Vojandi!
Én is nagyon jó utat kívánok neked!Biztos vagyok benne,hogy megtalálod Kosnak azt a részét,ami neked tetszeni fog. Érezd jól magad és pihenjél sokat!Várunk haza a beszámolóddal és a sok szép képpel amit készíteni fogsz.
Köszönöm mindnyájatoknak a jókívánságokat! Abban biztos vagyok, hogy jól fogjuk érezni magunkat. Minden be van csomagolva, már csak aludni kell.
Itthonról jelentkezem, illetve Valcsinak írok sms-t, õ majd beírja ide, mit üzenek.
Puszi mindekinek!!!!
Most kaptam sms-t Vojáki Anditól.
Rendben megérkeztek, a szállásuk szuper jó! A hûtõben bekészítve várta Õket sör, üdítõ, víz. Kérdezték a házigazdától a motort és 10 perc múlva házhoz hozták. Kibérelték 9 napra 90 euróért.
Majd késõbb ír még![color=darkred][/color]
Legutóbb kvalcsi szerkesztette (2008-09-16 12:13:42), összesen 1 alkalommal
Jól sikerült, tartalmas nyaralásunk volt! Igaz a Neckermannal nem voltunk megelégedve, nem azt kaptuk amit vártunk és az idegenvezetõ is olyan volt amilyen... rosszat nem tudok rá ( vagy inkább nem akarok ) mondani, de jót sem.
Ettõl függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat!
Ami egy kicsit zavaró volt, hogy a szálloda távol volt mindentõl, még egy supermarket sem volt a közelben. De a buszmegálló a szálloda elõtt volt közvetlenül és 15-30 percenként jött is a busz, így pár perc alatt Kos városban voltunk.
A szállodában nagyon kedvesek voltak velünk, mindenben segítettek ha kellett, így õk kárpótoltak mindenért.
Béreltünk 2 napra autót, elvittem a családot azokra a helyekre, ahol tavaly együtt voltunk. Legjobban Kardamena és Empros Thermes tetszett
nekik, a kecskékkel most vajkaramelt etettem
Átmentünk Nissirosra is,szerintem sokkal látványosabb mint a Santorinin lévõ vulkán. Bodrum viszont nagy csalódás volt.
Ami viszont meglepõ volt, hogy a Travel service gépe pontosan indult
Üdv. újra itthon! Remélem, minden szép volt és jó, Kos pedig most sem okozott csalódást!
Szia Geot!
Nagyon meleg volt egész héten és most szinte megfagyok!
Kos gyönyörû, remélem hamarosan vissza tudok menni. Az elõbb írtam Szepevanak, hogy Bodrum viszont nem jött be nekem. Ezt a kirándulást a Neckermannál fizettük be, de kár volt... a városnézést gyorsan lezavarták, hogy minél több idõ legyen az aranyvásárlásra.
Tegnap ( 15.-én) Helena Paparizou koncert volt Kos városban!
Sajnos lemaradtam róla, mert vasárnap késõn értünk vissza Bodrumból és ma reggel korán indult a gépünk, így is csak 4 órát tudtam aludni.
Már tegnap megörültem, amikor láttam, hogy be vagy jelentkezve, aztán rájöttem, hogy csak ma kell hazaérnetek.
Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!
Most sajnálom igazán, hogy tavaly kihagytuk Nissziroszt. Lehet, hogy jövõre újra Kosra kell mennünk?!
Jaaaj, de sok helyre vágyom még Görögországban is, meg más országokban is! Nem elég rá egy élet!
Megint írt Vojáki Andi smst-t, kb. 2 perce kaptam.
Nagyon jól érzik Magukat, de az Õ számára ez volt a legkevésbé tetszõ sziget azok közül, ahol eddíg megfordult. Ma annyira feltámadt a Meltemi, hogy szélvihar kerekedett belõle. Attól tart, hogy nem tudnak menni kirándulni hajóval. Remélem összejön Nekik és át tudnak menni Nisszíroszra vagy Kalymnoszra legalább.
Az igaz, hogy nincsenek magas hegyek Koson, de a véleményem szerint egy nagyon kellemes sziget és van látnivaló is. A környezõ szigetek sem elhanyagolhatók, mert tényleg csodaszépek. Nekem tetszett, szívesen visszamennék, de olyan sok hely van még ahol nem jártam.