Hát igen a Wizair elég gázos szokott lenni mert mindik késik. Ha szerencséd van akkor nem sokat de mostanában volt már 5-6 órás késése is. Mi is akkor leszünk kint csak mi már délben ott leszünk. Mi Moraitikára megyünk. A Gemini hotel az jó azzal nem lesz gondod. Jó pihenést nektek és jó idõt.
Mi is a WizzAir gépével megyünk szombaton. Még sosem utaztam velük. Elég elkeserítõ, amit írsz... elvileg 20 órakor indulna a gép, ez így is késõ, s ha még késik is..... ((
Mi 3 éve a Geminibe jártunk félpanziós étkezésre. jó volt a választék, jó ízûek voltak a étkek is, mindig volt a magyaros étkeket kedvelõknek is húsféle, tészta. A fõételek után volt 2 féle desszert is, általában valamilyen süti meg legtöbbször dinnye.
A parthoz meg jó közel van.
Én nem A Wizzairrel megyek hanem kocsival azért leszek hamarabb kinn. A Wizz nagyon kényelmes és jó vele utazni, de 10 gépbõl 9 késik és sajnos az emberek rohannak, hogy oda üljenek ahová eltervezték. Nézétek meg a ferihegyi járat infót és ott meglehet nézni hogy melyik gép késik de úgy kell nézni ha már reggel késik egy gép pár percet akkor estére abból órák lesznek.
A wizz nem nagyon szokott késni, de a www.bud.hu -n figyelemmel követhetitek a járatokat az indulás elõtti napokban, sõt én az indulás napján szoktam nézegetni, hogy van-e valami késés.
Korfun 2 éve voltunk velük, akkor visszafelé késett kicsit, viszont ami ennél rosszabb volt, az amit elõbb valaki írt, hogy nem volt hely jegy, és mivel Korfut ugye mindenki látni akarja leszállás közben, el lehet képzelni, hogy taposták egymást az emberek...
Ezt sikerült egyszerre küldenünk. Azt mondod 10-bõl 9 késik... Lehet, mondjuk nem kísérem figyelemmel, csak mielõtt megyünk valahová. Úgy látszik idáig szerencsénk volt. Pár éve a Sky-al megjártuk 5 órát késett. Na, az durva volt.