Folytatás, 8., befejezõ rész. Önnek megint igaza van: magánemberként nem szoktam fórumokra "írogatni", én így élek, ha van egy kis szabadidõm , azt nem szívesen töltöm a számítógép, az internet elõtt, a aktívabb pihenést választok, errõl említést is tettem az egyik utasunknak, ám ha a munkám megkívánja, megköveteli, akkor írok - akár a fórumokra is. A Grand Tours honlapján található fórumon is szívesen válaszolok március óta a hozzám intézett kérdésekre, az Ön által feltett kérdésekre is, természetesen. Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
Kedves Utasunk (debi81)! Amikor a vendégek megérkeznek, 4 különbözõ szálláshelyen kell õket elszállásolnom, hogy mindenki idejében megkapja a szobáját és minél elõbb kipihenhesse az út fáradalmait. Nemcsak a fõutcát mutattam meg Önöknek az érkezéskor, hanem azt is, hol található a Katerina apartmanház, ahol a délutáni fogadóórát tartottam. Úgy gondolom, a "kézlegyintésem" a megfelelõ irányba mutatott, és a görög idõszámításra is gyorsan átálltak a vendégek, hiszen mindenki idõben odaért a tájékoztatóra. Visszatérve a tájékoztatóra és az internethasználatra. Elmondtam, hogy az Önök saját laptopjával ingyenes internetezési lehetõséget tudunk biztosítani a Katerina apartmaban, sõt, azoknak is tudok segítséget nyújtani, akik nem hoztak laptopot, de bizonyos esetekben nekem is égetõ szükségem van a munkahelyem által számomra biztosított számítógépre. Azonban amint már azt az elõzõekben említettem, mind az internetezõ utasaink, mind azon utasaink akik a fotóikat szerették volna letölteni, múlt héten is, és ezen a héten is használták az én laptopomat egy elõre megbeszélt idõpontban. Úgy vélem, ez az út mindenki számára járható és korrekt. És Önnek újból igaza van. Sidarin internetkávézók is vannak, én a magam részérõl 3 különbözö internetkávézót is ismerek itt. Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
Kedves Utasunk (debi 81)! Az Ön által felvetett problémára nagyon egyszerû a magyarázat. A Mariella házat egy másik iroda bérelte ki a nyárra, és nem a Grand Tours, ezért nem is volt a háznak információs táblája. Most már van, mert a május 31-én leérkezõ buszunk lehozta, és még aznap fel is szereltük. Semmiféle információs anyagot ennél fogva nem lehetett kirakni május 31-ig, mert lefújta volna a szél, vagy a ragasztócsík megolvadt volna a napon és leesik. A hazautazással kapcsolatos információt is csak egy olyan helyre tudtam kiragasztani, ahová nagyon odavágott a nap (a lépcsõkorlátra). Azonban Ön tudta, hogy a másik két házban van információs táblánk (mind a kettõt 2-3 perc távolságra van a Mariellától), hiszen ezt elmondtam a tájékoztatón. Bármikor, éjjel - nappal megközelíthetõ mind a két információs tábla, amelyet naponta többször is frissítek, aktualizálok. Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
Kedves VZSkorfu!
Minket a mentegetõzés sem kárpótol már!Nyílván sok a nyaraló, nem lehet mindenki szímpatikus!Örülünk azért, hogy az utasok fele jól érezte magát a társaságodban.Bízunk benne, hogy az iroda javít a színvonalán, és az utánnunk nyaralók mindennel elégedettek lesznek.
Ez itt egy fórum, ahol az utazók leírhatják tapasztalataikat, véleményüket.Nekünk is nagyon sokat segített, hiszen az egy hét nagyon kevés arra hogy ott fedezzünk fel mindent.Szerintem az ide látogatók, szívesebben olvasnának Korfuról, a látnivalókról, amirõl Te például sokkal többet tudnál mesélni!Látod, Te aki nem vagy fórumozó ezalatt a két oldal alatt mennyi mindent le tudtál volna írni a szigetrõl......
Igazat adok, és csatlakozom mindazokhoz akik azt írták Korfut látni kell, és egy hét nagyon kevés lesz!Oda vissza kell térni, hogy elmondhassuk bejártuk az egész szigetet!
Kedves Utasunk (debi81)! Nem mentegetõzés, hanem tájékoztatás és a félreértések tisztázása céljából írtam erre a fórumra. A Grand Tours honlapjának fórumán pedig továbbra is írok a szigetrõl, ott Ön is megtalál. További kellemes nyarat kívánok, remélem, a Korfun eltöltött egy hét szép emlék marad az Ön számára! Minden jót! Üdvözlettel: Varga Zsuzsa
Ezzel az utazási irodával soha többet nem utazunk azt megfogadtuk egy életre!
Korfu viszont nagyon tetszett, oda még biztosan visszamegyünk.Az sem kizárt, hogy az esküvõnket is ott fogjuk tartani!
A mostanában utazók figyelmébe ajánlanám még:
-a szúnyogírtóra nagy szükség lesz!Nem csípnek, HARAPNAK:)
-hazahozott ajándékként a narancslikõr mellett a különbözõ görög fûszerek!Vannak összecsomagolt ajándékként is, de vásárolható külön külön is 1,3-1,4E/db.
Szia Timba! Nagyon jó utat és kellemes nyaralást kivánok!
Remélem Neked nem lesznek negativ élményeid, és ha hazajöttél csak csupa jó dolgokat mesélsz majd nekünk.
Szia Juhi!
Én is bízom benne,hogy nem lesz velük semmi gond.Bár olyan szerencsénk volt,hogy azután jelentettek csõdöt miután haza értünk.Az egyik az Eurotours a másik pedig a Bella tours volt.Pedig mi mind kettõvel meg voltunk elégedve.
Ajánlhatom az SK utazási irodát?
Ott soha nincs panasz (vagy ha mégis azt rövid úton...), mindig az van amit a kedves kunchaft szeretne.
Hidd el, hosszú évek tapasztalati mondatják a fentieket velem.
Te is "öreg fórumus" vagy, itt minden infóhoz hozzájutsz, miért szükséges egy jó nyaralásba belevonni egy ... utazási irodát?
Azthiszem a családosoknak biztonságot nyújt tudatilag,ha le van elõre kötve nyaralás és kényelmesebb is!
Bár én emlékszem 2000-ben az utolsó elõtti turnusban voltam Koson a Jorgos Travellal, akiket még
hazahoztak!
Nagyon töröm most már én is a fejem, hogy egyszer csak felekrekedek és megyek arra, amerre a lábam visz!
Most a Diassal meek Tolóba, de egyénileg autóval. Onnan pedig magyar szokáshoz híven
lehet bármerre portyázni, kalandozni...