Sziasztok
Sok mindent olvastam de olyannal még nem találkoztam aki a Dias Zeus-al ment volna . Nekünk ez a tervünk mert az õ áraikat tartottuk a leg jobbnak. Saját gk. ki ismeri az apartmanjaikat.
Köszi Márta
Én írtam a Diasnak még a múlt héten, de sajna eddig nem válaszoltak.
Pedig én is kíváncsi lettem volna az ajánlatukra, fõleg arra, hogy Parálián van-e szombati váltás, mert valakinek olyan infót adtak, hogy itt nincs, pedig Rebiék kicsit délebb mennek õk is saját kocsival készülnek mint mi, és ott szombaton van a váltás.
Amúgy az õ apartmanjairól sajna nem tudok semmit, de az irodát megbízhatónak írják itt a többiek. Akkor valószínû, hogy az apartmanjuk se egy lepukkadt valami lesz.
Amúgy megkérdezhetem, csak kíváncsiságból, hogy milyen árat kaptatok ajánlatba?
Köszi a választ! Nekünk is a szombat lenne inkább jobb, mint a kedd. Csak a másik fórumon a bp.-i irodátoktól kapott infót írta le a srác, mert neki azt mondták, hogy csak kedden van a váltás. Így telefonon csak elhívom õket, mielõtt máshol foglalok. Sajna a mélemre egyáltalán nem válaszoltak.
Sziasztok
Sok mindent olvastam de olyannal még nem találkoztam aki a Dias Zeus-al ment volna . Nekünk ez a tervünk mert az õ áraikat tartottuk a leg jobbnak. Saját gk. ki ismeri az apartmanjaikat.
Köszi Márta
Szia Márta!
Én a Diassal voltam Paralián, már 2 x is. Mind a két apartman nagyon jó és szép volt. Tavaly voltunk egy ismerõsünknél, aki másikban volt, az övé is nagyon szép volt. Melyikbe mentek?
Szia Kriszta35!
Mi 2006-ban busszal voltunk, pénteki indulással, tehát így a váltás szombaton volt.
Ahogy bogobea is írta, szombaton jöttek az autósok.
Szia Kriszta.
Van szombati váltás a Diasnál, mert mi 06.30.-vagy 07.07.-étõl megyünk és az szombat. Mi heten megyünk a 2 ágyas studióra 57e.Ft/fõ/2hét
az 5 fõs 2 szobásra 51 e.Ft/fõ/2hét ez 4-fõre van számolva mert a 12-év alatti gyermeknek kedvezménye van. Valószinû,hogy hó közepén ezt foglaljuk / remélem még lesz hely /! és ez a Jorgos apartman.
Ennél kedvezõbbet nem találtam.
Márta
Szia Juhi
A Galaxis is tetszik,de ez hetünknek húzósabb.
Milyen a parkolási lehetõség a Jorgosnál? Milyen a 2 szobás ha abba voltatok? A 2 személyes is kényelmes?
Márta