Szia Andi! Örülök, hogy azért jól éreztétek magatokat, mert amikor írtad, hogy a legpocsékabb sziget, ahol valaha voltál azt hittem, hogy nem is érzitek magatokat jól, de ha mégis, annak örülök!
Én is várom nagyon a beszámolót és a képeket is! Én az enyémhez még hozzá sem fogtam, most valahogy nem jön az "ihlet", de azért hétvégén legkésõbb megpróbálkozom vele.
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, és üdvözlet itthon
A hot-line sms-eket megkaptuk. Nagyon jó volt, egy kicsit része lenni az utatoknak, élõ egyenesben Bár volt aggasztó is , de úgy tûnik hál'isten, hogy itthonról rosszabbul hangzott, mint amilyen valójában volt .
Ezekután, már alig várom a beszámolód.
Kíváncsi vagyok nagyon, mert annak ellenére, hogy egymásután harmadszor voltam Rodoszon, minden egyes évben felröppent Kos gondolata. Az elsõ mondataidat olvasom, és sajnos nem te vagy az elsõ, akitõl hasonlókat hallok róla. Sajnálom, hogy a rossz idõbõl is kijutott, azért remélem sikerült teljesen kikapcsolódni és várjuk, várjuk az élményeket és a fotókat.
Ja és irigyellek, hogy egy újabb hellyel gyarapodhatott az úti céljaid listája
Anikó és Rhoda, az így igaz, hogy a legvacakabb hely volt, ahol valaha jártam, de ettõl még nem teljesen rossz, csaka többihez viszonyítva. Rosszat semmit semtudok mondani, nem is akarnék, csak egyszerûen, ahogy Kristin is felismerte a tényt: engem az ilyen elturistásodott helyek már nem elégítenek ki, mert elvesztik a természetes bájukat, ezért addig szeretnék még utazni minél kevésbé ismertebb szigetekre, amíg még azok viszonylag érintetlenek maradnak.
Nem írtam, hogy pocsék hely. Egy átlagos nyaralóhely, sõt még azt is írtam, hogy szép sziget. Ennyi. Tényleg nem volt rossz hely, csak van nála sokkaljobb is - fogalmazzunk így.
Szia Kristin!
Itt válaszolok a fotóalbumban feltett kérdésedre, hogy hol van a 121-es számú képemen fotózott strand.
Ha Kos város felõl jössz Kefalos felé, és már jóval magad mögött hagytad a repteret, egy hoszú egyenes, de olyan hullámvasútszerû úton haladsz Kefalos öble felé. Jobbra a homokkõfennsíkban kanyonok vannak, itt az egyikben katonai bunker van, kb. ezután kezdõdnek el az egymást szüntelenül követõ lehajtók bal kéz felé a strandokra. Ez még nem a Kamari-öböl, hanem jóval elõtte van. Ílyen sorrendben jönnek az öblök: Polemi Magic Beach, Sunny Beach, Banana/Markos Beach, Paradise Beach, Camel Beach. Ezek közül a legelsõ lehajtó a strand a képen, a Magic Beach. a legutolsó után pedig már eléred Agios Stefanos strandját a romokkal és szemközt a kis szigettel.
Köszi az infot, Andi, így már emlékszem is, tényleg Kefalos felé jópár beach ki volt írva, de mi csak a Paradise-ra és a Camel-re mentünk, most már sajnálom, hogy a többit nem néztük meg. A Camel beach-en voltatok? Nekünk az volt a kedvenc.
A képeket megnéztem, gyönyörû szépek! Jó volt újra látni az ismerõs helyeket.
Várom a többit is!
A Cmel Beachen egyszer fürödtünk, ha lefelé mész, a jobbra esõ szegletében, egészen hátul a sziklafal alatt volt egy kis, sziklákkal elkerített öbölrész. Ott nagyon szép volt. Délelõtt ott fürödtünk, aztán elmentünk ebédelni és délután meg a Magic Beachen. Mi mindegyikhez lementünk megnézni, mert elsõ alkalommal csak felmértük, melyik tetszik majd a legjobban, hogy oda majd többször is visszatérhessünk.
Szia Andi!!!ÜDV újra "itthon"!!!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a pároddal.Mi is igy állunk hozzá,bárhova is megyünk és ha az a hely nem olyan,mint ahogy azt elképzeltük,legyintünk egyet,a fõ,hogy nyaralunk Görögben!Olyan jó az is,hogy ilyen gyorsan feltöltesz mindent,minél elõbb megtudjuk,milyen is volt.KÖSZI!!!