Szia Hlimicsura! Nem tudom milyen lelkivilága lehet annak aki más összekuporgatott pénzét zsebrevágja. Ezért jobb, ha az ember maga intézi a foglalásait, ellenőrizve az oldalak hitelességét, ahol a foglalásait bonyolítja.
szia boat
sajnos ma ilyen világot élünk,de az sosem árt ha felkészülünk a váratlan illetve a kellemetlen eseményekre is
tudod jobb félni mint megijedni
#1576502011-03-04 11:30:50 Válasz a #157646. hsz-ra
BoAt,
elvileg működik a dolog, de ha valami miatt még sem, akkor az athéni reptéren van 24 órás csomagmegőrző. 6 óráig történő tárolás 3-7€ a csomag méretétől függően, 12 óráig 4-8€, stb...
A reptér és a város közti transferről (meg még sok másról is) ITT sok hasznos infót találsz.
sziasztok
ma kezdem meg "ámokfutásomat" Görögország repterein:))
2-3 nap múlva leszek újra
remélem tudok szerezni hasznos és új információkat nektek:)
addig is legyetek jók
#1578782011-03-08 13:41:49 Válasz a #157868. hsz-ra
Szia hlimicsura!
Remélem, hogy viharmentes volt az utazásotok, késések nem voltak:)
Bizonyára tapasztaltad, hogy itt még tart a tél, elég hideg van. Ha kipihented magad, várom a véleményed a Pergola rooms szálláshelyről (Pollonia), ha esetleg ismered. Előre köszönöm
sziasztok
az utazásom tényleg viharmentes volt,legalábbis ami az időjárás részét illeti,de egyből másnap ki is tört a nagy vihar errefelé
azóta is tart:)
a pergola rooms nekem egyáltalán nem mond semmit,de megérdeklődöm mit lehet tudni róla
a milosi járatról annyit,hogy amivel én jöttem-mentem az nem dhc-8-as volt hanem sx-bio vagy valami ilyesmi
ez egy modernebb gépnek tünt a dhc-hez képest
a 2 repülőjegy athén-milos viszonylatban 112 euro volt és nem kértek már rá semmit
Remélem, elcsitult a vihar, és a szél nem tépte ki a miloszi olajfákat
Üdv,
Medi
szia medi
az olajfák jól vannak:)
bár ha jobban meggondolom akkor vihetett volna belőlük el egy keveset:)
minden évben segítünk szüretelni és nekem az egy nagyon "nemszeretem" munka:)
#1579202011-03-09 17:24:28 Válasz a #157909. hsz-ra
Sziasztok! Hlimicsura, ha nem ismered a szállást majd küldök nekik egy érdeklődő levelet jövő héten. Egyelőre ezt találtam 65 euróért főszezonban, a Kokszi által írt Anita apartman tavalyi ára volt ennél olcsóbb. Hétfőn vagy kedden eldől, hogy hárman vagy öten megyünk-e és a pontos útvonal is meglesz. Remélem ma jobb időtök volt:) Polloniáról még egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e ott bolt? A leírásokból nekem úgy tűnt, hogy Plaka és Adamas rendelkezik boltokkal. Olyan boltra gondolok ahol az élelmiszert, ivóvizet (na jó, a sört meg a bort is:))meg tudnánk vásárolni. És nem tudom, hogy boltban tudnánk-e napernyőt vásárolni a szigeten, vagy ez nem szokás
Sziasztok! Hlimicsura, ha nem ismered a szállást majd küldök nekik egy érdeklődő levelet jövő héten. Egyelőre ezt találtam 65 euróért főszezonban, a Kokszi által írt Anita apartman tavalyi ára volt ennél olcsóbb. Hétfőn vagy kedden eldől, hogy hárman vagy öten megyünk-e és a pontos útvonal is meglesz. Remélem ma jobb időtök volt:) Polloniáról még egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e ott bolt? A leírásokból nekem úgy tűnt, hogy Plaka és Adamas rendelkezik boltokkal. Olyan boltra gondolok ahol az élelmiszert, ivóvizet (na jó, a sört meg a bort is:))meg tudnánk vásárolni. És nem tudom, hogy boltban tudnánk-e napernyőt vásárolni a szigeten, vagy ez nem szokás
szia
az,hogy nem ismerem,az nem azt jelenti,hogy nem tudok utánaérdeklődni
polloniában van bolt és napernyőt is kaptok benne,de adamasban és triovasalosban vannak nagyobb választékkal rendelkező üzletek,bár itt sem hal senki éhen sem szomjan:)
Boltokkal nem lesz gond. A megfelelő árakért és választékért viszont autózni kell. Nekem ez volt a tapasztalatom.
Sok szálláson ott hagyják a napernyőket a vendégek,nem viszik haza. Vásárlás előtt érdemes megkérdezned a tulajtól. Visszagondolva szinte minden eddigi szállásunkon volt több otthagyott napernyő.
#1579342011-03-09 21:11:41 Válasz a #157930. hsz-ra
Szia BoAt, szia hlimicsura!
Hát hogy is halhatna éhen bármi, amikor hlimicsura a ség egy halétteremben
És, BoAt, felhívnám a figyelmed a pékségre, amire az én figyelmem jó egy éve Döme hívta fel - ez a biztosíték arra, hogy lesz mit reggelizni
Amúgy én megnéztem a Pergolát a neten és nagyon rendezett szálláshelynek látszik, ugyanakkor van ott egy főút, a kérdés az, hogy menniyre forgalmas és ti mennyire vagytok érzékenyek a zajra.