#1231782010-01-13 00:10:32 Válasz a #123173. hsz-ra
Sziasztok!
Mi tavaly az Ibusz akcióval Kefalonián voltunk. Valóban gyönyörű az a sziget. Remélem idén is lesz ilyen akció mert, szívesen visszamennénk.
#1231822010-01-13 00:58:32 Válasz a #123180. hsz-ra
Szia Atosz!
A Kefalóniai képeidet nézve, ugyanazokat fotoztad mint Én, és majdnem ugyanabból a szögből is. Lehet, hogy ugyanaz a szépség fogott meg engem is mint Téged.
Atosz! Te egy kincs vagy nekünk itt a fórumon, egyszerű, tömör és tárgyilagos...
Ez mán túlzás azé!-meg aztán nem egészen mindenkinek ez a véleménye...Igaz mindenkinek joga a vélemény alkotáshoz valami v.valakiről.
Ezektől függetlenül köszönöm!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek! Nyárra uticélt keresünk Görögországban, 3 pénzszegény fiatal részére. Nagyon tetszik Kefalónia, de nem tudom, hogy megérné-e kocsival menni oda. És hogy lehet-e olyan olcsó szállást találni, mint pl a szárazföldön. (mi Chalkidikin szeptember 1. hetére 20 ezer Ft/fő apartmanárat találtunk).
Bár én még nem jártam itt ,de alapból nem hiszem,hogy ez a sziget jó választás pénzszegény fiataloknak…eleve kb. 1600km a sziget + a kompozás sem olcsó mulatság és én ahogy nézegettem itt a szállások sem Chalkidiki árakon vannak De majd adnak tanácsot akik megjárták már a szigetet.
#1232132010-01-13 13:34:40 Válasz a #123190. hsz-ra
A véleményem nekem is az amit Kristin ír,vagyis nem a legalacsonyabb árkategóriába tartozó sziget,ez sajna tény.
Manapság meg már pláne nem,hisz' itthon minden inflálódik,romlika Ft vásárlóértéke, logice magasabb € vásárlási értéke is, ez meg nem jó ómen egy kicsit elengedettebb kefai nyaraláshoz.Lehet beosztóan nyaralni,de centeket számolva már nehéz és kínos...-inkább ne. Nemde?
Igen, nekem is ez a véleményem:) Lehet nyaralni, de azért ne kelljen minden fillért kiszámolni. Igazából a benzinre nem kell költeni, mert céges kocsi. Mennyi Kefalóniára a komp?
Eddig úgy spóroltunk, hogy a legközelebbi Lidlbe jártunk bevásárolni, de nem biztos, hogy itt a szigeten van ilyen.
Tudnátok abban segíteni, hogy repcsivel, apartmanban, utazási irodával szervezve, 2 hét Kefalónia cca. mennyibe kerül first minute áron? Illetve ugyan ez last minute áron? Bár a last minuteval az lehet a probléma, hogy az utolsó pillanatban nem nagyon lehet foglalni 2 hétre...
Tudnátok abban segíteni, hogy repcsivel, apartmanban, utazási irodával szervezve, 2 hét Kefalónia cca. mennyibe kerül first minute áron? Illetve ugyan ez last minute áron? Bár a last minuteval az lehet a probléma, hogy az utolsó pillanatban nem nagyon lehet foglalni 2 hétre...
Szia!
A first minute repcsivel 2 hétre, szőröstöl-bőröstől, egy fix időpontra megállapodva, apartba, mondjuk aug .végén,szept elején 2 személyre hozzávetőlegesen 250 ezer pénz lehet, ennek 30% kell előre leperkálni.
Ha felhívod az Imperátor Travelt lehet,hogy már tudnak tájékoztatóval szolgálni,hogy lesz-e ilyenjük. A last minute nem lenne rossz,csak azt ki kell fogni és lehet,hogy csak 1 hét lesz belőle és sok a rizikója az időpontnak.Nem tudsz semmiben orientálódni,mert ezek hirtelen jövő lehetőségek és hamar el is kapkodják.Egy állandó transz állapot.A munkahelyen meg nem igen kultiválják az ilyen szabadságolást,ha egyátalán akkor elengednek. Ezt az összeget persze ne vedd készpénznek,csak ennyire saccolom most...
#1232802010-01-13 22:50:10 Válasz a #123271. hsz-ra
Ui: Most ne ijedj meg ettől az ártól,mert ez csak ex-has,ráadásul kedvezményt is adnak,sőt ha a forgalmuk tavaly vissza esett és ez nagyon valószínű, akkor automatice az árazásokkal is szolidan fognak bánni, a görögök legfőképp.