, és a kinti idegenvezetõjük is felkészült volt.
A menta2 appartmant ismerem is , legalábbis ha jóra gondolok akkor ez a Paralia "új részén" van, a Cocus beach felöli oldalon. A tengerhez kb. 5 perc alatt odaértek gyalok, a központ meg kb. 10perc. Mi a Nikosban laktunk és az tök közel van a mentához.
Nyugodtan kérdezhetsz még akármit, szívesen válaszolok mindenre!
Én azt mondom korai lenne így kijelenteni, hogy Paralia mindenképp..addig még sok víz lefolyik a Dunán..de ha úgy alakulnak a dolgok, akkor az lesz az úticélunk.
Attól is függ nagyrészt, hogy hányan tudunk menni. Ha csak 2-en akkor szerintem, máshol landolunk, de az is Görögországban lesz
Kuttus, szívesen válaszolok Neked, ha tudok, én eddig 2* voltam Paralian (2004-ben és 2005-ben), azóta szerintem annyit nem változtak ott a dolgok
Sziasztok!
Idén mi Nei Porit,vagy Paraliát szemeltük ki magunknak.
Tudnátok segíteni abban,hogy ha nem irodával megyünk akkor lehet-e szállást találni júliusban?Nagyjából milyen studio árak vannak?
Köszi
Katus
Katus!
egyénileg utazni sokkal jobb
ha kehetne mi is igy mennénk minden évben
ha jó apartmant találsz még olcsón és rendes fönököt akkor nagyon kedvezõ árakat is kifoghatsz
Szia Kattus!
Pararia véleményem szerint nagyon jó. Este nagy a nyüzsgés, de nagyon jó sétálni a sok üzlet között. Reggel mi a Fürdéssel kezdtük a parton. Délbe evés és megint part. Délután egy kis alvás aztán este indulhat az élet. Disco-k, éttermek, ruhás boltok stb...
Próbáld ki az éjszakai fürdözést, ruhában. Mivel este is nagyon jó idõ van igy nem fogsz megfázni.
Makri után szerintem neked nem fog tetszeni Parália. Más ott lenni egy héten keresztül minden este, és más ha van kedvem elmegyek szétnézni. Ott tényleg rengeteg ember van, néha nem lehet férni a sétáló utcában egymástól.
Estella szerintem az ismerõseidnek pont ezért nem tetszik. Akinek nem nyüzsgõ a lelke az nem fogja ezt a forgatagot értékelni.
Mi idén ismét ide foglalunk szállást, és napközbe pedig kirándulunk, vagy a hasunkat sütetjük, de az este folyamán ez a nyüzsi nagyon kell, nem szeretem az unalmas estéket én sem.
Nagyon örülnék ha a nyáron összefutnánk odakint akik Parália fognak utazni.
Sziasztok!
Errõl van szó. Paraliában, éppen az esti nyüzsi a legjobb, meg az hogy nagyon sok jó hely van a közelében. Az esti "shoppingolást " én férfi létemre is élvezem, mert amíg a lányok a " rongyos " boltokat bújják, addíg én is tudok a közelben nézelõdni. Szóval, már leírtam párszor, nagyon jó kiindulási hely. De aki nyugis kis falusi életre vágyik, az véletlenül se válassza, mert kiábrándul Görögországból.
Mi mindíg Paralia északi részén lakunk, ( a Hotel Mediterran környékén)
az még esténként csendes helynek számít, de a központ sincs messze.
Kb. két hete, már be is váltottuk a nyaralási pénzt, mert nem mindegy, hogy 250, vagy majd 270-280-ért vesszük meg nyáron.
Nagy valószínûség szerint júli 10-tõl 20-ig tartózkodunk az idén a tetthelyszínen.
ház barbageorgopulosz akkor szerintem összefutsz velünk majd napközben vagy éjszakában itt-ott
mert majdnem tuti hogy mi is júli közepén "csöppenünk bele a nagy tál lecsóba"
legalább is ezt szertnénk, de lehet pár héttel késõbb
ezt a az idei Paráliás talit meg télleg hozzuk már össze emberek
nagyon fain dolog lenne
Mivel ebben az országban aki könyvelésbõl él azt már nem tartják embernek, szóval a szükös határidõk miatt, 20 és köv hó 12 között kell megoldani. Úgye férjemhez is kell alkalmazkodni, így még nem tudom június vagy júliusra fog esni a választásunk.
oh, szerintem a barátnõm és én élvezni fogjuk a tömeget, meg a nyüzsit, elvégre fiatalok vagyunk szüleimet sem zavarja, végülis ha csak punnyadni szeretnének, akkor otthon maradnának!
július második hete körül tervezzük a nyaralást, mert addigra érnek véget a vizsgáim. jól fog esni a vizsgák után egy kiruccanás a tengerhez.
valaki bérelt biciklit? szeretnénk majd kicsit tekerni Katával. na meg vásárolni, minden mennyiségben! a Meteorákhoz mindenképp elmegyünk, meg Szalonikibe szeretnénk majd átnézni. aki volt ott, mit érdemes mindenképp megnézni?? vonattal egyszerûbb eljutni oda vagy busszal?
meg még majd összeszedek magamban kérdéseket, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe
elõre is köszi