Szia Kicsur!Ha jól emlékszem mi csak Angelokastroig jutottunk, illetve onnan még egy kis faluig ahol egy tisztásról gyönyörködtünk a tengerre nyugvó naplementében:)Gyönyörû volt....Amúgy autó vagy motor az ajánlatom.
Mi nem kaptunk se tavaly, se tavalyelõtt (2005-ben viszont igen).
Lehet, hogy ahova õk mennek bérelni, majd kapnak... majd kiderül. Ha meg nem, még mindig lehet venni kint valamelyik közértben/üzletben.
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat térkép és közlekedés ügyben (Geot, H.apci, Debi és a többiektõl)...de továbbra is érdekelnek személyes, ottléti tapasztalatok a helyrõl (Agios Georgios), ha van valakinek ilyen...
Szia debi 81!
Olvastam a hazaérkezésedrõl hát nem mindennapi. Kérdezném, hogy Macedoniában hány fizetõ kapun mentetek át ha fent voltál abban az idõben. Még azt szeretném, hogy melyik irodával utaztál mert azt kihagynám.
Kedves Utasunk (debi81)!Varga Zsuzsanna vagyok, én voltam az Ön telepített idegenvezetõje Sidarin.Amikor megérkezett az autóbusz, elmondtam az utasoknak, hogy hol, mikor vagyok elérhetõ, hol lakom, hol találják meg a telefonszámom, mikor tartom a fogadóóráimat (délelõtt és este is tartottam fogadóórákat).Elmondtam, hogy a fogadóórákon kívül is kereshetnek a Katerina apartmanban vagy telefonon a nap 24 órájában és nem csak 1-2 órában.
Folytatás. Mindenkit elkísértem az apartmanjához és megmutattam, merre találják a szobájukat. Érkezésük napján a Katerina apartmanban tartottam egy 40 perces tájékoztatót, amelyen jelen volt irodánk görög referense is. Ezen a tájékoztatón szinte az összes utas részt vett. Itt elhangzott egy általános tájékoztató Sidarival, a szigettel és az utasokat érintõ összes fontos kérdéssel kapcsolatban, szó esett a házirendrõl és a fakultatív programokról.Folytatás következik.
Folytatás, 2.rész. A Katerina és az Elektra apartmanházak hirdetõtábláira kiraktam a Sidariból induló buszok menetrendjét, és azt is elmondtam, hogy a szigeten közlekedõ összes "zöld busz" menetrendjével kapcsolatban tudok felvilágosítást adni. Utasaink közül néhányan egyénileg is beutaztak Korfu városba, miután segítségemet kérték a tájékozódásban.Voltak olyan utasaim is, akik a Glyfadaba és a Paleokastritsaba induló buszok menetrendje iránt érdeklõdtek nálam.Folytatás következik.