Ma megtettem az elõfoglalást a Grand toursnál, az Atlantis apatmanházba, egy álom szép 4 fõs stúdióra 06.19-07.03-ig
Csak tájékoztatásként írom én is le, hogy 4fõre 2 hétre én 126000 Ft fogok hétfõn befizetni az irodába. Ami még nagyon fontos, hogy barátaink is jönnek velünk, és sikeresen be lettek sózva.
Márta én is beszéltem a Diassal, és a Jorgost ajánlották nekem is. Mivel kocsival megyünk és ahol az apartman van, tavalyi emlékeim szerint, ott nagyon nehéz parkolni, mi inkább a parália új részére megyünk, ahol tuti lesz hely akkor is amikor visszajövünk a kirándulásból.
Szia Márta!
A Galaxias ára, valóban egy kicsit magasabb, mint a többi, de mi nagyon szerettünk volna közvetlenül a parton lakni, azért választottuk azt.
A parkolni csak Paralia szélen lehet, mert az utcák nagyon zsúfoltak, vagy fizetõs parkolóban.
Ha jól emlékszem, egy taverna, van alatta, de ez a rész nem olyan zajos, bár a discot mindenütt hallani.
Szia Kriszta
Ez a 126 ezer ez foglalás vagy a teljes összeg 4 fõre 2 hétre? ez nem is lehet csak - csak a foglalás!
Parkolni mész az új részre vagy ott az apartman?
Márta
Szia Juhi
Köszi az infókat. Nálunk központi kérdés a parkolás, ha ilyen problámás a férjem ott fog ülni az autó mellett vagy felviszi a szobába! Ez van !!!
Szia Márti! Miért ragaszkodtok Paráliához? Vannak azon a partszakaszon kevésbé zajos (biztonságosabb?) helyek. Mi Neoi Poroi-ba megyünk. Úgy érzem Nei Pori-ban nincs akkora tömeg, zaj, de szórakozni ott is lehet. Bocs, hogy bele kontárkodtam. Laci
Teljes összeg, igen, 2 hétre, de ez studió mint írtam. Mi tavaly a fõutcán szálltunk meg, nappal még nincs baj a parkolással, de este amikor a környezõ településekrõl is átjönnek szórakozni, onnantól fogva nincs hely. Ezért idén mi az új részbe megyünk, és ott van a szállásunk is. Remélem ismét az erkély alatt lesz a mi autónk is.
Szia Laci
Köszi az infót, a fiam ragaszkodik Paraliahoz, de még ott is körülnézünk szállás ügyben -erre vonatkozóan van ajánlatod?
Még egyik helyen sem jártunk
Márta
Szia Kriszta
A különbség nem is 4 nap,mert lehet,hogy 07.03-tól megyünk ti meg addigra hazajöttõk és ezért van a nagy különbség.és persze más a studió és az ap.